Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kim? Kimdir? (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Polat Alemdar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4085)

süleyman-bin-muhammed 09-17-2007 16:51

Polat Alemdar

dünyaya lazım bir karakter

POLAT 09-17-2007 16:52

Polat Alemdar

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
nasil bir vatanseverlik bana da versinler onun verdigi parayi ben vatanseverligin babasini göstereyim..o sadece yazilan senaryoyu oynuyor yok hadi diyelim ki bu film gercekleri yansitiyor o zaman burada takdir edilecek senaristtir ;)

ülkemizde nice o paraya sahip kişiler var neden yapamıyorlar peki vatanseverlik

mavera, 09-17-2007 16:55

Polat Alemdar

Alıntı:

POLAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
nasil bir vatanseverlik bana da versinler onun verdigi parayi ben vatanseverligin babasini göstereyim..o sadece yazilan senaryoyu oynuyor yok hadi diyelim ki bu film gercekleri yansitiyor o zaman burada takdir edilecek senaristtir ;)

ülkemizde nice o paraya sahip kişiler var neden yapamıyorlar peki vatanseverlik

cünkü filmin yönetmeni onlarin akrbasi degil..(yönetmen :raci sasmaz,oyuncu:necati sasmaz) 8)

POLAT 09-17-2007 16:58

Polat Alemdar

peki usame bin ladin nasıl kimseden korkmadan yapabiliyor ayrıcada aşırı derecede zengin bir kişi olmasına rağmen
amerikayı korkmadan bombaladı.bu yönetmenin akrabası kimdi acaba ;)

mavera, 09-17-2007 17:00

Polat Alemdar

Alıntı:

peki usame bin ladin nasıl kimseden korkmadan yapabiliyor ayrıcada aşırı derecede zengin bir kişi olmasına rağmen
amerikayı korkmadan bombaladı.bu yönetmenin akrabası kimdi acaba ;)

hehe harikasin valla..usama bin ladinle,polat alemdari kiyasliyosun ya ;D ;D..usama amerikayi korkmadan bombaladi mi vaybe helal olsun..o zaman öyleyse neden kaciyor göstersin erkekligini ciksin meydana tabiki usame diye birisi varsa 8)

POLAT 09-17-2007 17:02

Polat Alemdar

peygam efendimizin bir sözü vardır muharebe (savaş) bir hiledir.Gerektiği yerde gerektiği şekilde hareket edilmesi gerekir.

mavera, 09-17-2007 17:08

Polat Alemdar

Alıntı:

peygam efendimizin bir sözü vardır muharebe (savaş) bir hiledir.Gerektiği yerde gerektiği şekilde hareket edilmesi gerekir.

he simdi polata "mücahid" demeyemi getiriyorsun ;D ;D

POLAT 09-17-2007 17:12

Polat Alemdar

kardeş basit konuları çok farklı yönlere çekiyorsun düşünce tarzına göre, çok farklı yönlerden bakıyosun

Onlybullet34 09-17-2007 17:19

Polat Alemdar

Böyle birine şuan ihtiyaç var !!!

mavera, 09-17-2007 17:20

Polat Alemdar

Alıntı:

kardeş basit konuları çok farklı yönlere çekiyorsun düşünce tarzına göre, çok farklı yönlerden bakıyosun

evet basit bir konu..sanal kahraman polat alemdar ;
kardes sende ne anlatmak istedigini anlatamiyorsun..laflari hep dolandiriyorsun desene direkt "polata laf söyleme, sikarim ayagina" ;)

All times are GMT +3. The time now is 07:24.