![]() |
EŞARP KONUSUNDA ÇOK ACİL OYUN KURMAZ İSEK VALLAHİ BENİM KIZIM BİLE KAPANMAZ
Alıntı:
Eğer onlar söylemlerinde haklı olsalardı yer yüzünde başı açık olsun veya olmasın erkekte dahil hiç bir insanoğlu ne ahlak sahibi olurdu ne de namus. Kartel basını ve din düşmanları bunu hep yapıyorlar.Önemli olan çevremizdeki insanları düzgün şekilde uyarmak.Yaptıkları hataya devam ediyorlar ise başlarını açmaları tavsiyesinde bulunmak. Hiç biri olmadı Allah'a havale etmek :-* Genelleme yapıp insanları suçlamayı sever bizim insanımız. Genelleme yapanlardan nefret ettiğim için onlara insan demeyide pek doğru bulmam. İftiradan başka birşey yapmazlar. :-* |
Genelleme yapmak gerçektende hoş değil.. Nasıl her başı açık namussuz değilse,her başı örtülüde namuslu olamayabilir.. :-*
|
Alıntı:
|
Evet kapanmak güzel ama bencede hakkını vererek kapanmak en güzeli.Neler neler görüyorum hergün ve bazen kendi cinslerimden utanıyorum .O yüzden ne kendimizi utandıracak ne başkalarını utandıracak davranışlar yapmalıyız.Birşey yapacaksakta onun hakkını vermeye bilelim.Bencede eğer kapanacaksakta okulda açıp evde kapatmakla olmaz.Kapanacaksak adam gibi kapanmalıyız.Eğer bunu gerçekten isityorsak bazı şeylerden fedakarlık etmeyi bileceğiz.Bunu da yapamayacaksak hiç bu yola çıkmayacağız.Bende açığım ama kapanmak istiyorum.Allah bana ve ben gibi olanlara tez vakitte kapanmayı nasip eyler inşAllah.
|
konu saçma bence.....
ama yazılan yorumlar ilginç... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir kız elbette okumalıdır bu nedenle okulda başını açmak zorundadır! ama bu durum dışarda da açmak zorunda olduğunu göstermez elinden geldiğince kapanacaksın eğer inanıyorsan tabii şimdi bu durumda zorunlu olduğu için okulda başını açmak 'zorunda' olan kız gayet rahat okul dışındaki mekanlarda başını kapatabilir bunun hiçbiryeri anlamsız değildir devlet bazı yerlerde zorla açtırdı diye kendi özür irademizle heryerde başımızı açmak zorunda değiliz... elimizden geldiğince allahın emir ve yasaklarına uymalıyız... :-* |
Baş örtüsü takarak mı islama inanılmış oluyormuş çok saçma bu bir bağnazlıktır.Ben başörtüsü takmadan islamın şartların yerine getiren bir insanım.Bir çok başörtüsü takan daha çok müslümanım
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:43. |