![]() |
*** EYLÜL AY' I İÇİN '' AY' IN ÜYELERİ ANKETİ BAŞLAMIŞTIR ***
Vallahi çok oy değiştirdim. ::) Başta Gurbetçi Merve, Saklı Kent ve SaçlarıYağmurluKız'dı. Sonra Gurbetçi Merve ve Saklı Kent'in biraz daha paylaşım da bulunması gerektiğini düşünerek oylarımı şu şekilde belirledim.
1- SaçlarıYağmurluKız: Oldukça kültürlü ve saygılı bir kardeşimiz. Hem forum içinde hem de radyoda aktif olarak bizlere eşlik ediyor. Kendisi yeni sayılır. Ama en köklüüyelere bile taş çıkartacak bir üye. 2- SiyahGül 07: Benim için çok önemli bir isim. Emekleri ve yardımları çoktur üzerimde. Üstelik çalışkanlığını foruma da yansıtarak şiirleriyle, dj'liği ile ve değerli yorumlarıyla foruma aktif bir katılım sağlıyor. 3- Cartman: Az ama öz yazar. Özellikle radyonun aranılan ismidir. Onu anlatmaya satırlar yetmez. :D |
teşekkür ederim kara eşref..bende gizli oy açık tasnif yaptım o yüzden oylarımı söylemiyorum... :D
|
Henüz Eylül'ün 8'i.. Oylarımı silmeye ve Eylül ayındaki genel performansa göre ayın sonlarına doğu yeniden kullanmaya karar verdim.
|
güncelleme.. :)
|
Güncelleme.. !! :mad:
|
Güncelleme..!!
|
Eylül ayı için Ay'ın üyeleri anketimiz sona ermiştir arkadaşlar..
Ayın yıldız üyesi : Siyah gül 07 Ayın Ak Üyesi : Cartman Ayın Üyesi : Düş... Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.. |
Ayın yıldız üyesi : Siyah gül 07
Ayın Ak Üyesi : Cartman Ayın Üyesi : Düş... TEBRİKLER arkadaşlar =) |
tebrikler .
|
tebrikler... Üç oyumun ikisi yerini bulmuş... :kiss:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:35. |