Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bedava dağıtsalar dahi kesinlikle almayacağınız gazeteler hangileridir? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48390)

Gökmen 02-08-2009 19:08

Zaman ve vakit hariç hiç birini almam...

FarukARSLAN. 02-08-2009 19:14

Ne güzel bir sorudur bu :)..
Ben bedava verilse bütün gazeteleri alırım.. Ağaç gitmiş o kadar alalım da işe yarasın bari değil mi.. Sonra bu AY.DO.nunkileri alırdım ki benden başkasına gitmesin. Malum yalan dolu, kanan çıkmasın diye..

Hem bir dünya gazete var, okunmak için olanı bir elin parmaklarını bile geçmez. Onları alır okurum. (Zaten buran 3-5 gazetenin bedava olarak bir çok yerde 'ayıltma amaçlı'(!) dağıtıldığını bilmeyen de yoktur heralde..)

Ayrıca Vakit'i bedava bile verseler almam!
Yine veririm gönlümden geçen ücreti.. O gazetenin emeği bunu bana mecbur eder! ...

Üç mevsim 02-08-2009 19:50

Arkadaşlar bir kere hangi gazetenin kimin olduğunu iyi bilelim. Ondan sonra yorumlara devam edelim.

Gazeteler ve Sahipleri İki Gruba Ayrılır

1- Statükocular / 2- Milli İradeciler

Statükocuları tanıyalım:

Doğan grubu
Hürriyet, Posta, Vatan, Milliyet, Radikal, Referans, Fanatik (Star Tv, Kanal D, Cnn Türk)

Çukurova Grubu
Akşam, Tercüman, Güneş (Show Tv, Sky Türk)

--- Sözcü, Cumhuriyet, Yeni Çağ ---

2- Milli İrade Yanlısı Gazeteler yani Milletin Gazeteleri

Çalık Grubu
Sabah, Takvim, Yeni Asır, Fotomaç (Atv)

Albayrak Grubu
Yeni Şafak (Tv Net) ... Kanal7, Ülke Tv bu gruba ait değil, fikir ve gönül bağı var.

Nur Cemaati
Zaman (Stv)

Sancak Grubu
Star Gazetesi (24)

Koza Grubu
Bugün (Kanaltürk, Bugün Haber Tv)

--- Vakit - Taraf - Türkiye - Yeni Asya - Milli Gazete - Yeni Mesaj ---

Cerrah 02-08-2009 20:02

Doğanların gazeteleri

genç_TÜRK 02-08-2009 20:08

ya özgün genç senin bnle zorun ne aynı mesajı sen silmekten vazgeçene kadar yazacağım...ALLAHINI KUR'AN ını seversen neresinde hakaret var o yazdıklarımın bi dha gönderiyorum bak..hakareti söle değiştirip koyıyım..sen senden farklı düşünen insanların görüşlerine saygı göstermiyosun..saygısızlık yapma..kendini ne sanıyosun sen!!!

bunlardan uzak durun!!!

şeriatçı gazeteler:vakit,yeni asya,milli gazete
haydar baş ın gazetesi:yeni mesaj
amerikan kaynaklı gazeteler:zaman
kendine devrimci diyen terörist ve ermenici gazeteler:birgün
ergenekoncu ve solcu gazeteler:sözcü,cumhuriyet
aydın doğan ın gazeteleri:hürriyet,milliyet,posta,radikal,vatan,d ünya,referans
kendini milliyetçi göstermeye çalışan ulusalcı gazeteler:yeniçağ,güneş
ermenici ve vatan haini gazeteler:taraf,star
samimi olmayan gazeteler:bugün,ortadoğu
F5 li gazeteler:takvim,fotomaç,fotospor

yukarıdakilerden uzak durun!..

ve benim okuduğum gazeteler:sabah,tercüman,akşam,türkiye,yeni şafak ve spor gazeteleri(fanatik,fotogol)

tsira35 02-08-2009 20:48

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489095)
Hertürlü gazeteyi alırım hele bedava dağıtacaklar kesinlişka alırım...Çünkü kendi safınızı savunabilmesinizin en önemli yolu karşı tarafı kendinizden iyi bilmenizdir...Onlardan haberiniz olacak ki cevabınızı yapıştıracaksınız..Ben karşıyım o gazeteyi almam şu yazarı okumam söylemlerine..Her türlü yayını okurum ben...

Aynen katılıyorum. Farklı fikirleri takip edeceksin okuyacaksın ki ufkun açılsın. Ama kesinlikle para verip almayı onaylamıyorum. Bu açıkça destek olur. Ben başbakanın menfaati gereği değil İslam'ın menfaati gereği almıyorum ve almamda bu yayın organlarının neşirlerini. Başbakan aydın doğanla çıkarları çatışana kadar gayet iyi gidiyordu. Gazetelerini alıp okuyordu tvlerine çıkıyordu vs. Şimdi bana boykot et diyor. Sen kim oluyorsun başbakan. Bu yayın organları yıllardır İslam dinine küfrediyor nerdesin. Şimdi menfaatine zarar geldi kükrersin.
Biz kişisel çıkarlarımızı değil İslam'ı ön planda tutarsak Müslüman oluruz. Ey Müslümanlık sana bu sözüm menfaatini bırak İslam'a sarıl. Bırakın bu parti burti ayaklarını

tsira35 02-08-2009 20:52

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507138)
ya özgün genç senin bnle zorun ne aynı mesajı sen silmekten vazgeçene kadar yazacağım...ALLAHINI KUR'AN ını seversen neresinde hakaret var o yazdıklarımın bi dha gönderiyorum bak..hakareti söle değiştirip koyıyım..sen senden farklı düşünen insanların görüşlerine saygı göstermiyosun..saygısızlık yapma..kendini ne sanıyosun sen!!!

bunlardan uzak durun!!!

ve benim okuduğum gazeteler:sabah,tercüman,akşam,türkiye,yeni şafak ve spor gazeteleri(fanatik,fotogol)

İkide bir şeriata (Allah'ın kanununa) laf attığına göre Müslüman değilsin herhalde. Kendini bir tanımlasana nesin sen? İnsan mısın?

LâHuTî 02-08-2009 20:54

Doğan haber diyebilirim..
Hürriyet,milliyet,vatan,radikal,cumhuriyet,akşam,p osta,takvim...gibi...

FarukARSLAN. 02-08-2009 20:58

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507138)

bunlardan uzak durun!!!

Bu verdiğin mesajla az önceki aynı değil efendi..
Kırpıp masum görünmeye çalışma.
Sonra da böyle ermenici, vatan haini gibi yaftalar yakışmıyor.. Bir beğenmeme yakıştırması yaparsınız normal biçimde, öyle hepsini genellersiniz. Böyle ona bi hakaret buna bi çamur..
Olmuyor...

FarukARSLAN. 02-08-2009 20:59

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507158)
İkide bir şeriata (Allah'ın kanununa) laf attığına göre Müslüman değilsin herhalde. Kendini bir tanımlasana nesin lan sen? İnsan mısın?

Üsluba dikkat etsek biraz daha kardeş..
Sakin...
(Kırmızı renk ile yorum atmakta yasak)

All times are GMT +3. The time now is 00:11.