Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Başörtülü kızlar neden Polis olmak ister!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=39268)

politikaci 08-08-2008 19:37

Başörtülü kızlar neden Polis olmak ister!!!

Biraz dikkat ederseniz tüm sorun BAŞÖRTÜLÜ KIZDA DEĞİL..BAŞÖRTÜLÜ KIZIN POLİS OLMASINI ENGELLEYEN KİŞİLERDİR..Burda özgürlük olsa belki böyle şeyler başımıza gelmez.başörtülü kzıın vücudunu bir bayna inceler ve başörtülü olarak işe başlar.Tüm suçun başörtülü kızlara itilmesinden rahatsızlık duyuyorum

politikaci 08-08-2008 19:38

Alıntı:

AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

herkes kendinden sorumluysa dinde neden tebliğ denilen bir şey var ?

benim demek istediğim,nasıl olsa onları bu yoldan çevirmek için neler yapsak işe yarayamıyacak o açıdan herkes kendinden sorumlu."x" günah işledi diye "y" yanmaz ama "x" "y" 'yi uyarır o ayrı bi mesele

x günah işlesin ve y onu bu günah'tan çevirmek için çabalamasın o zaman x şahıs'ı ahirette y'nin yakasına yapışır ve sen bunu biliyordun ama neden beni uyarmadın der? o zaman y ne desin? Her koyun kendi bacağından asılır mı desin?

Ben uyarır dedim şimdi biz o kızları uyarsak bizi dinliyeceklermi?..İnan kardeş herkesin herşeyden haberi var ama işlerine gelmiyor

Deniz.Feneri 08-08-2008 19:38

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

herkes kendinden sorumluysa dinde neden tebliğ denilen bir şey var ?

benim demek istediğim,nasıl olsa onları bu yoldan çevirmek için neler yapsak işe yarayamıyacak o açıdan herkes kendinden sorumlu."x" günah işledi diye "y" yanmaz ama "x" "y" 'yi uyarır o ayrı bi mesele

x günah işlesin ve y onu bu günah'tan çevirmek için çabalamasın o zaman x şahıs'ı ahirette y'nin yakasına yapışır ve sen bunu biliyordun ama neden beni uyarmadın der? o zaman y ne desin? Her koyun kendi bacağından asılır mı desin?

özgürlük denen birşey olmuyor o zaman. kesinlikle onu uyaran birileri olmuştur ama sonuçta insanlar yaşamlarını sürdürebilmeleri için bazı şeylere müsamaa gösterecekler. Ha isteriz ki keşke böyle şeyler olmasın ama laiklikle bunları karıştıranların nesli kuruduğunda böyle davaları tartışmayacağız inşallah

AK_Genclik 08-08-2008 19:38

Alıntı:

Yâren Nickli Üyeden Alıntı
Sen kapalı insanın polis, hakim,savcı olmasına izin vermez isen, alt kesim hep muhafazakar ve ezik kalır. Diğer kesimler çocuğunu üniversitelerde okutsun, başsavcı yapsın yüksek meretebelere ulaştırsın benim oğlumda imam olacak zihniyeti ile imam hatibe gitsin. Bazen duruma anlam vermekte zorlanıyorum. Şu anda sizin çektiklerinizi çocuklarınızın çekmesini istemiyorsanız, ince ayrıntılara takılıp kimseyi hor görmeyin. Kolunu açtı diye sizden daha imansız olduğu anlamına gelmez. kimsenin iman seviyesini ölçmeyede hakkımız yok.

Sen çocuğuna bugün kolunu açma diye okula göndermezsin, evet güzel günü kurtardın böyle yaparak sevaba girdin. Ama diğeride bugün kolunu açar, yarın yüksek bir konuma gelir belkide başörtüsü kararının verecek kilit insan olur ve binlerce kişinin sevabına nail olur

kardeşim ben olmasınlar demedim ama bu kadar taviz vererek bu şey olamaz! Bu kadar taviz'i verdikten sonra karşıt zihniyetten bir farkı yoktur bence!

Deniz.Feneri 08-08-2008 19:39

Alıntı:

Biraz dikkat ederseniz tüm sorun BAŞÖRTÜLÜ KIZDA DEĞİL..BAŞÖRTÜLÜ KIZIN POLİS OLMASINI ENGELLEYEN KİŞİLERDİR..Burda özgürlük olsa belki böyle şeyler başımıza gelmez.başörtülü kzıın vücudunu bir bayna inceler ve başörtülü olarak işe başlar.Tüm suçun başörtülü kızlara itilmesinden rahatsızlık duyuyorum

SADECE ÖZGÜRLÜK

hata başörtülü kızlarda değil :(

politikaci 08-08-2008 19:40

Alıntı:

Deniz.Feneri Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SADECE ÖZGÜRLÜK

hata başörtülü kızlarda değil :(

Onlardada hata var tabikii .. Dünyavi tutkularını dinin önüne geçirmesi YANLIŞ!

AK_Genclik 08-08-2008 19:41

Özgürlük Başörtüsü'ne verilmeli Başörtülü Kızlara değil!

Deniz.Feneri 08-08-2008 19:42

dünyevi bir tutku değil ekmek kapısı

Deniz.Feneri 08-08-2008 19:42

Alıntı:

Özgürlük Başörtüsü'ne verilmeli Başörtülü Kızlara değil!

aynı mana başörtüsüne verildiğinde sorun da ortadan kalkmış olacak zaten ;)

politikaci 08-08-2008 19:42

Alıntı:

Deniz.Feneri Nickli Üyeden Alıntı
dünyevi bir tutku değil ekmek kapısı

Ekmek kapısı sadece polislikten geçmez deniz feneri..

All times are GMT +3. The time now is 08:09.