Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Abdullatif Şener (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36331)

Dağdakiçoban 07-21-2008 12:48

Abdullatif Şener

İKTİDAR HIRSI ŞEYTANIN SİLAHIDIR OSMANLIDA KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ BU HIRSLA.HATTA MUAVİYE KURAN KATİBİYDİ.SONRA HZ ALİYLE OLAN MÜCADELESİ MALUM.İNSAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMELİ.AK PARTİ %47 yi yine aldı.O KURAN KURSLARINA ÇOCUĞUNUZU GÖNDERMEYİN! KAMPANYASI BAŞLATAN KANALA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.SADECE RECEP TAYYİP ERDOĞANA MUHALİF OLMAK ADINA İMAM HATİPLERE "YARASALAR" DİYEN TUNCAY ÖZKANIN KANALINA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.! AHMET NECDET SEZERİN ADD YE AKTARDIĞI '250 BİN YTL Yİ ALIP CUMHURİYET MİTİNGİNDE YETİMLERİN PARASINI MİTİNGE GELENLERE KÖFTE EKMEK VEDİRENLERİN YANINA ÇIKMASNIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN
BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN BUNLARIN ERVAHINA:!

hakansükür 07-21-2008 12:58

Abdullatif Şener

Alıntı:

Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
İKTİDAR HIRSI ŞEYTANIN SİLAHIDIR OSMANLIDA KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ BU HIRSLA.HATTA MUAVİYE KURAN KATİBİYDİ.SONRA HZ ALİYLE OLAN MÜCADELESİ MALUM.İNSAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMELİ.AK PARTİ %47 yi yine aldı.O KURAN KURSLARINA ÇOCUĞUNUZU GÖNDERMEYİN! KAMPANYASI BAŞLATAN KANALA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.SADECE RECEP TAYYİP ERDOĞANA MUHALİF OLMAK ADINA İMAM HATİPLERE "YARASALAR" DİYEN TUNCAY ÖZKANIN KANALINA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.! AHMET NECDET SEZERİN ADD YE AKTARDIĞI '250 BİN YTL Yİ ALIP CUMHURİYET MİTİNGİNDE YETİMLERİN PARASINI MİTİNGE GELENLERE KÖFTE EKMEK VEDİRENLERİN YANINA ÇIKMASNIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN

Kardeş sen boyundan büyük lafler ediyorsun.Osmanlıda kardeş kardeşi öldüren ben gerçek tarihte okumadım.Sen git okul kitaplarını oku.Bunlar osmanlıyı karalamak için yapılıyor sende inan.

Hz muaviye'ye sen kim oluyorsunda laf atıyorsun.Terbiyesizleşmenin bu kadarınada pes doğrusu.
Peygamber efendimizin katibi olan Hz muaviye'ye eleştirme hakkı kendisinde yoktur.Bir kişi eleştireceksen sende eleştireceğin kişinin seviyesinde yada daha yüksekte olmalısın.Hz muaviye dinine sadık bir müslümandı peygamber efendimiz haşa ileride ne olacağını bilmiyormuyduda böyle bir kişiyi çok önemli bir mevkiye Hz muaviyeyi getirmişti.Ben şuana kadar çok sohbet dinledim hiçbirisi Hz muaviyeye laf atmadılar ve şöyle dediler biz peygamber efendimizin katibine laf atacak seviyede değiliz.Ancak sen öyle büyük gaflete düşmüşsün ki önüne gelene laf atıyorsun yazıklar olsun.Şunuda bilmeni isterirmki hz muaviye hiçbir zaman savaştan yana olmadı.

NEyse gazfletteki kişilere ne anlatasak birşey ifade etmez.

Birde Hz muaviye'ye yazıklar olsun deme küstahlığına düşmüşsün çok yazık çok.

Dağdakiçoban 07-21-2008 13:07

Abdullatif Şener

Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı

muaviyeye YAZIKLAR OLSUN DİYEN OLMADI..ONU SENİN GİBİLERE İKTİDAR HIRSINI ALNTAMAK İÇİN YAZDIM.O KADAR.KALDI Kİ.

Kardeş sen boyundan büyük lafler ediyorsun.Osmanlıda kardeş kardeşi öldüren ben gerçek tarihte okumadım.Sen git okul kitaplarını oku.Bunlar osmanlıyı karalamak için yapılıyor sende inan.

