![]() |
Muhalefete Kim Gelecek
CHP %25
MHP %15 |
Muhalefete Kim Gelecek
Umarım koasliyon olupda ikinci sıra olmayızda..
Aman Allah kourusn |
Muhalefete Kim Gelecek
''Dua müminin silahıdır'' hadisinden yola çıkarak her namazdan sonra duamızı eksik etmeden, bir gün ve gece dahi dinlenmeden çalışıyoruz.İnşallah biz SAADETliler gelecez muhalefete. Hatta koalisyon ortagınız bile olabiliriz.E siz de kardeşlerinizden duanızı eksik etmeyin.
Daha önce aynı çatı altında eleleydik, şimdi çatılar çogalsa da gene elele olalım. Ben şahsen CHP yerine sizinle koalisyon ortaklığını tercih ederim. Bunlara hayal deyip gülmeyin sakın.en azından 4 gün bekleyin. :) S.A. |
Muhalefete Kim Gelecek
cehepe & mehepe diyorum
farketmez hangisi seilirse seçilsin diğeride mecbur yanında gelecek MALUM evleniyolar ya ;D ;D ;D ;D |
Muhalefete Kim Gelecek
CHP VE MHP'nin yanında CHP den doğacak birde DSP var bu 3 parti ak partiye karşı muhalif koalisyonu kurmuşlar bile ;D
|
Muhalefete Kim Gelecek
Alıntı:
|
Muhalefete Kim Gelecek
Bencede Bize Saadet yakışır. Bizim ne işimiz olur atıp tuttuğumuz cEhaPe ile, ipçi MeHaPe ile en azından baba ocağı olsun
|
Muhalefete Kim Gelecek
chp nin olmasını istemezdim ama sol birleşince mecburi olarak geliyor...mhp de BENCE terörden yararlanarak gelecek...
8) 8) |
Muhalefete Kim Gelecek
CEHAPE (İSİMLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ) CHP ztn hiç bi zaman iktidar olamaz bundan sonra O Partinin Başına bir Atatürk daha lazım ancak öle iktidar olablir öle bi önderde bir daha dünyaya gelmeyeceğine göre chp ancak mitinglerde bide belki bilgisayar oyunlarında veya seçim anketlerinde iktidar olur
|
Muhalefete Kim Gelecek
dp nin gelmesi daha iyi olurdu
|
All times are GMT +3. The time now is 10:06. |