Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Tayyibbeler mi? Tayyipler mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46078)

ishakyilmaz 11-13-2008 16:40

tamam güzel kardeşim.Öncelik size olsun

Feyza 11-13-2008 16:46

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456041)
tamam güzel kardeşim.Öncelik size olsun

Ne önceliği ? :) Bakın İshak bey ben konuya yorum yaptım siz olayları çok farklı boyutlara çektiniz. Önyargılı olmayın Lütfen...

ishakyilmaz 11-13-2008 17:02

ya anlıyorum sizi,sürçü lisen ettiysek dalgınlığımıza gelmiştir.Zaten bir hanım efendiyle tartışmam kişiliğime uymaz.Tartışsam ne olacak ki,hanım efendilere karşı saygım sonsuz:)

Feyza 11-13-2008 17:12

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456052)
ya anlıyorum sizi,sürçü lisen ettiysek dalgınlığımıza gelmiştir.Zaten bir hanım efendiyle tartışmam kişiliğime uymaz.Tartışsam ne olacak ki,hanım efendilere karşı saygım sonsuz:)

Siz bizi kadınları küçükmü görüyorsunuzda tartışmıyorsunuz:kızdım: <<< Şaka Şaka... ;1 :hihi2:

İshak bey inanın bana sizin kastettiğiniz gibi durumlar oluyor fakat o tarz insanlar davayı, amacı hiçe saydıkları için teşkilat bünyesinde yada siyasette ilerliyemiyor. Teşkilatta görev alan kadınların çoğu biraz daha sosyalleşmek ve hem kendileri için hemde çevrelerindeki insanlar için faydalı işler yapmak için çalışıyorlar. Çocuklarının daha yaşanılabilir bir Ülkede-Çevrede yaşamaları için. Kendi çektikleri sıkıntıları onların çekmemesi için didiniyorlar...

ishakyilmaz 11-13-2008 17:22

demek tartışmak istiyorsunuz siz? peki ala günah benden çıksın size yazılsın:)şaka şaka:D gerçekten anlatmak istediğimi anladınız ama anlamak mı istemediniz ne.Benimde demek istediğim davasına sadık olmayan çürük elmalar.

Feyza 11-13-2008 17:22

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456057)
Kadın ve bayanlar öz fıtrat gereği kendilerine emaneti edileni hakkı ile koruma reflekslerine hakim olabildiklerince hatta bunu kaliteli bir şekilde içra ettikleri vakit kadının sosyal hayata kendini ifade etmesi çağın gereksinimi diye düşünüyorum ,tabii bayanın çalıştığı ortamın veya bulunduğu alanların içinde yalnış hareket ve algılara sebep olacak bir çok şeyden arınmasını gerektirir.Kısacası bayanlarımızın hayat algıları bir çok dünya gerçekleri ile tanıştıktan sonra ,zihinlerinde kurguladıkları modele hizmet etmek bu alana olan teslimiyetlerinde gizlidir ,yalnız mutlak doğru dediklerim algılanmasın çoğunluğun fikir dünyasına göre düşüncemi yansıttım aksi görüşün varlığı da en doğal hakkdır ,daha cok yaşam felsefesinin dayandığı kriterlere göre görecelik kazanan bir alan olması münasebeti ile hoş ve değerli yorumların özündeki asıl niyetleri bilsekte günün şartlarına göre hakiki manada ifşa fakirliği yaşıyoruz . Feyza hanım ve ishak beyin ifade etmek istedikleri her şeyin ortak noktası bir kanımca tek fark birbirlerini anlamak istememeleri;1

Abi +++ lar sanada feda olsun. ;1

Feyza 11-13-2008 17:25

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456063)
demek tartışmak istiyorsunuz siz? peki ala günah benden çıksın size yazılsın:)şaka şaka:D gerçekten anlatmak istediğimi anladınız ama anlamak mı istemediniz ne.Benimde demek istediğim davasına sadık olmayan çürük elmalar.

Yok ben anlamak istedim fakat siz anlatamadınız. :)
hatta ayrıntılı bir şekilde sordum açarmısınız diyede siz tek taraflı açtınız konuyu. :) Neyse....
Hakkınızı helal edin.

ishakyilmaz 11-13-2008 17:27

TAMAM SİZE BURSAMIZDAN KESTANE ŞEKERİ GÖNDERİYORUM.TATLI YİYİN TATLI KONUŞUN DİYE:d

Feyza 11-13-2008 17:39

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 456068)
TAMAM SİZE BURSAMIZDAN KESTANE ŞEKERİ GÖNDERİYORUM.TATLI YİYİN TATLI KONUŞUN DİYE:d

Allah razı olsun. Düşünmeniz bile memnun etti beni.

Ben Fatih'in şehrinde İstanbul'da yaşıyorum. ;1

ishakyilmaz 11-13-2008 17:43

fatih'in emanetine sahip çıkın ozaman.

All times are GMT +3. The time now is 01:51.