![]() |
Şener, Ak Parti'yi bölecek !
Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...
|
ya şimdi giden bülent arınç ya da dengir mir mehmet fırat olsa hadi neyse diyecem ;D
ama şener yani :-X Merve Kavakçının kitabında Şener in nasıl biri olduğunu anlamış bulunduk.. Ben gitmesine çok mutlu oldum şahsen partimiz temizleniyor çok şükür |
Alıntı:
|
parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Deniz içine giren pislikleri sindirir ve temizler yağını kirini alır ancak temizlenemeyecek kadar kirli olanları da tekrar dışarı atar ! RABBİM bu ülkeye hizmet etmeyi herkese nasip etmez birilerine fırsat verir eğer ki o fırsatı değerlendirirse kendi kazanır değerlendiremezse de alır onu olması gerektiği yere kapının dışına koyar (herkesin mantıklı bir bahanesi olur mutlak ) !
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:24. |