Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şener, AK Parti'yi bölecek ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35191)

parabol 07-09-2008 14:46

Şener, Ak Parti'yi bölecek !

Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...

Berika 07-09-2008 14:46

ya şimdi giden bülent arınç ya da dengir mir mehmet fırat olsa hadi neyse diyecem ;D

ama şener yani :-X

Merve Kavakçının kitabında Şener in nasıl biri olduğunu anlamış bulunduk..

Ben gitmesine çok mutlu oldum şahsen partimiz temizleniyor çok şükür

tayyipleyiz 07-09-2008 14:46

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
erkan mumcu daha açıkladığı gün milletvekilliği adaylığını akpartiden ben o zamanlar daha küçüktüm babama şunu dedim bu adam kesinlikle akpartiye tam anlamıyla bağlanamaz sadece koltuk sevdalısı ileridede ayrılacak. :-*

Bu ispatmıydı. :)

Berika 07-09-2008 14:47

parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D

parabol 07-09-2008 14:49

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D

Evet ben de şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış :D

bilgi müdavimi 07-09-2008 14:53

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...

Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.

LoNeLiNeSS 07-09-2008 14:54

Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...

parabol 07-09-2008 14:54

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı

Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.

Haklısın da Şener bunun için yeterince güçlü isim değil bundan bahsediyorum...Diyorum bu Abdullah Gül olsa insanlar arkasından gider o da sağlam bir adam diye..Ama Şenerin öyle bir vasfı yok..

parabol 07-09-2008 14:56

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...

Aynen öyle...

Müntesip 07-09-2008 14:56

Deniz içine giren pislikleri sindirir ve temizler yağını kirini alır ancak temizlenemeyecek kadar kirli olanları da tekrar dışarı atar ! RABBİM bu ülkeye hizmet etmeyi herkese nasip etmez birilerine fırsat verir eğer ki o fırsatı değerlendirirse kendi kazanır değerlendiremezse de alır onu olması gerektiği yere kapının dışına koyar (herkesin mantıklı bir bahanesi olur mutlak ) !

All times are GMT +3. The time now is 10:24.