Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Şener Ak Parti'ye vuruyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38570)

susuz 08-03-2008 02:00

Şener Ak Parti'ye vuruyor

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

susuz Nickli Üyeden Alıntı
Narkozdan kurtulsa şu Ak Parti'liler memura %2 değil %256 zam yapar

Narkozun etkisnde işçiye çiftiye zam yapacaına doğalgaza elektireğe suya yapıyor garibim yazık

Şu narkozdan kurtulsalarda şu millette felaha erse...

milleti dert etme millet halinden memnun yok tersi olsaydi sp yi tabela partisi yapmazdi, ak partiyede her secimde güven vermezdi :)..
sizden ne köy olur, ne kasaba.. biraz cabalayinda iki tane belde belediyesi kazanin :)

Biz iki tane değil 65 tane beledimiz var zaten...
Araklı beldeiyesinin zihmetlerini gör adam yılın beld. başknaı seçildi.
Ancak sizin melih napıyor suları zehirli veriyor.Millet size oy atar bekleyin

Demokrat 08-03-2008 02:03

Arakli demisken orasi benim memleketim, ümit abiyide az, cok tanirim.. gecen secim yüzde 65 le secildi tabiki "cebi" ler orada cok etkili ama ümit abi adam gibi adamdir ;)
65 belde genel belediyelerin yüzde 1 ne filan denk geliyor :).. elle tutulur hic büyük belediyeniz yok ve olmayacakta.. ayrica melih gökcek adayligini yine koysun yine secilir..
su sorunu sadece ankara da yok, genelde var 8)

susuz 08-03-2008 02:08

Oku millet halinden memnunmuş

http://www.haber7.com/haber/20080802...kesinlesti.php

maviinsan 08-03-2008 02:10

Alıntı:

8 ay sonra seçim var.Nİye kendini bu kadar kasıyorsun.? :-* seçimde görüşürüz :-*

Demokrat 08-03-2008 02:12

Alıntı:

bak pravakatör sahsiyet sana bir kez daha diyorum milletin adina karar verme.. millet kendi hakkini sandikta ariyor ve daha secim yapilali bir yil oldu milletin iradesine saygi duymayanlar benim icin hazimsiz, kiskanc ve kuyruk acisi olan insanlardir..
surada yerel secimlere ne kaldi eger millet halinden memnun degilse gerekeni yapar o milletin adina konusma sen dahil kimsenin haddine degildir haddini asarsan öyle bir haddini bildiririz ki daha konusacak yüzün kalmaz diyecegiz ama sende az bucuk seref, gurur, haysiyet, yüz olsaydi su anda burada olmaz ve benle tartismazdin!
ulusal gelismelerden kaynakanlanan zamlardan bile medet uman aciz insanlara ne anlatiyoruz ki!

Necip Fazil 08-03-2008 02:12

Sinan Aygün ile kurdale kesiyordu bugün Şener'imiz ... Akıbetleri pek farklı olmayacak gibi ya Allah-u Alem.

VesseLam

susuz 08-03-2008 02:14

Alıntı:

Alıntı:

bak pravakatör sahsiyet sana bir kez daha diyorum milletin adina karar verme.. millet kendi hakkini sandikta ariyor ve daha secim yapilali bir yil oldu milletin iradesine saygi duymayanlar benim icin hazimsiz, kiskanc ve kuyruk acisi olan insanlardir..
surada yerel secimlere ne kaldi eger millet halinden memnun degilse gerekeni yapar o milletin adina konusma sen dahil kimsenin haddine degildir haddini asarsan öyle bir haddini bildiririz ki daha konusacak yüzün kalmaz diyecegiz ama sende az bucuk seref, gurur, haysiyet, yüz olsaydi su anda burada olmaz ve benle tartismazdin!
ulusal gelismelerden kaynakanlanan zamlardan bile medet uman aciz insanlara ne anlatiyoruz ki!

Biz zamdan medet ummayız ancak gafil kişiler başta sen medet umduğunu sanacak kadar behtbahsın

Demokrat 08-03-2008 02:18

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Biz zamdan medet ummayız ancak gafil kişiler başta sen medet umduğunu sanacak kadar behtbahsın

siz ak parti karsiti herseyden medet umarak, birseyler elde etmeye calisan bu siteden "edebsizlik" nedeniyle defalarca banlanan bir sahsiyetsiniz.. neyi tartisiyorsak!

Necip Fazil 08-03-2008 02:18

Çok susuz kalmışsınız sanırım susuz Bey ... Susuz kaldığınıza göre, susuz kalınınca görülen seraplardan da haberdarsınızdır. İçerisinde yaşadığınız sahrayı ve onun seraplarını kelimelere dökerek bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Bir ara dünyaya dönme ihtimaliniz olursa, biz orada olacağız. ;)

VesseLam

politikaci 08-03-2008 19:27

Şener partimizin kapatılacağına kesin gözü ile bakıyordu. Zaten bunun için partimizi bıraktı.Yani lider olabilmek için.Şimdi Akpartinin yanında şansının olmadığını kendiside biliyor.Şuanki en büyük hedefi Nasıl muhalefet partisi olabilirim?.Bunlar şahsı muhteremin son çırpınışları..Tıpkı Denizde batarken kırık bi dala tutunmak gibi..

All times are GMT +3. The time now is 03:43.