![]() |
Köşk'ten Ermenistan maçı açıklaması
Alıntı:
rikopaşa çözümsüzlükler yumağını açıp ip haline getirme ve vatanı milleti rahatlatma arzusu insanların düşünce yapılarını olumlu yönde değiştirebilir. Ak Parti'nin bugünkü kadroları yıllar önce, o gömleği çıkardıklarını belirtirlerken artık Dünya'ya daha mantıklı bakmayı ilke edinmişlerdir. Gül o konuşmasının sonunda bir çözüm önerisi sunmuş mu? Mesele bu işte.. Ayrıca, biz o içine kapalı düşünce yapısından sıyrıldık artık farklı düşünen insanlarız diyen bir harekete siz ikide bir eski dökümanları sunuyorsunuz, bu çok saçma rikopaşa. Evet haklısın o zaman öyle demiş ama bugün böyle diyoruz, yani anlayacağın sizin ebediyyen yapamayacağınız değişerek gelişmeyi gerçekleştirdik. |
Alıntı:
|
İşte ben demokrasiye saçma ama Alternetifi olmayan çözüm boşuna demiyorum ... 100 deli bu dese 99 akılı şu dese dedlilerin dediği kabul :'(
ama Kıbrıs için neler yapıldığını Kıbrıs Halkı biliyor ve bunu göstergesinde Eski Başkan Rauf Denkdaş, Bu seneki konuşmasında ozamn Hapiste bulunan Syn.54 Hükümet Başbakanı Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN'ın hapiste bulunmasını içlerinde bi acı olduğunu kıbrıs fatihini orda hapis olması bize ağır geliyor demişti. ( sözü tam aklıma gelmedi ama velhaışlı kelam bu konuya bu açıdan değindi isteseniz internetten bakın ) Ne imiş hizmet eden sevilirmiş... İkinci bir durum sıyrıldık falan yanlış söz diyeceğin tek söz biz değiştik... DEğişim iyidir insanı ferahlatır.. :D |
Alıntı:
o kanaata nasıl vardın? gene falcılık islerimi |
Alıntı:
%47 ile vardım, yeterli mi?.. |
Alıntı:
yetersiz bu halk size kıbrısı ruma peşkeş cektiginiz icinmi bu oyu verdi sanıyorsun? yoksa halkın dini duygularını istismar ettiginiz icinmi verdi? Laiklige karsı odak oldugunuz mahkemece kanıtlanmısken hala dini istismar etmiyoruz diyemezsiniz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardeş Din 1400 yıl önce nasıl o halde... YA ATATÜRKÇÜLÜK >:( |
Alıntı:
Denktaş'ı çok seviyorsun anlaşılan ama olsun sana hak veriyorum 16-17 li yaşlarımda aynen senin gibi düşünüyordum ;) Denktaş'a sevginin artması için bir iki cümle de ben kurayım. Zamanında Erbakan ve Abdullah Gül, Kıbrıs'ta İmam Hatip okulları açılsın, Kıbrıs gençliği maneviyat kazansın dedikleri zaman Denktaş bunu reddetti.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:25. |