Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Adıyaman akgençlik (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43519)

Ak_Kelebek 10-03-2008 14:04

bence sorun yok da imzamla alakalı bi soru sormuşsun o yüzden dedim? :D

costa26 10-03-2008 14:11

Hayır sadece bu yazdığınız yerde bir resim var ve resimin içinde ki bayanın üzerinde şöyle bir yazı var, BU SOĞUKTA BENİ YALNIZ BIRAKTIĞIN İÇİN...TEŞEKKÜRLER YAZILI BUNU SORMUŞTUM ASLINDA...

Ak_Kelebek 10-03-2008 14:14

Şuan ki ruh halimi anlatan bir yazı ne yazık ki... :(

costa26 10-03-2008 14:20

Allah Sabırlar versin :) bende aynı ruh halinde olduğum için sadece öğrenmek istemişti :)
neyse aslında onu merak etmiştim açıkcası... Geçmiş Bayramınız mübarek olsun. Ben Adıyamandan Mücahit ASLAN, Bu arada " Bırakın Herkes Kendine Yakışanı Yapsın" SELAMLAR HERKESE

Ak_Kelebek 10-03-2008 14:52

Alıntı:

costa26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 439156)
Allah Sabırlar versin :) bende aynı ruh halinde olduğum için sadece öğrenmek istemişti :)
neyse aslında onu merak etmiştim açıkcası... Geçmiş Bayramınız mübarek olsun. Ben Adıyamandan Mücahit ASLAN, Bu arada " Bırakın Herkes Kendine Yakışanı Yapsın" SELAMLAR HERKESE

Amin cümlemize sevmek böyle bişe her zaman mutlu olmuyorsun daha çok acısını çekiyorsun ama bu halimden menunum çünkü hayatımın kalan kısmını sadece onu severek geçireceğim...
Memnun oldum tanıştığıma Mücahit..

costa26 10-03-2008 15:10

Maalesef tatlı bir acı... Seversin daha sonra, İş güç ile ilgili sıkıntılardan değerini veremezsin tabi karşındaki de Objektif olarak düşünemez ve O an gelir, İşte O an Onu gerçekten Hayatın pahasına sevdiğini anlarsın ama bütün çırpınışların bütün çabalamların maalesef boşunadır. elinden sabun gibi kayınverir ve Bakarsın, Karşındakine O değilmiydi Seni çok seven O değilmiydi Hep yanında olmak isteyen ama Hepsi aslında birer hayal olmuş gibidir artık sanki hiç yaşanmamış gibi onun için sense güzel günleri hatırlar hatırlar neden diye sorarsın kendine ... Ama Sana birşey söylüyeyim Hiç bir şey vazgeçilmez değildir, Hiçbir şeyi takmaya değmez... Benim naçizane görüşlerim bunlar. Ve son olarak boşver gitsin diyorum Sakın ha, Bu saplantı takıntı haline gelmesin işte ozmaman asıl acı olur... Düşünme boşver diyorum sadece, Kendine iyi bak selametle göüşürüz.

Ak_Kelebek 10-03-2008 15:34

Güzel yazmışsın Mücahit evet haklı olabilirsin ve hiç birşey vazgeçilmez değil evet değil de ben SEVGİMİ hak eden birini sevmiştim..Bazı nedenlerden dolayı şuan ayrıyız ama kalbim,ruhum bütün hücreleim onunla hiç eksilmedi sevgim daha da büyüdü inadına..
Sevmek Vazgeçmek değildir...!

costa26 10-04-2008 10:58

Aynen dediğin gibi hakeder veya etmez, Bir kez sevmişsindir elinde olan birşey değildir fakat ben sadece bunu düşünüp düşünüp saplantı haline yani tutkuya dönüştürmemek lazım diyorum, İnsan öyle farklı ki neyi nasıl görmek istersen aynen öyle görüyorsun ve zamanla buna kendini yanlış da olsa inandırıyorsun ve İnşallah ümit ederim Barışır ve Hayatının sonuna kadar mutlu olursun... Ama şuda var bir defa da olsa ters gittimi gidiyor... Hayat gerçkten çekilmez oluyor, Şu yönden de bakabiliriz olaya insanı en rahatlatan yönü Cenab-ı Allahaın takdiri, öyle istemiştir öyle olmuştur yani çok fazla de düşünme bence zaman herşeyin ilacıdır...

costa26 10-04-2008 11:17

neyse boşver gitsin be ...Hayat Devam ediyor Herşeye rağmen...

M-E-C-H-U-L 10-04-2008 19:36

bende hepinizin bayramını kutlarım.....hemşehrilerim

All times are GMT +3. The time now is 06:04.