![]() |
Devletin interneti kontrol altına almasını destekliyor musunuz ? .....
Zehir fabrikaları durdurulsun ! Kapısına kilit vurulsun ! Tüm yıkıcı siteler kül edilsin. Muhakkak bu yapılsın. Keşke yapılabilse gözünün nazının yaşlarına bakmadan
|
Kesinlikle kontrol altına alınmalı.
Hepimizin kardeşi çoluğu çocuğu var. İnternet kesinlikle devlet eli ile temizlenmeli. Ve sadece faydalı bilgi içeren bir ağ haline getirilmeli. |
İnterneti ortaya atıp ardından 'çocuğunuzun güvenliğini istiyorsanız şu programı yükleyip kötü sitelere girmesini engelleyin' demeleri garip kaçıyor.
Kesinlikle devlet bu işe el atmalı. Atarken sadece bir kişi için interneti yasaklara boğmasınlar. bknz: youtube Sırf Atatürk'e hakaret ediliyor diye siteler kapatılmaz. Peygambere hakaret edenide var,inançlı insanlara hakaret edenide.Son yılda inanılmaz şekilde başörtülü bayanlara karşı siteler açılmakta.Sadece dinine bağlı insanlara hakaret içeren siteler değil,diğer düşüncelere sahip insanlara hakaret edilen sitelerde kapatılmalı.Bunun için özel birim mi yaratıyorlar ne yapıyorlar bir an önce yapmaları lazım. İnternet hafife alınamaz. bknz: Dünyada en çok kötü siteleri arayan ülke 'Türkiye' !!! |
internete devlet karışmayacak bence...
aile çocuğunu eğitip gerekli bir zamana kadar filtreli girmesine izin verecek ondan sonrası zaten doğru yolu bulur... yoksa devlet ne kadar engellese de illa bir çıkış yolu bulunur.. youtube a girmek isteyen giremiyor mu ve daha birçok siteye... |
Alıntı:
Önemli olan forum siteleri.Bunlara el atılması lazım :-* |
Forumları hiç söyleme zaten ipini koparan forum açmış... e mail adres sayısını aşmış dahi olabilir forum sayısı...
ayrıca diyelim forumları kapattık yabancılar ne olacak kapatarak bir yere varamayız... denize bir damla pislik düştü diye denize düşman olamayız... Bu yasakçı zihniyeti geride bırakmalıyız.... |
Devletin el atması en hayırlısı olacaktır bence..Belki tamamen otorite sağlayamazlar ama az da olsa faydalı olacak kannatindeyim..Ben kesinlikle destekliyorum..Hem bu demek değildir ki internette bir çok şeye yasak gelecek.. sadece bazı şeyler sınırlandırılacak ve olmasıda gerekiyor..
|
böyle diyorsunuz ama kaç kişinin bilgisayarında Mp3 yok kaç kişinin Windows u tamamen yasal lisansı var(crackları kasdetmiyorum). çoğu kişinin antivirüs ü bile internetten inme şimdi bana kalkıp bunu savunduğunuzu söylüyorsanız önce mp3 leri silmeye başlayın... tabi yasal yollardan indirdiyseniz başka...
|
Hocam ben işin mp3'ünden çok sapkınlıklarına bakıyorum.
Yeni çıkan yasalar sayesinde bir çok site mp3 paylaşımından uzak durmaya başladı. Bazı siteler anlaşmalı olarak mp3 paylaşmakta,TTNET'e bu işi başladı. Dediğim gibi internetin sapkınlıklarından söz ediyorum,bunlar mp3 indirilmesinden daha beter bir hal aldı :-\ |
Ben işin bu boyutundan bahsetmiyorum ki..Korsanlarla ilgili konuşmadım..İnternette zararlı bir çok site var.. Bunların kontrol altına alınması şart..Böylelikle bir çok ailede rahat edecektir..Dediğim gibi belki tamamen yok edilemez ama eminim bu azaltılacaktır..Bunun size ne gibi bir zararı var ki..? Yani böyle uygun olmayan sitelerin kontrol altına alınması,devletin bu konuda hasas olup çözüm önermesinin neresi saçma..?Gayet yerinde bir karar bence.. Ben sonuna kadar deestekliyorum..Korsan konusuna gelince..Hiç bir ülkede tamaıyla yok edilemedi..Buradada yok edilmesini beklemeyein..Yada destek verilmesini.. ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 22:46. |