Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe - Arsenal (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=44560)

Ak_Kelebek 10-22-2008 16:02

Tut kardeşim sana onu tut yada bunu tutma diyen var mı? Herkes düşüncesinde özgürdür.Ben ister İngilizi tutarım,istersem de yunanı bu BENİM GÖRÜŞÜMDÜR...!
senin GÖRÜŞÜNE DE SAYGI duyarım...!Bilmeme anlatabilim mi?

Beylerbeyi 10-22-2008 16:05

GeSe li değil misin sizden de o beklenir.

EniGma 10-22-2008 16:08

Arsenal Rövanşta acımasız olur taraftarınında gazına gelirse fenerbahçe için hiç de iyi olmayacak bir skora imza atabilir...
burada 5 atan ingilterede kaç atar orasını bilemiyor ve düşünmek dahi istemiyorum...

Ak_Kelebek 10-22-2008 16:11

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446891)
GeSe li değil misin sizden de o beklenir.

Bilemicem artık bizden ne beklenirde..!Ama sizden artık kimse bişi beklemio TARAFTARLAR bile ;);)
Ayrıca burda iki farklı takım taraftarı olarak atışıyoruz sadece bunu aklındna çıkarma olur mu arkadaşım..!

Beylerbeyi 10-22-2008 16:14

ben hiçbir zaman GeSe yunanla veya ingilizle oynayınca rakibi tutmadım. hiçbir zaman gs nin avrupadaki rakiplerini tutmadım. sizin gibi akıllı insanların ingilizin zaferine sevinmeleri üzüyor beni sadece. moralim bozuk üstüme gelme fazla

Necip Fazıl 10-22-2008 16:17

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446898)
ben hiçbir zaman GeSe yunanla veya ingilizle oynayınca rakibi tutmadım. hiçbir zaman gs nin avrupadaki rakiplerini tutmadım. sizin gibi akıllı insanların ingilizin zaferine sevinmeleri üzüyor beni sadece. moralim bozuk üstüme gelme fazla

isteyen istediği takımı tutar kardeşim bu onun tercih hakkıdır bende arsenali tutuyodum ve yendiğine de çok sevindim ayrıca ister ingiliz takımı olsun ister yunan düşmanımın düşmanı dostumdur :D:D

Beylerbeyi 10-22-2008 16:20

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446901)
Muratım acını paylaşıyorum , yalnız sizdeki engin islami bakış bu tarz üzüntülere fırsat verip aynı catı içindeki diğer bir kardeşinizi kıracak kadar öfke barındırmayacağına inanıyorum , gönül kırgınlığı , gönül darlığının bir ayağı gayretullaha dokunmuyorsa , dünya gözü , dünya hırsı için başka bir gönlü kırmaya değmez , bu gün senin için bende fenerbahceliyim :)

ben çok üzülmedim ama sevinçten kına yakan insanları görünce moralim bozuluyor. ingilizin sevincine niye ortak oluyorlar. ayrıca onlar kalbimizi kırıyor.

abi, sende fener 5 gol yiyor daha yeni tutuyorsun feneri :( dün tutacaktın, belki yemezdik o kadar.

politikaci 10-22-2008 17:41

Arsenalde yaş ortalaması 23,5 Arsenalin defansında 4 futbolcu hücumdada 2 futbolcu eksik..ben bu şartlarda fenerin yenilceğini ve doğum yılı 1990 yılında olan bi abi bile demeyeceğim biri de fenerbahçeye gol atmasına şaşırdım.ben en azından berbaerlik diye düşünMÜŞTÜM..yazık oldu

hipermuhafazakar 10-22-2008 20:22

Bu Arsenal denen takıma bence hiçbir Türk takımı dayanamazdı. Gördünüz adamlar nasıl aşmışlar. Ne yere yıkılıyorlar ne takılıyorlar, 3 saniyede 5 pas yapıyorlar sahanın yarısını geçiyorlar.. Tekniği diriliği aşmışlar ne biçim...

Deplasmanda Allah feneri bir faciadan korusun :)

Necip Fazıl 10-22-2008 20:25

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 447004)
Bu Arsenal denen takıma bence hiçbir Türk takımı dayanamazdı. Gördünüz adamlar nasıl aşmışlar. Ne yere yıkılıyorlar ne takılıyorlar, 3 saniyede 5 pas yapıyorlar sahanın yarısını geçiyorlar.. Tekniği diriliği aşmışlar ne biçim...

Deplasmanda Allah feneri bir faciadan korusun :)

bizde aşabiliriz ama şu yabancı kontenjanını kaldırabilirsek eğer... :güzel:

All times are GMT +3. The time now is 23:18.