Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Makale & Deneme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=211)
-   -   Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34282)

Beritan 07-02-2008 17:38

Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu..

erakk....şakamı yapıyosun ;)

Akl-ı Selim 07-02-2008 17:39

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

erakk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

*ak_acar* Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

İranım be haydi artık aç su savaşı Allah sana yardım edecek zaten çöktür diz üstüe şunları biz yapamıyoruz bari sen yap

merak etme politikaci o savaş bir gün çıkacakve herkesin üstesinden gelecek iran görecesin

Siz savaş yanlısımısınız ne .böyle bir şiiri bir ömerciğin daha yazmasını istiyorsunuz sanırım.Kendinize gelin arkadaşlar.Allah bu dini hakim kılacagını vaat ediyor hadis müjdeliyor YOKSA türkiyeyi degil.Lütfen şefkati ve öfkeyi doğru kullanalım.Hisle gelen hisle gideerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

evet ben savaş çıkmasını istiyorum.. ve şunlara haddini bildirme zamanının çoktan geldiğini tekrar tekrar söyliyorum

[b]Bende Seni amerikan conilerinden farklı görmüyorum.Masum kanı akmasından zevk duyan ruhsuz görüyorum.Duanın en büyük silah oldugunu bilmeyen aciz görüyor kac gece onlar için teheccüd kıldını öğrenmek istiyorum...........[/b]

Amerikanın yaptıklarının haddini bildirmek için savaşın çıkmasını istiyorum. He amerikayı savunma gücü olmayan MÜSLÜMAN ırakla bir görüyorsan birşey diyemem elbet.Savaş bazen gerekir..

O zaman sen savaş cihat et.patlat kendini newyork ta. Neden irandan medet umuyorsun neden onların savaş açmasını istiyorsun yoksa senin canın tatlı mı. Git o zaman irana boy göster oralarda olur mu

politikaci 07-02-2008 17:40

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

İranım be haydi artık aç su savaşı Allah sana yardım edecek zaten çöktür diz üstüe şunları biz yapamıyoruz bari sen yap

merak etme politikaci o savaş bir gün çıkacakve herkesin üstesinden gelecek iran görecesin

Siz savaş yanlısımısınız ne .böyle bir şiiri bir ömerciğin daha yazmasını istiyorsunuz sanırım.Kendinize gelin arkadaşlar.Allah bu dini hakim kılacagını vaat ediyor hadis müjdeliyor YOKSA türkiyeyi degil.Lütfen şefkati ve öfkeyi doğru kullanalım.Hisle gelen hisle gideerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

evet ben savaş çıkmasını istiyorum.. ve şunlara haddini bildirme zamanının çoktan geldiğini tekrar tekrar söyliyorum

[b]Bende Seni amerikan conilerinden farklı görmüyorum.Masum kanı akmasından zevk duyan ruhsuz görüyorum.Duanın en büyük silah oldugunu bilmeyen aciz görüyor kac gece onlar için teheccüd kıldını öğrenmek istiyorum...........[/b]

Amerikanın yaptıklarının haddini bildirmek için savaşın çıkmasını istiyorum. He amerikayı savunma gücü olmayan MÜSLÜMAN ırakla bir görüyorsan birşey diyemem elbet.Savaş bazen gerekir..

O zaman sen savaş cihat et.patlat kendini newyork ta. Neden irandan medet umuyorsun neden onların savaş açmasını istiyorsun yoksa senin canın tatlı mı. Git o zaman irana boy göster oralarda olur mu

Yazdıklarımı tamamen okusaydın belki birşeyler anlardın sevgili kardeşim.Bizimkilerin aççağı yok keşke açsalarda ben bayan halimle en önde savaşıyım.

Akl-ı Selim 07-02-2008 17:42

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı

Öyle bir anlatımım mı var.Ciddiyetten yoksun muyum ümmü seleme.Bunlar ne umduklarını biliyorlar mı allah aşkına yaaaa

politikaci 07-02-2008 17:43

evet ne umduğumu çok iyi biliyorum hadlerini bildirme zamanı geldi çok olmaya başladılar şu müslümanların çektiğini görmüyormusun buna aferimmi diyeceğiz? Biz buna dur demeliyiz bunu anlatmaya çalışıyorum

Beritan 07-02-2008 17:44

Alıntı:

Alıntı:

Öyle bir anlatımım mı var.Ciddiyetten yoksun muyum ümmü seleme.Bunlar ne umduklarını biliyorlar mı Allah aşkına yaaaa

iyide bu bit makaale ve düşüncelerini yazmışlar...tartşma yeri değil...herkes bir düşünemez ya...

Akl-ı Selim 07-02-2008 17:47

Politikacı kardeşim biraz daha selim akıllla düşün ne istiyosun.Neler cıkacak ortaya kac tane masumun canı yanacak.ne kazandıtracaksın bu dine.Biz yaşamak ve dolayısıyla yaşatmak için savaştık ya şimdi bunu yapabilecek misin.

*ak_acar* 07-02-2008 17:48

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Öyle bir anlatımım mı var.Ciddiyetten yoksun muyum ümmü seleme.Bunlar ne umduklarını biliyorlar mı Allah aşkına yaaaa

iyide bu bit makaale ve düşüncelerini yazmışlar...tartşma yeri değil...herkes bir düşünemez ya...

ümmü_seleme haklı bence zevkler ve renkler tartışılmaz hem sizin zevkiniz farklı bizim zevkimiz farklı

isimsiz 07-02-2008 17:50

Alıntı:

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

evet Allah ın nuru tamamlanacak buda CİHATLA olacak :-*

Güzel kardeşim o son kertedeki düğün günümüzdür.Cihattan korkan kim.Ama cihattan ne zaman ne anladığın önemli.O zaman seni forumda lg ekran karsısında degil kaleşli daglarda pazar yerlerinde intihar timi olarak görmek istiyorum hazırmısın var mısın bunu mu istiyorsunuz çok yazık

birincisi gelip burada teheccüt kıldın mı diye sormakla olmaz bu işler. ikincisi evet klavye mucahitliğiylede olmuyor üçüncüsü evet filistinde cecenistanda savaşan senin tabirinle intahar timi olanlara ben gıpta ediyorum :-*

Gönülden 07-02-2008 17:50

Konunun bu kadar taşacağı aklıma gelmedi...
Öncelikle savaş herşeyi çözmek adına bir çıkış yolu değildir...İran dahi Amerika kendine bulaşmadan gelin beni vur demiyor....Rabbim o günleri göstermesin ...iş o safhaya geldimi Şimdiki Irak halkının düşeceği durumda İranı görmek yürek dağlar...ancak şimdi Filistin, Çeçenistan, Irak ,Türkmenistan ve Afkanistan zulüm altında hangibiz bedenimizle cihat yapıyoruz kendimize soralım..yani iş sadece İrana gelince mi Dinler arası savaşa döner anlamadım...hani zulüm çekme konusunda İranlınından bir Filistinliden farkı yok...
Gün geleki inşallah ABDnin yıkılışını İslamın esas güneşini göstererek görelim..

All times are GMT +3. The time now is 15:40.