Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   kapatın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36932)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:02

kapatın

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Tutan yok sizi..Allah zihin açıklığı versin :) ;D

Sagol ama 1 ders ten kaldım öyle cemaatçılar gibi 8 dersten degil.Adamlar hoca beyfendinin evlerinde gece gündüz ders çalışıyorlar.Hala 8 dersten kalıyorlar.Ben Paso adt lerden çıkmıyorum ama demekki kafa var:D adamlar bazen gel çalıştır diyor ama yok öyleeeeeee

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:03

kapatın

O kalanların cemaatle alakası yok.Çocuk yapamıyorsa cemaate bağlama nekadar akıllıca :)

Demokrat 07-22-2008 17:04

kapatın

vay gudbeddin sen neymissin böyle, desene göründügün kadar salak degilmissin :).. hatirlatirim benim gibi hic dersten kalmayip ünv bitirenlerde var hemde isten, gücten basini kaldirmayarak 8)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:05

kapatın

Alıntı:

O kalanların cemaatle alakası yok.Çocuk yapamıyorsa cemaate bağlama nekadar akıllıca :)

Bence yapamamasının tek sebebi cemaat evinde kalması.Çünkü o evlerde adamlar özgür degil evden çıkmak için bile ABİ lerinden izin alıyorlar :D Koca adam olmuşlar ama işte her şey ortada

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:06

kapatın

..İstediğin gibi olmasını beklediğinden yanlış şeyler aksettiriyorsun..hadi git sen.. :)

Demokrat 07-22-2008 17:09

kapatın

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bence yapamamasının tek sebebi cemaat evinde kalması.Çünkü o evlerde adamlar özgür degil evden çıkmak için bile ABİ lerinden izin alıyorlar :D Koca adam olmuşlar ama işte her şey ortada

sorma ya sende koca adam olmussun ama sadece kocamissin, adam olma konusunda gelisim kaydememissin simdi ne yapacagiz bu durumda 8)

Ulusalbakış 07-22-2008 17:09

kapatın

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
vay gudbeddin sen neymissin böyle, desene göründügün kadar salak degilmissin :).. hatirlatirim benim gibi hic dersten kalmayip ünv bitirenlerde var hemde isten, gücten basini kaldirmayarak 8)

Ya bu arada tayyib bey üniversite mezunu bile degişmiş dün yalçın küçük fox tv de altaylının programında söyledi.

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 17:11

kapatın

Ahmet abi seni çok sevdi ayrılıp ders çalışmaya bile gidemiyor :D

Demokrat 07-22-2008 17:12

kapatın

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

Ya bu arada tayyib bey üniversite mezunu bile degişmiş dün yalçın küçük fox tv de altaylının programında söyledi.

hadi ya :) yalcin kücük su atatürke hakaret eden eleman degil mi yoksa sen onun dediklerine inaniyor musun bakayim gudbeddin 8)

All times are GMT +3. The time now is 03:51.