![]() |
Zaman ve vakit hariç hiç birini almam...
|
Ne güzel bir sorudur bu :)..
Ben bedava verilse bütün gazeteleri alırım.. Ağaç gitmiş o kadar alalım da işe yarasın bari değil mi.. Sonra bu AY.DO.nunkileri alırdım ki benden başkasına gitmesin. Malum yalan dolu, kanan çıkmasın diye.. Hem bir dünya gazete var, okunmak için olanı bir elin parmaklarını bile geçmez. Onları alır okurum. (Zaten buran 3-5 gazetenin bedava olarak bir çok yerde 'ayıltma amaçlı'(!) dağıtıldığını bilmeyen de yoktur heralde..) Ayrıca Vakit'i bedava bile verseler almam! Yine veririm gönlümden geçen ücreti.. O gazetenin emeği bunu bana mecbur eder! ... |
Arkadaşlar bir kere hangi gazetenin kimin olduğunu iyi bilelim. Ondan sonra yorumlara devam edelim.
Gazeteler ve Sahipleri İki Gruba Ayrılır 1- Statükocular / 2- Milli İradeciler Statükocuları tanıyalım: Doğan grubu Hürriyet, Posta, Vatan, Milliyet, Radikal, Referans, Fanatik (Star Tv, Kanal D, Cnn Türk) Çukurova Grubu Akşam, Tercüman, Güneş (Show Tv, Sky Türk) --- Sözcü, Cumhuriyet, Yeni Çağ --- *** 2- Milli İrade Yanlısı Gazeteler yani Milletin Gazeteleri Çalık Grubu Sabah, Takvim, Yeni Asır, Fotomaç (Atv) Albayrak Grubu Yeni Şafak (Tv Net) ... Kanal7, Ülke Tv bu gruba ait değil, fikir ve gönül bağı var. Nur Cemaati Zaman (Stv) Sancak Grubu Star Gazetesi (24) Koza Grubu Bugün (Kanaltürk, Bugün Haber Tv) --- Vakit - Taraf - Türkiye - Yeni Asya - Milli Gazete - Yeni Mesaj --- |
Doğanların gazeteleri
|
ya özgün genç senin bnle zorun ne aynı mesajı sen silmekten vazgeçene kadar yazacağım...ALLAHINI KUR'AN ını seversen neresinde hakaret var o yazdıklarımın bi dha gönderiyorum bak..hakareti söle değiştirip koyıyım..sen senden farklı düşünen insanların görüşlerine saygı göstermiyosun..saygısızlık yapma..kendini ne sanıyosun sen!!!
bunlardan uzak durun!!! şeriatçı gazeteler:vakit,yeni asya,milli gazete haydar baş ın gazetesi:yeni mesaj amerikan kaynaklı gazeteler:zaman kendine devrimci diyen terörist ve ermenici gazeteler:birgün ergenekoncu ve solcu gazeteler:sözcü,cumhuriyet aydın doğan ın gazeteleri:hürriyet,milliyet,posta,radikal,vatan,d ünya,referans kendini milliyetçi göstermeye çalışan ulusalcı gazeteler:yeniçağ,güneş ermenici ve vatan haini gazeteler:taraf,star samimi olmayan gazeteler:bugün,ortadoğu F5 li gazeteler:takvim,fotomaç,fotospor yukarıdakilerden uzak durun!.. ve benim okuduğum gazeteler:sabah,tercüman,akşam,türkiye,yeni şafak ve spor gazeteleri(fanatik,fotogol) |
Alıntı:
Biz kişisel çıkarlarımızı değil İslam'ı ön planda tutarsak Müslüman oluruz. Ey Müslümanlık sana bu sözüm menfaatini bırak İslam'a sarıl. Bırakın bu parti burti ayaklarını |
Alıntı:
|
Doğan haber diyebilirim..
Hürriyet,milliyet,vatan,radikal,cumhuriyet,akşam,p osta,takvim...gibi... |
Alıntı:
Kırpıp masum görünmeye çalışma. Sonra da böyle ermenici, vatan haini gibi yaftalar yakışmıyor.. Bir beğenmeme yakıştırması yaparsınız normal biçimde, öyle hepsini genellersiniz. Böyle ona bi hakaret buna bi çamur.. Olmuyor... |
Alıntı:
Sakin... (Kırmızı renk ile yorum atmakta yasak) |
All times are GMT +3. The time now is 00:11. |