Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Müzik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=191)
-   -   rap dinleyeniniz var mı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33087)

özgürtutsak 07-07-2008 15:26

rap dinleyeniniz var mı?

tabiki rap sagopa kajmer

Necip Fazıl 07-07-2008 15:27

rap dinleyeniniz var mı?

biri damar mı dediii 8)

bilgi müdavimi 07-07-2008 15:28

rap dinleyeniniz var mı?

Evet,en dedim... :)

TRKN 07-07-2008 15:29

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
repten ne anlıyorsunuz?
Size damardan bir soru sordum

o rap yapan kişiye ve ne anlatmak istediğine göre değişir...aslında anlamak istemeyle alakalı..Rapten birşey anlamıyorum demek kolayına kaçmak oluyor sanki..ha dinlemeyi sevmezsiniz o farklı bi konu :-* Ama türkçe olduğu müddetce anlaşılmayacak bişey yoktur..(diye düşünüyorum :-*)

Sukût-u_Hayal 07-07-2008 15:29

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

repten ne anlıyorsunuz?

Rap denilince aklınıza hemen küfürlü sözler içeren şarkı türü aklınıza geliyor belki bu önyargı yüzünden rap i sevmiyorsunuz... Örneğin Sagopa Kajmer hayat, ölüm ,insan ilişkileri hakkında o kadar güzel sözleri var ki dinleseniz emin olun sizde seversiniz ... :-*

TRKN 07-07-2008 15:30

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

repten ne anlıyorsunuz?

Rap denilince aklınıza hemen küfürlü sözler içeren şarkı türü aklınıza geliyor belki bu önyargı yüzünden rap i sevmiyorsunuz... Örneğin Sagopa Kajmer hayat, ölüm ,insan ilişkileri hakkında o kadar güzel sözleri var ki dinleseniz emin olun sizde seversiniz ... :-*

:-* :-*

bilgi müdavimi 07-07-2008 15:31

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

TRKN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

repten ne anlıyorsunuz?

o rap yapan kişiye ve ne anlatmak istediğine göre değişir...aslında anlamak istemeyle alakalı..Rapten birşey anlamıyorum demek kolayına kaçmak oluyor sanki..ha dinlemeyi sevmezsiniz o farklı bi konu :-* Ama Türkçe olduğu müddetce anlaşılmayacak bişey yoktur..(diye düşünüyorum :-*)

Ya anlaşılıyorda,düzgün ve normal bir müzik türüyle(dinlendirici),daha iyi anlaşılır.Böyle olunca insanın rap söyleyen kişiye ne anlatmaya çalışıyorsun kardeşim diyesim geliyor. :)

TRKN 07-07-2008 15:34

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

repten ne anlıyorsunuz?

o rap yapan kişiye ve ne anlatmak istediğine göre değişir...aslında anlamak istemeyle alakalı..Rapten birşey anlamıyorum demek kolayına kaçmak oluyor sanki..ha dinlemeyi sevmezsiniz o farklı bi konu :-* Ama Türkçe olduğu müddetce anlaşılmayacak bişey yoktur..(diye düşünüyorum :-*)

Ya anlaşılıyorda,düzgün ve normal bir müzik türüyle(dinlendirici),daha iyi anlaşılır.Böyle olunca insanın rap söyleyen kişiye ne anlatmaya çalışıyorsun kardeşim diyesi geliyor. :)

:D
ilginç bi bakış açısı :)

Ama mesela ben TSM de dinlerim THM de dinlerim..yani sadece rape bi bağlılığım yok..diğerlerininde dinlendiriciliği var tabiiki (hele zeki müren:)) ama rap dinleyince stres atıyorsun..bağıra bağıra eşlik ediyorsun.. birnevi deşarj :D hiçbişey bana uğur ışılak dinlemek kadar zevk vermez ama Sagopa ve Ceza 'da katıldı içine :D Ama yine de o tek :-*

bilgi müdavimi 07-07-2008 15:36

rap dinleyeniniz var mı?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

repten ne anlıyorsunuz?

Ya anlaşılıyorda,düzgün ve normal bir müzik türüyle(dinlendirici),daha iyi anlaşılır.Böyle olunca insanın rap söyleyen kişiye ne anlatmaya çalışıyorsun kardeşim diyesi geliyor. :)

:D
ilginç bi bakış açısı :)

Ama mesela ben TSM de dinlerim THM de dinlerim..yani sadece rape bi bağlılığım yok..diğerlerininde dinlendiriciliği var tabiiki (hele zeki müren:)) ama rap dinleyince stres atıyorsun..bağıra bağıra eşlik ediyorsun.. birnevi deşarj :D hiçbişey bana uğur ışılak dinlemek kadar zevk vermez ama Sagopa ve Ceza 'da katıldı içine :D Ama yine de o tek :-*

Ya abi en iyisi İbo,Müslüm Baba rap te nereden çıktı :D

Ama rocktada dejarj olunuyor.Hemde onda müzik var.Rap te sadece söz var. :)

TRKN 07-07-2008 15:38

rap dinleyeniniz var mı?

??

All times are GMT +3. The time now is 20:50.