Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Galatasaray 3-0 trabzonspor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44471)

akgençlk 10-19-2008 18:57

Valla ben Trabzon'dan başkasını tanımam... Bu kadar iddialı olmayın.

Beritan 10-19-2008 18:58

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445578)
Valla ben Trabzon'dan başkasını tanımam... Bu kadar iddialı olmayın.

iddalıyız...iddamızın sonucunada az kaldı:karizmatik:

politikaci 10-19-2008 18:59

sen trabzondan başkasını tanımıyor olabilirsin kardeşim.galatasarayı galatasaraylı insanların dışında herkes tanıyor :)

akgençlk 10-19-2008 19:00

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445579)
iddalıyız...iddamızın sonucunada az kaldı:karizmatik:

İddialı olanlar her zaman kaybetmiştir. Siz böyle konuştukça benim maçı kazanacağımıza olan inancım daha da artıyor.:karizmatik:

politikaci 10-19-2008 19:01

ümmü seleme abla yada benim iddalı olmam rehavete kapılmamızı sağlıyor olabilir,ama unutmaki kardeşim sahada biz oynamıaz bunun için rahatlığımız birşey değiştirmiyor pek

Beritan 10-19-2008 19:02

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445581)
İddialı olanlar her zaman kaybetmiştir. Siz böyle konuştukça benim maçı kazanacağımıza olan inancım daha da artıyor.:karizmatik:

ben bunu şöyle biliyordum hayatta amacı olmayan kaybeder..
bizim amacımızda kupa...kupaya giden yolda puandan geçer.....puana giden yolda galibiyetten....galibiyete giden yolda samiyenden geçecek bu akşam inşaallah:güzel:

Beritan 10-19-2008 19:02

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445582)
ümmü seleme abla yada benim iddalı olmam rehavete kapılmamızı sağlıyor olabilir,ama unutmaki kardeşim sahada biz oynamıaz bunun için rahatlığımız birşey değiştirmiyor pek

canım bu maç bizim rahat ol:güzel:

akgençlk 10-19-2008 19:08

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445583)
ben bunu şöyle biliyordum hayatta amacı olmayan kaybeder..
bizim amacımızda kupa...kupaya giden yolda puandan geçer.....puana giden yolda galibiyetten....galibiyete giden yolda samiyenden geçecek bu akşam inşaallah:güzel:

Biz amacımızı sezon başlarken koymuştuk. Günübirlik amaçlarla yola devam eden bir takım değiliz. Hedef, her sezon bellidir bizim için ama bu yıl farklı bir aşkla yola çıktık. Bizim için sami yen, deplasman farketmez. Bu akşam da göreceksiniz ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım birtakım oyunlarla hakemler kaderimizle oynamaz.

İzleyenlerin iyi bir futbol seyredeceğini düşünüyorum. Biz sezon başından beri futbolu güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz, hakkımızı da alıyoruz. Bu akşam yenilen taraf elbette şampiyonluktan kopmayacaktır ama kazanan taraf da çok şey kazanacaktır. İyi oynayan kazansın demiyorum, çünkü biz her halükarda kazanmak istiyoruz. Allah yâr ve yardımcımız olsun...

Necip Fazıl 10-19-2008 19:08

bu maç berabere biter... :merhaba:

Beritan 10-19-2008 19:11

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445590)
Biz amacımızı sezon başlarken koymuştuk. Günübirlik amaçlarla yola devam eden bir takım değiliz. Hedef, her sezon bellidir bizim için ama bu yıl farklı bir aşkla yola çıktık. Bizim için sami yen, deplasman farketmez. Bu akşam da göreceksiniz ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım birtakım oyunlarla hakemler kaderimizle oynamaz.

İzleyenlerin iyi bir futbol seyredeceğini düşünüyorum. Biz sezon başından beri futbolu güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz, hakkımızı da alıyoruz. Bu akşam yenilen taraf elbette şampiyonluktan kopmayacaktır ama kazanan taraf da çok şey kazanacaktır. İyi oynayan kazansın demiyorum, çünkü biz her halükarda kazanmak istiyoruz. Allah yâr ve yardımcımız olsun...

iyide biz burda cimbomdan bahsediyoruz demi...
eğer doğru...bahsediyorsak cimbom hiç bir zaman yenimek için çıkmaz...bizim ruhumuzda şampiyonluk var...:evet:
hakem konusunada gelince umarım hakkımız yenmez....umarım seyre doyulmaz maç olur ve kazanan taraf yani CİMBOMUM kazanır:cool:

All times are GMT +3. The time now is 07:58.