![]() |
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
Bırakın kendisini diktatör ilan edip lüks içinde yaşamayı, tek bir kuruş çalmadı. Çocuklarını olabilecek en kaliteli bir şekilde yetiştirdi ve onlar da mütevazi bir hayat sürdüler ve asla kendi şereflerini gölgeye düşürecek bir şey yapmadılar. Bir de İnönü’den sonra gelen DP, AP, ANAP ve AK-P iktidarının yolsuzlukçu, hırsız, cahil, utanmaz siyasetçilerine bakın. Bugün üniversite bitirmiş pırıl pırıl gençler iş bulamazken Bekir Çoşkun’un deyimiyle Maliye Bakanı’nın yumurtacı, Başbakan’ın gemici ve Cumhurbaşkanı’nın 16 yaşındaki mısırcı çocuklarına bakın. Açıkçası vatanseverlik ve kalite budur. |
Hezimet 85 yaşında
HAdi lan oradan kopyala yapıştır alimi!
|
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
2-) Kopyala/yapıştır ile doğru bir bilgi verilemez diye bir kural yoktur. |
Hezimet 85 yaşında
bunlar Atatürkcü filan degil inönücü :)
|
Hezimet 85 yaşında
Sen "DP, AP, ANAP ve AK-P iktidarının yolsuzlukçu, hırsız, cahil, utanmaz siyasetçilerine bakın. "
1.Bu lafları edersen senin alnını karışlarım terbiyesiz herif 2.Seviyemi karşımdakine göre ayarlıyorum ben.Senin seviye bu ben ne yapayım! |
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
Ve size duygusal bir hikaye: Mecliste ilk cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra sayım yapıldığında tüm oyların Atatürk’e verildiği görüldü. Bir tanesi hariç. O bir tek oy İsmet İnönü’ye verilmişti ve o oyu veren milletvekilinin adı Mustafa Kemal’di. Atatürkçülük=İnönücülük=Kuvay-i Milliyecilik |
Hezimet 85 yaşında
Altay..
Osmanlı kabul etmedi oyuna getirildi.Osmanlıyı eleştirecek seviyeye gel ,sonra konuş. Osmanlı M. Kemali yetiştirmeseydi onun gibi büyük bir lider çıkarmıydı? |
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
|
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
Onlar Atatürkçüymüş SİZ, inönücüsünüz. |
Hezimet 85 yaşında
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:25. |