![]() |
Alıntı:
|
En Paylaşımcı Üye: Siyah Gül
Enlerinizde yer almak onur verici çok teşekkürler:ayutandım: |
bizim teşekkür edecegimiz kimse yokmu bütün enler eskilere gitti yenilere bişey yok :(:(:(:(:(
|
En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
En Yardımsever Üye: prizma En Ciddi Üye: ....... yalçın En Çok Rastladığınız Üye: ....... mehmet mert En Fanatik Üye: ....... ümmü_seleme En Tatlı Başbelası üye: ....... dilek :w: En Geveze Üye: .......faruk Aslan ;D En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) En Kibar Üye: ....... gönülden En Komik Üye: ....... duyguseli En Daimi Üye: ....... ak_kelebek :ayutandım: En Paylaşımcı Üye: .......ahmetermiş En Sevimli Üye: .......ümit_ak En Sinirli Üye: ....... alemdar ;D En Heyecanlı üye: ....... feyza:P: En Sabırlı Üye: ....... enigma En Sakin Üye: ....... ak kelebek:V En iyi İmza: ....... son,44objektif ;) En iyi Nick: ....... Ay_ışığı;1 En Efendi Üye: ....... neşe;1 En Muhalefet üye: ....... katil;) En Bilimsel üye: .......diriliş_f En Tekrarcı üye: .......MeLancHoLy :w: :w: :w: En Milliyetçi üye: ....... gölge :w: En Özgürlükçü üye: ....... bayonet En Aykırı üye: ....... mu_alim En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın(tek geçerim) En Kendine güvenen Üye: ....... politikacı;;) En Anlaşılamaz üye: ...... işin espirsini hak etmediği için silinmiştir yazdığım üye ..! En Anlaşılır üye: ....... herkes;1 En Yeteneğini yansıtan üye: ....... erdemkepenek:) dip not: 1 kişi olarak düzenledim listeyi ve aylardır ilk kez yaptım kimse küsüp darılmasın arkadaşlar lütfen.:) |
En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
Dostum teşekkürler enlerinde yer verdiğin için :evet: ve aylar sonrada olsa enleri düzenleme zahmetine girdiğin için :ayutandım: |
[QUOTE=Ak_Kelebek;454840][
En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) tşkler ak-kelebek işte sonunda farkedildik :) sende olmasan beni gören olmayacak dedem hep derdi bize iyi oldugunu anlatamazsın iyi isen eger kendini göstermen lazım inşallah elimden gelenin en iyisiyle yanınızdayım fazlamı iddaalı oldu ne :) |
[quote=bariscan;454849]
Alıntı:
siyah_gül dostum biliyorsun yanlış anlaşılmalar olduğu için yapmıyordum en leri bu ay yer vermediğim arkadşalara diğer aylarda yer vereceğim katılımlarına göre bundan sonra inşaALLAH. |
Alemdar ve Kelebek çok teşekkürler.. :çiçek:
|
Mehmet mert te ve kelebeğime teşekkür ederim enlerinde yer verdiğiniz için.;1
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.. Biraz garip olmuş sanki bir görüp aynı en'e yazıldıklarımla.. Yine de saolun ;1 Sizin deyişinizle, ''buraya yazmaya başladığınızda aklınızda kalan bir kaç kişi'' den biri olduğum için ne mutlu bana... En iyi İmza: Benimki En iyi Nick: Bkz. en iyi imza İLGİNÇ :w: |
All times are GMT +3. The time now is 23:57. |