![]() |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
ben başörtümle üniversiteye girersem benden kaynaklanan hiçbir sorun göremezsin, çünkü yıllardır bu şekildeyiz, ve açık pek çok insanla da arkadaşlığımız var... Ha ama ben başörtümle üniversiteye girince senin gibi provakatör kardeşlerimiz, karşıdakini kavgaya yönlendirici hareketlerde bulunucak olursa iş başka ;) Çuvaldızı kendine batır diyorum... Ama merak etme biz her durumda soğuk kanlı olmayı başarırız... |
Biraz da Gülelim
Bak beni iyi dinle..Türbanlıların taktıgı başörtüsü degildir.Benim babaannem de başörtüsü takar...Ama astronot gibi giyinmez..Darbeciyim ben yalan degil...Sizde cumhuriyeti yıkmak istiyorsunuz ama açıkça söylemekten kaçınıyorsunuz yüreginiz varsa açıkça ifade edin.
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
|
Biraz da Gülelim
darbe ne zaman ülkeyi kuratdı.SOruma cevap ver!
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Cumhuriyet; Halkın halk tarafından yönetim biçimidir. Bunu 3'e giden kardeşim biliyor be. Halkın iradesine siz meydan okuyorsunuz. Cumhuriyetin demeli demokrasidir bunu yıkan darbecilerdir. Cumhuriyeti yıkmak isteyen senin gibi en adi gerici olsun .... Türkiye Cumhuriyeti 2001 de solculardayken Borsa 6 binlerdeydi, Bu yıl 52. binlerle rekor kırdı, Ergenekon kapatma davası açtı halka ve 38 binlerde borsa... Eğer ekonomiyi vs. kalkındırmak cumhuriyeti yıkmaksa... Allah sana akıl fikir versin. |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
PKK ne kadar sorun ise, Cumhuriyet bekçileri de sorun? en azından Pkk lıların ne yapcağı, nasıl yapacağı kestirilebiliniyor. Ya elit(!) denen kesim ... Dün ordu idi, bugün targı ... Dün günlük çıktı, bugün ise toplumun ve kurumların askeri çizgiye nasıl getirileceği ... Artık Ne darbeci, ne de darceci olma zamanı ne dersin ? :) |
Biraz da Gülelim
HANİ HALKIN İRADE Sİ NERDE..BENİM İRADEM NERDE HANİ....
HALK ÜLKEDE TOPRAKLARIN SATILMASINI İSTEMİYOR..AMA SATILIYOR...DAHA GEÇEN DE BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ ABDULLAH GÜLE BU YÜZDEN |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Senin babaannenin örtünmesi geleneksel olabilir, ya da kendi inancı gereği o kadarı yeterlidir onun için....Buna kimse karışmıyor ki.. "türban" (türban demeyi asla sevmiyorum ama) ile "başörtüsü" arasında bir ayırım yaparak,yasağı meşrulaştırmaya çalışmak da meselenin özünü saptırmakta... Dini bir gereklilik olduğu inancından değil de, geleneksel bir âdet olduğundan başını örten bayanların olduğu doğru... Bu bayanların doğal olarak saçlarının veya boyunlarının bir kısmını göstermekte herhangi bir sakınca görmedikleri de doğru... Fakat bunun "laiklik" ve "din özgürlüğü" meseleleriyle zaten bir alâkası yok... Bazı yörelere has bir takım kıyafet şekilleri (örneğin: şalvar) neyse, bu gelenekten ötürü takılan "başörtüsü" de odur... Ama burada dayatılmaya çalışılan, aslında eskiden herkesin bu "rahat" ve "geleneksel" başörtüsünü taktığı ve dinen gerekli olarak algılanan sizin deyiminizle türban benim deyimimle başörtümünün yeni birşey olduğu tezi, bir yalandır... |
Biraz da Gülelim
imzası değişşti arkadaşın...hepinizi ezip geçeceğiz :D
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:34. |