![]() |
Ak Parti'li başkandan şarap çağrısı
İçki içilmesine müsade etmek veya etmemek şahısların elinde olmasa gerek ! Bu karar zamanında verilmiş ve insanların icraatları doğuştan kazandıkları hak ve özgürlükler çerçevesinde sınırlandırılmıştır. Bu sınırların içersinde içki içmekte vardır ! Bu sebeple olayı bir kişinin veya bir partinin iradesine endekslemek safderunluk olur sanırım . Yani o disko dediğiniz mekan kanunlar çerçevesinde olduktan sonra açılmasını kimse engelleyemez veya birisinin desteğiyle kanun dışı şekilde açılamaz ! İyi birşey mi diye sorarsanız ? Muhakkak ki kendi ögretilerim dogrultusunda yanlış birşey ancak kanunlar belli ! Olaya şu şekilde de bakabiliriz peki bizim desteklediğimiz partinin bu tip faaliyetleri desteklemesini sindirebilirmisiniz ? Buna cevabım ise HAYIR olurdu . Sanıyorum ki orada da bir destek söz konusu değil belki adı geçen şahsın dostu olabilir o haseble hukuk çerçevesinde işleyen bir süreci bulandırmadıkları için edilen bir teşekkürdür sanırm bu !
Olayı çarpıtmanın bir anlamı veya faydası yok sanırım ! |
şaşırmayalım...
Recep Tayyip Erdoğan içmiyor diye halkın seçtiği belediye başkanı içmemek zorun da mı? bir düşünelim lütfen... Herkesin şahsi görüşü ama ben olsam bu adamı partiden atardım o ayrı konu... laikiz sonuçta... :D ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
[/quote] +1 çok haklısınız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hiç beğenmedim bu adımını.hatta şiddetle kınıyorum
|
: böyle kişilerin yaptığı davranışları normalde ben partinin tümüne mal etmem ama böyle olaylar AKP'de kaçıncı oldu be arkadaş !!
|
All times are GMT +3. The time now is 19:04. |