Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Köksal TOPTAN Temizlik.....:)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4026)

mavera, 08-08-2007 20:45

Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
cevap vermiyorum. BAŞBAKANIMIZ verdi diyor sanki kendi başbakanı da ;D benimde başbakanım bi kere o ;D

Türkceye hakim ol istersen ondan sonra laf atma cürretinde bulun..oradaki cogul(biz) anlamda kullanilmis ektir, sahiplenme eki degildir..gerci bunlari ilkokul siralarinda ögretiyorlar belki bu konulari görmemis olabilirsin onun icin fazla üstüne gitmemek gerekir ;)

Mcht_Ln 08-08-2007 20:47

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

cevap vermiyorum. BAŞBAKANIMIZ verdi diyor sanki kendi başbakanı da ;D benimde başbakanım bi kere o ;D

Türkceye hakim ol istersen ondan sonra laf atma cürretinde bulun..oradaki cogul(biz) anlamda kullanilmis ektir, sahiplenme eki degildir..gerci bunlari ilkokul siralarinda ögretiyorlar belki bu konulari görmemis olabilirsin onun icin fazla üstüne gitmemek gerekir ;)

Çok iyi ya ;D :D

R.T.E. 08-08-2007 20:48

he he he çok güldüm ve de çok iyi...
size iyi takılmalar.. ben başka bölümlere takılacam AVATARINIZI bile görmek istimiyorum artık ;D

mavera, 08-08-2007 20:50

Alıntı:

size iyi takılmalar.. ben başka bölümlere takılacam AVATARINIZI bile görmek istimiyorum artık ;D

cok iyi olur kardes..bak biraz altta oyun bölümü var takil oraya..sakin mizah bölümüne girmeyi deneme sonra oranin müdavimleri veryansin eder :)..
selametle 8)

loneliness 08-08-2007 20:54

neden bu konuyu bu kadar abartınız sonuçta eşi başı kapalı bir isim bu ülkede meclis başkanlığı yapmıştır... bülent arınç babalar gibide sözlerini söylemiştir..

Ama sıra şimdi çankaya da oraya başörtü çıkacak....
meclis başkanlığının onun için pekde önemi olmasa gerek

R.T.E. 08-08-2007 20:57

Alıntı:

Alıntı:

cok iyi olur kardes..bak biraz altta oyun bölümü var takil oraya..sakin mizah bölümüne girmeyi deneme sonra oranin müdavimleri veryansin eder :)..
selametle 8)

sustun diye sevinmiştim ama susmamışsın meğer allahım nedir bu forumun senden çektiği. fikirlerin açıkçasııı... neyseee. tmm kardeşim takılmam mizah bölümüne sen yeter ki sus.

mavera, 08-08-2007 20:59

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

selametle 8)

sustun diye sevinmiştim ama susmamışsın meğer allahım nedir bu forumun senden çektiği. fikirlerin açıkçasııı... neyseee. tmm kardeşim takılmam mizah bölümüne sen yeter ki sus.

yasini bilmiyorum ama emzigi agzindan alinmis cocuklar gibi davraniyorsun..unutma burasi forum..burasi yazilmak icindir bakilmak icin degil fikirlerimi birilerini begendirmeye calismiyorum..sevmiyor olabilirsin ama saygi duyma erdeminde bulunabilirsin..
her ne kadar senin fikirlerin cocukca, ici bos ve benim icin hic bir anlam ifade etmiyor olsada seviyem geregi saygi duyuyorum..o yüzden seviyeyi fazla düsürme ;)..

R.T.E. 08-08-2007 21:01

çok komiksin fikirlerim çocukçaysa senin fikirlerin de 1940ların fikirleri güzel kardeşim yaşlandın ve gerilerde kalmışsın. gülüyorum sana byy

Benide_Kapatın 08-08-2007 21:02

Ynt: Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

Neyse tarışma bitsin diyorum ve karşımızda iki amerika olduğunu söylüyorum...

Alın size yeni bir konu

mavera, 08-08-2007 21:03

Alıntı:

çok komiksin fikirlerim çocukçaysa senin fikirlerin de 1940ların fikirleri güzel kardeşim yaşlandın ve gerilerde kalmışsın. gülüyorum sana byy

he öyle hayat yaslandirdi bizi ne yaparsin..bu arada 1940 lik fikirlerimden bir bukle sunarmisin yani o yillarin yakinindan gecmemis birisi olarak o zamanin fikirlerini nasil benimsemisim merak ettimde :)..

All times are GMT +3. The time now is 12:22.