![]() |
Başörtüsü takanlara ağır hakaret
Bu kadın galiba maddi sıkıntılar yaşıyor açıkça da söyleyemiyor. Bir kampanya yapalım da para toplayıp verelim kendisine, böylece örtünür sevaba girmiş oluruz. :D
İkisi de müthiş infial içerisinde.. Ancak arada çok büyük farklar görüyorum.. Ayrıca şu net görünüyor; üstteki bir hayvan alttaki ise bir canavar.. Mavera aslında bu dinazoru sevdim ben ha, çatmış kaşlarını >:( bakıyo ööyle.. Şunun ellerine baksana ya. :D Seni hangisinin önüne atalım deseler aha buraya yazıyorum üsttekinin önüne derim. |
Evet üsttekide bana daha insan canlisi geldi 8).. Üstteki dinazor, alttakini görse kahrindan intihar eder zaten :)
|
Alıntı:
|
Bi sinek vızıltısı var kimden geliyor :-X
|
Alıntı:
En çok da bu saçmalığa gülüyorum para ile başımızı kapatıyormuşuz hani nerede bizim paramızı kimse niye vermiyor... :-X Cahillik desem yaş 90 olmuş ,bunaklık desem yaşına hürmet ediyorum en iyisi " yorumsuzum" !!! |
o kadın elinde bohça bohçanın içindede odun kendiside odun cehennemde yanmaya layıktır benim gözmde
acıyorumda kendilerine üzülüyorum bu yaşa gelmiş görmüş geçirmiş ama hidayete erememeiş yazık |
All times are GMT +3. The time now is 17:16. |