Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Röportajlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=328)
-   -   Kurtuluş Savaşı'nda Kürtlere Ne Vaat Edildi? Prof. Dr. Metin Heper (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43457)

Üç mevsim 10-04-2008 00:24

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 439380)
Şu konuya yazmamak için elimden geleni yaptım, çünkü son zamanlarda yanlış anlaşılıyorum. CHP zihniyeti artığı dediğiniz sözleri biz Şeyh Seyidin torunlarındanda dinledik. "Bizim dedelerimizi Türk askerleri fırına attı yaktı, Köylerimizi Türk askerleri yaktı. vs.." gibi sözleri. Benimde şu anda çok vaktim yok. Aslında tartışmayada gerek yok derince bir araştırma ile sizde gerçeği öğrenirsiniz...

Hayır KaraEşref karıştırmıyorum. Feyza sizin bu Türkçü tavrınızı bildiğimden ve farklı etnik kökenlere ya da halk kesimlerine yaklaşımınızı da bildiğimden söylediklerinize pek şaşırmıyorum. Tartışmaya gerek yok aslında evet. Herkes bildiğini ve kaynaklarını yazabilir.

hipermuhafazakar 10-04-2008 00:25

Misak-ı MİLLİ'yi kimlerin çizdiği ortadadır. Çanakkale'de şehit olan Kürtlerin mezarını STV'de haberlerde görmüştüm. Atatürk Musul ve Kerkük'üde almak için çok uğraşmıştır. Bunlar bu röportajı çürütmeye yeterde artar.

Feyza 10-04-2008 00:53

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 439389)
Hayır KaraEşref karıştırmıyorum. Feyza sizin bu Türkçü tavrınızı bildiğimden ve farklı etnik kökenlere ya da halk kesimlerine yaklaşımınızı da bildiğimden söylediklerinize pek şaşırmıyorum. Tartışmaya gerek yok aslında evet. Herkes bildiğini ve kaynaklarını yazabilir.

Çok Şükür Türkçüyüm ama ırkçı değilim. Beni neyle suçladığınıza dikkat edin tavsiyemdir. ;) altından kalkamazsınız. Farklı etnik kökenler kastınız kürtlük ise bunu daha öncede sizinle paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Benim damarımdada vardır Kürt'lük bunuda herzaman söylerim. Gurur duyarım ama Damarımda hainlik yoktur çok şükür.

afrikan85 10-04-2008 00:58

karaeşref: benim hatırladığıma göre şuanki cumhurbaşkanını halk seçmişti referandumla yanlışmı hatırlıyorum?
beni aydınlatırmısın:)

Eşref 10-04-2008 02:11

Alıntı:

afrikan85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 439405)
karaeşref: benim hatırladığıma göre şuanki cumhurbaşkanını halk seçmişti referandumla yanlışmı hatırlıyorum?
beni aydınlatırmısın:)

Yanlış hatırlıyorsun kardeşim. Cumhurbaşkanımız 28 Ağustos 2007'de meclis tarafından Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Bundan sonra inşAllah bizler seçeceğiz.

afrikan85 10-04-2008 02:15

inşallah...

islam 10-04-2008 02:21

yaw be bu ne kin şeyh Said Atamdır.... Dedemdir... İftira atamazsınız... Seyh Said belki bir hata ile tavrını belli etmiştir... Bakınız Şeyh Said ...Nakşi Şeyhi İslam tarihi son asr ulamalrından Şeyh Muhammed Diyaudini Yani Hazretin mürididir... Şeyh SAid temiz ve ihlaslı vir sofidir.. Torunu Refah Kökenli Abdulmelik Fırat ve Rıza efendidir... ikiside SAygıdeğer TBMM de millet vekiliği yapmış üstün şahsiytelerdir... Bir şey söyleyecekseniz Kanıt getirin...
Irkçılık ve milliyetçilik kokan fikirlerinizi söylemeyiniz...

Aşırı milliyetçilik yapan Burnu ile pisliği karıştıran Böçekler gibidir...
Hz. Muhammed ( s.a.v)

All times are GMT +3. The time now is 17:57.