Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yaşayan En Büyük/Önemli İnsan? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43723)

politikaci 10-09-2008 22:17

;D neyse konuya geri dönelim,anket yapılırsa gerçekten benide ekleyin ben ciddiyim çiğdemimle müthiş bi ikili olucaz inşAllah,ben göndericem o imzalıcak birbiirmizle bir bütün olucaz :)

çilik 10-09-2008 22:23

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441598)
;D neyse konuya geri dönelim,anket yapılırsa gerçekten benide ekleyin ben ciddiyim çiğdemimle müthiş bi ikili olucaz inşAllah,ben göndericem o imzalıcak birbiirmizle bir bütün olucaz :)

inşallah kardeşimmm;D

Mu-Alim 10-09-2008 22:30

Feyza ve Ak_Kelebek'e teşekkür ediyorum şu kadar zaman sonra bir isim verebildikleri için...(:

Ben de düşünüyorum düşünüyorum hem yaşayan hem de en önemli diyeceğim birini bulamıyorum.

Bunun sebebi açık. Biz millet olarak bir insana ancak öldükten sonra değer veriyoruz. O yaşarken onu herkes gibi görüyoruz. Ama o insan terk etti mi bizi dönmemek üzere, işte o zaman "idolümüz" oluveriyor birden...

Tabi bu sözlerimden Feyza ve Ayşe'yi tenzih ediyorum. Onlar başbakanımızın adını verdiler...

Katil 10-09-2008 22:39

Güzel alış verişlerin yapıldığı bir başlık olabilirmiş.

Konu gerçekten güzel!

Ancak içerisine eklenen alakasız ve muhabbetvari yorumlar tabir-i caizse konuyu zıvanadan çıkarmış!

Konunun bu halini yoruma değer görmediğimden fikrimi belirtmiyorum!

Bol geyiğimsi muhabbetler!

çilik 10-09-2008 22:42

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441614)

Konu gerçekten güzel!

Ancak içerisine eklenen alakasız ve muhabbetvari yorumlar tabir-i caizse konuyu zıvanadan çıkarmış!

yapılmış olan bir yanlıştan dolayı evet belki konuyu batırmış olabiliriz özür dileriz. ama sizinde bu şekilde önyargılı kendini beğenmiş tavrınız hiç hoşuma gitmedi

politikaci 10-09-2008 22:49

her yorumu okumak gibi bi mecburiyetinizin olduğunu bilmiyordum açıkçası

Ak_Kelebek 10-09-2008 22:54

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441614)

Konu gerçekten güzel!

Belki konu dışına çıkılmış olabilir ama değerli yorumlarınızı bekliyoruz kardeşim herkesin fikri belirtilsin diye bu konu açılmış sevgili kardeşimiz sayesin de.Gereksiz yazılar elbette ki silinir emin olunuz.Lütfen konuya daha ılımlı yaklaşırsanız ve yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmazsanız sevinirim...Saygılar..

Mu-Alim 10-10-2008 01:09

Üslup konusunu bir kenara bırakırsak arkadaşın söylediği şeye ben de katılıyorum. Ama bu tartışmayı uzatmak da konuyu daha da kötü bir konuma getiriyor...

Noam Chomsky'i tanır mısınız?

Beritan 10-11-2008 00:06

sayın..Necmettin Erbakan:hi:

afrikan85 10-11-2008 00:11

öncelikle ben konuyu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum benim için en önemli insan (yaşayan) M.Fetullah Gülen dir.
şimdiye kadar sadece iki kişinin ismi var inş. diğer arkadaşlarda görüşlerini beğendikleri kişileri yazarlar artık.

All times are GMT +3. The time now is 07:59.