![]() |
Öcalan: 'Ak Parti benim projelerimi uyguluyor
Alıntı:
google ı kullanmayı biliyorsan şayet,idamın kalkması nı kanunlaştıran madde mecliste oylanırken kimin kabul ya da kimin red oyu verdiğini bulabilirsin.bilmeden konuşma... velevki bizimkiler asmadı...siz niye asmıyorsunuz.anayasa nın her türlü hükmünü değiştirmeye gücünüz var.asında şehitlerin kanını yerde bırakmayın.ahirette de onların şefaatine nail olursunuz. ama bunu asla yapmazsınız.çünkü siz,ozan arifin bir dizesinde sitem ettiği düşünce tarzına sahipsiniz.yazayımda öğren; ama batı bozarmış ağzınızın tadını bozmuş zaten bırakın şu batının adını yahu vatan gidiyor,batının avradını! ya bu kanı durdurun ya millet durduracak!!!!!! |
O kafiyecinin kahve ağzı mısraları bize çok basit geliyor. Savunma kardeşim artık deki; evet bizimkiler pasif davrandı, hükümet krizi çıkmasın, AB vs. birşey yapamadık imzaladık idamın kaldırılmasını ve Apo'yu asılmakatan kurtarmış olduk istemesekte de...
|
Alıntı:
Bu imzalar kimin? http://img62.imageshack.us/img62/6834/p08400x552gr5.jpg |
bir koltuk sevdalısı daha!
gururunu, haysiyetini masa da bırakanlar... eğer hükümetten çekilseydiniz siz, 28 şubatta da erbakan imzalamak yerine kalkabilseydi bugün çok daha farklı bir Türkiye olurdu... ama pardon siz vazgeçilmezsiniz sizsiz ülke ne yapar değil mi? halk da öyle düşünmüş olacak ki sizi ertesi seçimde %35le iktidar yaptı! |
Alıntı:
|
Alıntı:
len seni elieme bi verseler varya ............................. |
Alıntı:
erdoğan askerlik arkadışınmı kişiye saygı duymuyorsan makama saygı duymayyı öğren. |
Alıntı:
Pardon ? Apo'nun politikası bu muymuş? Ya da Ak partinin? Derler ya, teyzemin sakalı olsa dayım olurdu. |
ya şu kişiyi sonsuzluk yolculuna kim gondercek
|
Alıntı:
Siz idama bir araç olarak mı bakıyorsunuz amaç olarak mı? Ya da tüm diğer ülkücü ağırlıklı insanlar. İdam edilince çözümün bir parçası mı olacak, sorunun bir parçası mı, düşünen var mı? |
All times are GMT +3. The time now is 07:24. |