Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Başbakan'ın Ankara Adayı Belli Oldu! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50203)

bilgi müdavimi 12-31-2008 23:24

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487445)
bişiler diyecektim ama yaşının küçük oluşuna veriyorum ..

Söyleyin lütfen..Alınmam.Sonuçta burası bir forum,panel değil.Tabiki de görüşünüze saygı duyacağım.Bir konu varsa,tartışmaya hazırım.

A.Turan 12-31-2008 23:26

R.T.Erdoğan'ın Ankara için en doğru kararı verdiğinden eminim.Hayırlı olsun.

Beylerbeyi 12-31-2008 23:30

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487452)
Söyleyin lütfen..Alınmam.Sonuçta burası bir forum,panel değil.Tabiki de görüşünüze saygı duyacağım.Bir konu varsa,tartışmaya hazırım.

tartışılır ama sen direk iftira atıyorsun. tıpkı chp zihniyeti gibi. çıkıp usulce de ki gökçek'in hizmetlerini üslubunu vs vs beğenmiyorum bu yüzden x adayı istiyorum o zaman saygı duyarız. ama kalkıpta direk hırsız damgası yapıştırırsan olmaz. kılıçdaroğlu o iddiayı ortaya atıp ispatlayamadı. gökçek belge istedi adam gösteremedi. melih gökçek dedi ki İSPATLASAYDIN ŞEREFİMİ KAYBEDERDİM AMA İSPATLAYAMADIN DOLAYISIYLA ŞEREFİNİ KURTARAMADIN. 15 yıldır başarıyla görevini yapmış bir belediye başkanı için bu tür yakıştırmaları yapman hem hoş değil hem de çok günah.

bilgi müdavimi 12-31-2008 23:42

Ben Ankara da doğdum,Ankara da büyüdüm.Yaşım küçük ama,bilirim kimin ne olduğunu.Onun yanındaki adamları da tanıyorum.123 dolarlık doğalgaz borusu parasını ödemediğini de biliyoruz.Ankarada yaşıyorum ve az çok biliyorum.
Ayrıca bu adamın düelloda gözünün içine baksak,doğru olmadığını anlardık.Kılıçtardoğlu ağzını açıyor,baktı açığı çıkacak konuşturmuyor adamı.

Niye Kadir Topbaşın açığını bulamıyorlar?Gökçeğe özel düşmanlıkları mı var?Ayrıca tanıdıım metroda çalışıyor ve belediye işçisi.Onlara çektirdiği eziyeti görmüyormuyuz?

Üç mevsim 12-31-2008 23:43

Arkadaşlar eleştirilerimizi daha düzgün biçimde dile getirelim.

ÜMİT-AK 01-01-2009 10:49

Erdoğan bugün açıklayacak !

Başbakan AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayını bugün saat 11:00'de açıklayacak. Ankara adayı Gökçek gibi..

Samanyoluhaber.com'un ulaştığı bilgiye göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı değerlendirmeler sona erdi. AK Parti'nin Ankara adayını da bugün saat 11.00'de genel merkezde düzenlenecek törenle ilan edecek. Başbakan, aynı törende Başkentin bazı ilçe belediyelerinin başkan adaylarını da açıklayacak.

Başbakan'ın dün Ortadoğu turu öncesi bazı ipuçları vermişti. Sayın Gökçek veyahut da Ankara adayıyla ilgili konularda yarın sadece biz Ankara'nın adayını açıklayacağız diyen Erdoğan bugün kesin olarak Ankara adayını açıklayacak. Kuliste dolaşan iddialara göre AK Parti'nin Ankara adayı Melih Gökçek..

Bilindiği gibi Başbakan Erdoğan'ın "bu hafta içinde" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adaylığını açıklamasının beklendiğini okurlarımıza önceki gün duyurmuştuk.

jamani 01-01-2009 13:41

evet şu saat itabari le açıkladılar Melih Gökçek ama memmun olmadın son beş senesinde hizmetleri durmuş bir insanın bu sefer neden seçtiler daha aklım almıyor bir mamak imam hatip mezunu olarak burnumuzun dibinden giden hatip çayı denilen pislik yuvasını neden sadece bunu soruyorum neden kapatmadın bu insanıın demekki bizi insan olarak görmediğini bizi buna mahkum etmesi ile anlıyorum bunca yıldır oy verdim ama tam on beş senedir bir umut bekledik bundan sonrada beklemiyceğiz ve biliyorum ki çevremde tanıdığım bir çok insan oy vermeyecek galiba bu kervana bende katılacam bu gidişle inşallah mamak ta da gazi şahin i tekrar aday göstermezler birde orda üzülmeyiz.

Supraliminal 01-01-2009 14:32

Ankara İçin Forever Melih Gökçek :)

ishakyilmaz 01-01-2009 14:46

Süpriz beklentileri içerisinde olanlar,Ak partide süprizlere yer verilmediğini görmüş oldular bu kararla.Melih Gökçek 15 yıldır Ankara'da Belediye Başkanlık görevini yürütmektedir.Bugünde başbakanımızın değindiği devasa projeleri gerçekten işinin ehli olduğunu deklare etmiştir.Bu süreç içerisinde mutlaka hataları ve yanlışları olmuştur,lakin bir davadır bu gönül işidir genel olarak başarılıydı,ve tekrar adaymız oldu.Türkiye'ye hayırlar getirmesini dilerim.

ishakyilmaz 01-01-2009 14:56

http://fotogaleri.cafesiyaset.com/to...2310232111.jpg

All times are GMT +3. The time now is 12:20.