![]() |
sevmek mi daha güzel, sevilmek mi ?
sevmekte,sevilmekte çok güzeldir ama hep derlerki senin sevdiğinle diil seni sevenle ol...ilginç...zamanla sende seversin :D
|
sevil de sevme
aglama aglat yoksa zehr olur su tatli hayat (: |
arkadaşım sevilde sevme tamam da ağlama ağlat o diil yasık bee neden ağlansın kii :(
|
Bence sevilmek Çünkü ''Seni seven insanı bulman seveceğin insanı bulmakdan daha zordur''
|
Alıntı:
gayet iyi aciklamissin eyvallah ;) |
sevmek
|
sevdiğim zaman sanki küçük çocuk gibi herşeyden mutlu oluyorum durduk yere yüzüm tebbesüm ediyo sevmek sevilmekten çok daha güzel bi duygu bence
|
SEVMEKTE HOŞ SEVİLMEKTE
Aldırmadan derde gama Sevmekte hoş sevilmekte Dünya fani derler ama Sevmekte hoş sevilmekte Husumet defolup gitsin Hoşgörü her şeye yetsin Haset nefret öfke bitsin Sevmekte hoş sevilmekte Asıla edersek rucu Elbet kaçmaz ipin ucu Ayırmadan şucu bucu Sevmekte hoş sevilmekte Can cananı bulsun artık Herkes nasip alsın Parolamızolsun artık Sevmekte hoş sevilmekte Soruyorsan gaye nedir Atan kalbe aşk aşk dedir Bu his Haktan hediyedir Sevmekte hoş sevilmekte Azrail kapıyı çalsa Benzimiz sararsa solsa Bir nefeslik ömrün kalsa Sevmekte hoş sevilmekte Sevgi güldür ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM olmaz Sevmekte hoş sevilmekte… |
ben karar veremedim ya :-\
|
SEVİLMEK DAHA MUTLU EDİO İNSANI...
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:37. |