Hz muaviye'ye sen kim oluyorsunda laf atıyorsun.Terbiyesizleşmenin bu kadarınada pes doğrusu.
Peygamber efendimizin katibi olan Hz muaviye'ye eleştirme hakkı kendisinde yoktur.Bir kişi eleştireceksen sende eleştireceğin kişinin seviyesinde yada daha yüksekte olmalısın.Hz muaviye dinine sadık bir müslümandı peygamber efendimiz haşa ileride ne olacağını bilmiyormuyduda böyle bir kişiyi çok önemli bir mevkiye Hz muaviyeyi getirmişti.Ben şuana kadar çok sohbet dinledim hiçbirisi Hz muaviyeye laf atmadılar ve şöyle dediler biz peygamber efendimizin katibine laf atacak seviyede değiliz.Ancak sen öyle büyük gaflete düşmüşsün ki önüne gelene laf atıyorsun yazıklar olsun.Şunuda bilmeni isterirmki hz muaviye hiçbir zaman savaştan yana olmadı.

NEyse gazfletteki kişilere ne anlatasak birşey ifade etmez.

Birde Hz muaviye'ye yazıklar olsun deme küstahlığına düşmüşsün çok yazık çok.

MUAVİYE YAZIKLAR OLSUN DEMEDİM.BU KADAR BÜYÜK BİR İNSAN BİLE BU HATAYA DÜŞTÜ DEDİM.NEYSE BOŞA KONUŞUYORUZ:! İNSANLARIN PRENSİP SAHİBİ OLMASI LAZIM..ANLATILMAK İSTENEN BU..SEN HALA DİNİ MECRALARA ÇEKMEYE ÇALIŞSANDA.ASIL KANALTÜRKE ÇIKMAS ACİZLİĞİDİR.

susuz 07-21-2008 14:37

Abdullatif Şener

Bazı kişiler işlerine gelmeyince oraya bıraya saldırılar.Tıpkı erbakanın kanaltürke çıkmasını neden çekemedier bilmiyorum.Çıkmışsa çıkmış Sananeeee

Dağdakiçoban 07-21-2008 14:52

Abdullatif Şener

Alıntı:

susuz Nickli Üyeden Alıntı
Bazı kişiler işlerine gelmeyince oraya bıraya saldırılar.Tıpkı erbakanın kanaltürke çıkmasını neden çekemedier bilmiyorum.Çıkmışsa çıkmış Sananeeee

İnsanda biraz vizyon olur.! ya da sağlam bir duruş.Kanaltürk AK PARTİYİ iktidardan indirmek için kurulmuş bir kanal..GÖZÜNÜZÜ AÇIN..! CHP ye ATATÜRK zamanından beri ATATÜRK ün vasiyeti üzerine devletin parası hala tıkır tıkır ödeniyor.CHP ye bu para fazla gelmiş olmalı ki Tuncay Özkan a kanal kurdurdular.Benim oy verdiğim partiye ve ben gibi seçmenlere 24 saat küfürler yağdırdılar.yine benim paramla..Böyle bir kanala çıktığı için bizimde Erbakanı elşetirme hakkımız vardır sanırım..

Demokrat 07-21-2008 14:58

Abdullatif Şener

Alıntı:

tipki ak partinin iktidar olmasini cekemeyen sen gibi, tipki ak partinin halktan gördügü ilgiyi kiskanip buralarda salya, sümük dolasip millete hakaret eden sen gibi, tipki yüzlerce kez kovulup yine buraya gelen gurursuz sen gibi..

bizim yazdigimizdan sanane!

tayyipleyiz 07-21-2008 15:02

Abdullatif Şener

Alıntı:

"Sanane" kısmını buraya niçin yazıyorsun o zaman sevgili kardeşim. Ben de derim ki senin düşüncenden "banane" . YAzdıkların ve görüşlerin engin olsun ki okunası, paylaşılası olsun. Lütfen "kırmızı" olanlara dikkat edelim. Sevgilerimle ..

ercanak 07-21-2008 20:48

Abdullatif Şener

abdullatif sener kendi kuyusunu kazdı onu bir zamanlar yerden yere vuranlar şimdi alkıs tutmaya basladı o da o alkısın cazibesine kapıldı bir ucuruma dogru yol alıyor. yazıklar olsun .yazıklar olsun

isimsiz 07-21-2008 22:07

ABDULLATİF ŞENER

Alıntı:

Umut ZORLU Nickli Üyeden Alıntı
Bravvo Kardeş! Aynı Fikirdeyiz..
Koltuk İçin Dava'sını satanlara yuuhh..

katılıyorum :)

merve 07-21-2008 22:19

Abdullatif Şener

bence davasını satmış değil eğer parti kapatılırsa oyumuzu chp ye vercek halimiz yok tabiki Şener e vereceğiz ;) Şenerin partiden ayrılmasının bile danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum ve mantıklı geliyor ;) yani bence Şeneri protesto etmek anlamsız ;)

All times are GMT +3. The time now is 09:31.