Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Genelkurmay'dan yayın yasağı geldi .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44302)

Beritan 10-16-2008 00:27

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443775)
yonetmek bilmeyen bir yonetiden cevap bu senin seviyesi gosterir amip kafalı:shades:

sana cevap bile istemiyorum...kötüsözdür...sahibindir...ya sana kızmaıyorm bile:)...sadece acıyorum;)

kemalistgenc 10-16-2008 00:28

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443778)
sana cevap bile istemiyorum...kötüsözdür...sahibindir...ya sana kızmaıyorm bile:)...sadece acıyorum;)

bende sana acıyorum hem şahsıma hakaret er sonra acıyorum seni kınıyorum

Feyza 10-16-2008 00:30

Kemalistgenç sanırım yabancı bir ülkede yaşıyorsunuz? Türkçeyi çok iyi konuşamıyorsunuz çünkü ( tamamiyle iyi niyeti bir sorudur)

kemalistgenc 10-16-2008 00:31

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443782)
Kemalistgenç sanırım yabancı bir ülkede yaşıyorsunuz? Türkçeyi çok iyi konuşamıyorsunuz çünkü ( tamamiyle iyi niyeti bir sorudur)

soruma tam cevap veriniz ben sizin sorunuza cevap verdim

Feyza 10-16-2008 00:37

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443777)
bu çelisklili sozler nerden yayınlanıyor vakit=asker duşamnı kesinlikle sevmez tarafın ne oldugu bellidir...burdaki birçokm kisi ATATURK sevmez..başınız kapatın meslesine gelince laiklik var bunu zaten yapmasınız biz boyle degildik akp geldiktens onra insanları niye bölünde bu kadar acaba tsk bile anlaşamıyorum eleimizden glese kendi oldumuzu bir kaşık suda bogacagız

Çelişkili sözlerden kastım paşaların yaptığı açıklamalardı. Atatürk'ü inanın sizden daha iyi seviyoruz ama bir fark var tapmıyoruz.... Eğer yapmak istesek inanın siz değil şahınız bile engel olamaz ama bunu öncelikle biz istemeyiz. Şu an Türkiye ile İran arasında çokta fark yok. Orada zorla başlar kapatılıyor, burada açılıyor tek farkımız Eğitimli kadın sayısı orada daha yüksek.
Bu kutuplaşmaların Ak Parti döneminde yaşandığını iddia etmek büyük nankörlük olur. Ak Parti döneminde birlik beraberlik sağlanması için herkes elinden geleni yaptığı için başımız beladan kurtulmadı çünkü birlik beraberlik birilerinin işine gelmiyor. Kutuplaşmalar bozuluyor o yüzden Hükümeti karalama kampanyaları son gaz sürdürülüyor. bknz. ERGENEKON

Feyza 10-16-2008 00:39

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443783)
soruma tam cevap veriniz ben sizin sorunuza cevap verdim

Hangi sorunuz?

kemalistgenc 10-16-2008 00:42

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443785)
Hangi sorunuz?

mili duygular şğphe faln dedinizya bende cevapladınız asol macınız tsk yıprtmak ve kemlaist pşaları bitirmktir bunud tarfa vakit yapıyor yukarıda yazdıgım yorumumu ciddi cevap istiyorum

Feyza 10-16-2008 00:51

Alıntı:

kemalistgenc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443786)
mili duygular şğphe faln dedinizya bende cevapladınız asol macınız tsk yıprtmak ve kemlaist pşaları bitirmktir bunud tarfa vakit yapıyor yukarıda yazdıgım yorumumu ciddi cevap istiyorum

Ben yorumunuza yorum yaparak karşılık verdim. Yorumunuz içinde bana yöneltilmiş bir soru yoktu.

Bu çok saçma bir iddia, Orduya asker gönderiyoruz 15 ay boyunca evlatlarımız namlu ucunda analar babalarda yüreği ağzında gün sayıyor. Ordumuza değil, sadece Vatanımıza canımız fedadır. Ordu içinde Vatana ihanet edenler varsa gereken yapılmalıdır. Aynı kural diğer kurumlar içinde geçerlidir.

Geçenlerde Başbakanımız bir açıklama yaptı ordu yıpranmasın diye. "Suçlu değil, çözüm arama zamanı" diye bir söz sarf etti. Başbakanımızın o sözüne katılmadığımı forum içinde yorumumda yazdım. Suçlu varsa eğer bulunmalı, aksi olursa suça göz yumulursa eğer ozaman TSK da görev yaparak şehit olan o kadar askerimizin kemikleri sızlar. Kemikleri sızlayacaklar arasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'te var.

Ayrıca yazdıklarınızı anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.

Feyza 10-16-2008 01:00

Neyse geç oldu çıkmam gerek. Tartışma adabına uyduğunuz, üsluba dikkat ettiğiniz taktirde her zaman buradayım, Fikir alışverişinde bulunur birbirimizi anlamaya çalışırız. :) Hayırlı geceler.

kemalistgenc 10-16-2008 01:16

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443788)
Neyse geç oldu çıkmam gerek. Tartışma adabına uyduğunuz, üsluba dikkat ettiğiniz taktirde her zaman buradayım, Fikir alışverişinde bulunur birbirimizi anlamaya çalışırız. :) Hayırlı geceler.

anladım feyza hanım hayır geceler

All times are GMT +3. The time now is 23:16.