Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4574)

seyid 08-14-2007 17:13

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
:D :D
kardeş 10 saniye bekleyemedinizmi

YA BEN VE ARKADASLARIM BAYA BİR TARAFTARI TUTTUK SAHAYA GİREMEDİLER AMA STADDA HERKESİ TUTAMIYORSUN HERKESDE BİZİM GİBİ BİLİNÇLİ DEĞİL İNANIRMISIN O SAHAYA GİRENLER STADDAKİ TARAFTARLARDAN NE KADAR KÜFÜR YEDİLER BÜTÜN AİLELERİNE EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI YANİ 3-5 KİŞİNİN YAPMIS OLDUGU BUTERBİYESİZLİK TRABZON HALKINA MAAL EDİLEMEZ!!!.....

kobbal 08-14-2007 17:57

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

yani sonunu düşünmeden iş yaparsan böyle batlar

fatih_44 08-14-2007 21:01

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

arkadaşlar stada giren taraftar hapis cezası almış

tuğba61 08-14-2007 21:27

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(

fatih_44 08-14-2007 21:46

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(

ne alakası ayman ne biçim vurdu

ibrahim44 08-15-2007 01:24

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???

tuğba61 08-15-2007 01:27

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ne alakası ayman ne biçim vurdu

ya okadarcık seyden bişey olmaz o attı kendini.. çokda nazlı oldu bu futbolcular.. :-X

ibrahim44 08-15-2007 01:29

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(

loneliness 08-15-2007 01:31

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(

iyide arkadaşlar aymarın pozisyonu türkiyede sıradan bir pozisyon olay aymanın üzerine yıkılmak isten,yorrr

ibrahim44 08-15-2007 01:32

OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

abi böyle bişey olamaz ya tamam ayman bişey yapmadı

All times are GMT +3. The time now is 00:19.