![]() |
Başbakanımızı tek kelimeyle anlatsanız....?
Alıntı:
degerli kardeşim angelep ne demek istediğini tam anlamadım sayın tayyipleyiz le atışmıyoruz fikirlerin telahuku söz konusu medenilere galebe ikna ile olur icbar ile değil. adanmışlık ruhunu siyasetin kaypak zemininde düşünemiyorum yani bu ruhua sahip hizmet insanlarına insafsızlık olur gibi geliyor..bir yerde katıksız halisene bir tarafta nefsinde hissesi olan bir hizmet farklı isimlerle anılmalı basbakanımız ehli himmet gayretli bir insan öyle yani Rabbim onları da bizi de utandırmasın Yalçın bey yeniden bu sayfalarda karşılaşmak güzel unutmayın irtibat şedit |
Alıntı:
güzel insanlar garip bir adamım ben ya bakmayın bana takılın siz |
Alıntı:
|
Hadi öyle olsun bakalım.
Bu forum girdap gülüm , girdapta mehtap gülüm Forumun bir yalçını var yalçın değil derya gülüm Sadeceali etmiyoruz eylemiyoruz relax :D :-* |
Alıntı:
erakk kardeşim ben bu sözüne itinaten o cümleyi yazdım."Lider karizmatik etkileyici okadar demişsin..." Bende diyorumki ne kadar doldurursak dolduralım karşımızdaki zaten kabı kadar alır... Bizlerin şişirmeleriyle Başbakanımız yücelmeycek yada yermemizle yerilmeyecek. Özü şu ki "ne çoğaldık övgüden ne azaldık yergiden " |
lider |
Bence Birinci olak Lider bir kişiliğe sahip.Daha sonra Canayakın sanki Başbakan ama halktan biri gibi 3.ünücü olarakta örnek gösterilebir bir kişilik ileride çocuklarımıza torunlarımıza örnek olarak gösterebileceğimiz bir babakan
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:46. |