Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Dumanlı, Yılmaz'a yaranabilir mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34224)

CeVHeR 07-02-2008 03:33

Dumanlı, Yılmaz'a yaranabilir mi?

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Derdin derdimdir kardeşim. Ama derdin dert olsa derdim ki; derdin derttir. :D

İki cümlede 10 kelime kullanmışsın. 7 tanesi ''dert'' kökünden türetilmiş. Tebrik ederim... :D ;D

tayyipleyiz 07-02-2008 03:33

Saydınmı bre ... :D

CeVHeR 07-02-2008 03:34

PArdon birisi ''demek'' fiilinden geliyor... :D

tayyipleyiz 07-02-2008 03:38

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
PArdon birisi ''demek'' fiilinden geliyor... :D

Olsun ama edebi oldu. emsalsiz ... :D

nar 07-02-2008 03:41

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu vakit, zaman cekismesini anlamsiz buluyorum ikisininde yogurt yiyisi farklidir nar arkadasimizinda dedigi gibi aleni elestiri yada özelestiriler ayrismalar neden olur, gruplasmalara neden olur..
En azindan su "zamanci" su "vakitci" söylemi bile beni rahatsiz eder ;)

Ben özellikle Zaman' cı demedim, Zaman okuru dedim... :D

Ben sadece Vakit' e kızan Zaman Okurlarının, neden aynı konuda Zaman' a karşı sesiz kalıp hatta savunmalarını anlayamıyorum. Tek derdim o...

Bunun nedeni şu olabilir; Vakit'le Zaman arasında çok büyük bir uslup farkı var. İkisini kıyaslayınca Zaman bana melek gibi geliyor. Ama tek başına düşünüldüğünde Zaman'ın da eleştirilecek noktaları elbet vardır.
Doğrusu bu forumda Zaman'ın eleştirilmesini gerektirecek birşeyle de karşılaşmadım ama karşılaştığım zaman bunu yaparım...

cartman 07-02-2008 11:13

Sakinken zaman oku, kızdığında vakit böylelikle duygularına gazeten tercüman olabilsin :-*

Müntesip 07-02-2008 11:16

Bizler PEYGAMBER (sav) 'in uslubunu kendimize dustur edersek ne kaybederiz. Müşriklerin onca hakaretine rağmen ne zaman demiş sizde şöylesiniz sizde böylesiniz ! Olayları iyi analiz edip sakin olmakta fayda var . Vakit Din'e yapılan saldırılar karşısında sinirlerine hakim olamayıp sağa sola saldırıyor ancak unuttuğu veya gözden kaçırdığı bir usul var ;

PEYGAMBERÎ USLUB !!!

CeVHeR 01-10-2011 00:56

Lavent Abiyi özledim... :ağla::ağla:

Konuda güzel ama :)

Mavera 01-10-2011 01:08

bu arada konudaki demokrat benim :) o zamandan bu zamana tek degisiklik vakitin, akit olmasi :)

İntifada 01-10-2011 03:30

Çok normal...
Sadece yılmazı eleştirseydi dumanlı demezlermiydi zaman yazarı hürriyeti eleştirdi...
Sonra insanlar zamanın ''ılımlı'' haline ne oldu demezmiydi...
Ne olacak zaten ortada bir vakit var... doğanın ipliğini pazara çıkaran,her türlü engellemeye rağmen sesini kesmeyen cesaretten ödün vermeyen gür sesimiz olan vakitide arada harcaması lazım ki kartel medya ve okurları cephe almasın zamana...
Yazık çok yazık...

All times are GMT +3. The time now is 18:58.