Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Ak parti sultangazi gençlik kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=45378)

Feyza 10-31-2008 14:21

Alıntı:

AKSULTANGAZİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450657)
Sultangazi teşkilat binamız cebeci yol ayrımı akbank binasının en üst katıdır bina içerisinde çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda faliyete geçecektir teşkilatta çalışmak isteyen arkadaşlarımızı ikamet ettikleri mahallelerin mahalle başkanlarına yönlendirebilirim bana özel mesajla dönerseniz telefon veririm teşkilatımızn kapıları sonuna kadar açıktır bu arada ben yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum siz iletişim konusunda yardımcı olursunuz forumdan arkadaşlarımızı teşkilatımızda aktif olarak görmek bizleri sevindirir

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. :)

Beritan 10-31-2008 14:22

Alıntı:

AKSULTANGAZİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450657)
Sultangazi teşkilat binamız cebeci yol ayrımı akbank binasının en üst katıdır bina içerisinde çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda faliyete geçecektir teşkilatta çalışmak isteyen arkadaşlarımızı ikamet ettikleri mahallelerin mahalle başkanlarına yönlendirebilirim bana özel mesajla dönerseniz telefon veririm teşkilatımızn kapıları sonuna kadar açıktır bu arada ben yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum siz iletişim konusunda yardımcı olursunuz forumdan arkadaşlarımızı teşkilatımızda aktif olarak görmek bizleri sevindirir

hmmm orada heç dikkat etmemiştim ama bidahaki sefere dikkat edeceğim:karizmatik:

AKSULTANGAZİ 10-31-2008 14:32

Tabelamız felan daha asılmadı o yüzden dikkatinizi çekmemiş olabilir

Beritan 10-31-2008 14:34

Alıntı:

AKSULTANGAZİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450666)
Tabelamız felan daha asılmadı o yüzden dikkatinizi çekmemiş olabilir

hmmm...olabilir....ozaman asın asınki cümle alem görsün:saygılar:

AKSULTANGAZİ 10-31-2008 14:55

Ben sizden bişey soracaktım bana başbakanın fotoğrafları lazım hani aifşlerde kullanılan yeni fotoğrafları varya hiçbiryerden bulamadım forum yetkililerinde varmı acaba yeni olduğum faza kimseyle tanışamadım yardımcı olabilirmisiniz

Feyza 10-31-2008 15:08

Alıntı:

AKSULTANGAZİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450679)
Ben sizden bişey soracaktım bana başbakanın fotoğrafları lazım hani aifşlerde kullanılan yeni fotoğrafları varya hiçbiryerden bulamadım forum yetkililerinde varmı acaba yeni olduğum faza kimseyle tanışamadım yardımcı olabilirmisiniz

Burada yardımcı olabilicek kimse bulamazsanız eğer İlçe başkanınız aracılığı ile, İl başkanlığına başvurmanız daha iyi olur bence. Siz kalıplardan felan bahsetmişsiniz.

AKSULTANGAZİ 10-31-2008 15:18

Teşekkür ederim

Feyza 10-31-2008 20:13

Alıntı:

AKSULTANGAZİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450691)
Teşekkür ederim

Rica ederim. ;1

bilgi müdavimi 10-31-2008 20:20

Merhabalar Sultan Gaili kardeşlerim.Nasılsınız?Yardım gerekiyorsa,söyleyin.Tanışalım,ben Mustafa CAMGÖZ

noyan-ist 11-01-2008 10:52

yaw yaş sınırı nedir?
ben ufağım biraz galiba (16)
bir yardımım felan olacaksa üye olayım..

Bende önder ruhuda var.. :D

All times are GMT +3. The time now is 19:12.