Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   İşte Tüm Ayrıntılarıyla Kavga!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34613)

LoNeLiNeSS 07-04-2008 22:18

İşte Tüm Ayrıntılarıyla Kavga!!!

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Eşref 07-04-2008 22:51

Haberi yeni öğrendim ve haretler içindeyim. Hiç mi şu takımdan hayırlı bir haber almayacağız? İki futbolcu arasında madem uzun süredir sorun vardı, neden olayın bu boyuta gelmesine izin verildi? İlle yumruk yumruğa kavga etmesini mi beklemek gerekiyordu?

Belki olayın şekli böyle değil ama zamanında benzer bir olay yüzünden bu takım Oktay Derelioğlu'nu da kaybetmişti. Onun üzüntüsü bile hala yüreğimizde. Bir futbolcuyu kaybetmek bu kadar mı kolay?

MertcAn_1903 07-04-2008 23:21

Bu kolpahaber sitesine inanmayın ;)

İsimleri kartalhaber ancak Kartal düşmanlığı had safhada burada.

Yöneticileri zaten işe yaramaz adamlar.

Olayın bu şekilde gerçekleşmediğine eminim...

Meftun 07-04-2008 23:28

ya sanki haberin son kısmı sallamasyon gibi geldi...herşeye inandım da son kısım 'artık kimse onu durduramazdı ööö' şeklinde hikaye anlatımına dönmüş bence :D
zavallı tori

Parantez 07-05-2008 13:22

Alıntı:

Meftun Nickli Üyeden Alıntı
ya sanki haberin son kısmı sallamasyon gibi geldi...herşeye inandım da son kısım 'artık kimse onu durduramazdı ööö' şeklinde hikaye anlatımına dönmüş bence :D
zavallı tori

meftun :o saliha daha güzeldi ya mefta gibi olmuş bu meftun
beğenmedim :-X

suskun_prenses 07-05-2008 14:05

Hatırlarsanız Luche zamanında sezon öncesi hazırlıkları icin takım tur dışına gidecekti havaalanına İlhan takım elbisenin altına sandalet giydiği gerekcesiyle teknik direktör tarafından ucağa alınmamıştı. Beşiktaş filanca mahallenin ya da köyün takımı değil 100 seneyi aşmış Türkiyenin en eski en gözde kulübünde camiyayı temsil edecek kişilerin gerek kulüp icerisinde gerekse özel hayatlarında gerektiği gibi davranmaları herşeye cok dikkat etmeleri gerekmektedir bu nedenle Toramanda sonuna kadar haksızdır onunla bu konuda kavga eden Üzülmez de haksızdır. Sorun kendi icerisinde saygı kuralları cercevesinde cözümlenmeliydi bunu yapamayacak kadar kücüldülersede sonuclarına da katlanmaları gerkir.
ikiside haketmiş verilen cezayı ii olmuş
şimdi önemli olan köstebeğin kim olduğu bu haberi basına kimin yansıttığıdır kim olursa olsun Beşiktaş çatısı altında barınamaz barındırılmamalıdır!!!

Berika 07-05-2008 19:08

Alıntı:

Parantez Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

zavallı tori

:D :D :D :D :D :D

Hıfz-ı lisan 07-05-2008 19:18

Alıntı:

Parantez Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

zavallı tori

parantez meftunyaralı demek çok da güzel nick.neye benzetmiş ..:D.

Berika 07-05-2008 19:19

meftun aşık demek bilmiyorum artık ::) :P :D :D :D saliha öldürecek beni :D :D :D

Hıfz-ı lisan 07-05-2008 19:21

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
meftun aşık demek bilmiyorum artık ::) :P :D :D :D saliha öldürecek beni :D :D :D

mecruh yaralı demekti değil mi :D ...nicki mafettik..susalım ::)

All times are GMT +3. The time now is 08:40.