![]() |
Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu..
erakk....şakamı yapıyosun ;)
|
Alıntı:
O zaman sen savaş cihat et.patlat kendini newyork ta. Neden irandan medet umuyorsun neden onların savaş açmasını istiyorsun yoksa senin canın tatlı mı. Git o zaman irana boy göster oralarda olur mu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet ne umduğumu çok iyi biliyorum hadlerini bildirme zamanı geldi çok olmaya başladılar şu müslümanların çektiğini görmüyormusun buna aferimmi diyeceğiz? Biz buna dur demeliyiz bunu anlatmaya çalışıyorum
|
Alıntı:
|
Politikacı kardeşim biraz daha selim akıllla düşün ne istiyosun.Neler cıkacak ortaya kac tane masumun canı yanacak.ne kazandıtracaksın bu dine.Biz yaşamak ve dolayısıyla yaşatmak için savaştık ya şimdi bunu yapabilecek misin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konunun bu kadar taşacağı aklıma gelmedi...
Öncelikle savaş herşeyi çözmek adına bir çıkış yolu değildir...İran dahi Amerika kendine bulaşmadan gelin beni vur demiyor....Rabbim o günleri göstermesin ...iş o safhaya geldimi Şimdiki Irak halkının düşeceği durumda İranı görmek yürek dağlar...ancak şimdi Filistin, Çeçenistan, Irak ,Türkmenistan ve Afkanistan zulüm altında hangibiz bedenimizle cihat yapıyoruz kendimize soralım..yani iş sadece İrana gelince mi Dinler arası savaşa döner anlamadım...hani zulüm çekme konusunda İranlınından bir Filistinliden farkı yok... Gün geleki inşallah ABDnin yıkılışını İslamın esas güneşini göstererek görelim.. |
All times are GMT +3. The time now is 15:40. |