![]() |
"AK Parti'ye oy verenler Humeynici"
o kızın derdi zaten parti olsa...
başörtüsü olsa... fadime şahin şimdi ne kızıyordur bu kıza... böyle mi karıştırılır ortalık diye >:( |
Allah Razı OlsunYalçın abi aynen katılıyorum..Anlatamamıştım.. :) sağolun..
|
Sorun bu adamı böyle konuşturanlarda.İlk duyduğum zaman demişitim zaten böyle olacak diye! İnsanı sinir ediyolar...
|
Alıntı:
aynen yani baykalı dinlerken baykala mı daha çok kızmak gerekir o kıza mı diye geçti içimden... hayır kızdığım baykalın rengi belli... farklı birşey söylerse şaşmak gerek... ama o kız ben şöyle mücadele ettim böyle mücadele ettim diyor.. sonra bir bakmışız biz birbirimizle mücadele eder olmuşuz... lanet olsun üzerimizden bu hesapları yürütenlere... |
Radikalliliğin, sovenistliğin, hak yemenin, provakatörlüğün ölçüsü herkesin söyleyemediği bir şeyi söylemek olmuş. İnsanların duygularını ifade etmeleri bu kadar zormuş yani. Hadi bakalım, hayırlısı.
|
Alıntı:
hadi bakalım hayırlısı... |
Alıntı:
|
duygularda sorun yok ki :-X
|
Alıntı:
sorun dugularının o olup olmaması değil zaten... kimseye zorla atatürkü sevdiremem... ama biri çıkıp fütürsuzca konuşursa ve zararı birçok mağdur arkadaşa dokunur,daha da mağdur ederse tepki veririm... |
Alıntı:
Peygamber mağdurlara işkence edecekler diye bildiğini saklasa islam ınkılabı olmazdı. Birilerinin yalanlarına dokunmasıyla mağdur Cahşlara, Bilallare işkence yapılacağı aşikardı. O da bölücülükle suçlanmıştı. Oğulu babadan anneden ayırmakla... O kadın sizin üstünüze yük bindirmek istemezdi eminim. Zira siz yük yüklenmemeye meyletmişsiniz. Üzerinize binen yük her ne ise onun sorumlusu inandığını söyleyenler değil. Bir takım şeyleri düşünmenin, hissetmenin, bilmenin bedeli vardır. Bedel ödemeyecekseniz, üzerimizde hiç baskı olmasın diyecekseniz siyasette, Türkiye'de en nihayetinde yaşamda işiniz zor. |
All times are GMT +3. The time now is 12:07. |