Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİM MEYDANLARA İNMEK İÇİN SAVAŞIN ÇIKMASI ŞART MI... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50851)

HaMZaYüReKLi 01-05-2009 01:21

ben burda ağza alınmayacak bi söz sarf etmedim edenide görmedim...sayın erdoğanı bende severim ama ne varki onun çıkardığı gömlek hala benim üzerimde görüşlerimiz farklı...Hocam hapiste yatarken o yatağında rahat yatabiliydiyse...keşke çıkarmasaydı o zaman..."Emperyalistler ve onların uşakları bize ne yapabilirler ki! Hapsedilmemiz halvet, sürgün edilmemiz hicret, öldürülmemiz ise şehadettir"

şeyh şamil 01-05-2009 01:23

Erbakan Bir Tane değildir.

Her Milli Görüşcü Bir ERBAKANDIR.

cevabınızı bekliyorum...

ÜMİT-AK 01-05-2009 01:24

Alıntı:

HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489512)
haberleride takip etmiyorsunuz sanırım...çağlayan mitinginden önce kaç ilde kaç ilçede sp teşkilatları filistin için basın açıklaması yaptılar...biz açık açık söylüyoruz bizim tarafımız belli biz filistiniz...safını belli etmeyenler utansın...BOP'a eş başkanlık edenler utansın...

BENDE DİYORUM Kİ BU VAHŞET BİTSİN BU SEÇİMLER BİTSİN
BEN GÖRÜCEM SAADET PARTİSİNİ
O ZAMAN YİNE ALLAH NASİP EDERDE BURDA OLURSAK SENİN YUZUNE SÖYLERİM NERDE SİZİN TEŞKİLAT DİYE. BAKALIM O ZAMAN NE CEVAP VERECEKSİN GÜZEL KARDEŞİM.
ÖZELLİKLE ŞU SEÇİMLERDE GÖRÜCEM SİZLERİ NE KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞINIZ NE KADAR ÇOK TOPLANTI YAPTIĞINIZ BELLİ OLUCAK ....ALDIĞINIZ OY ORANLARINDA...

mehmetakif24 01-05-2009 01:30

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489528)
O ZAMAN YİNE ALLAH NASİP EDERDE BURDA OLURSAK SENİN YUZUNE SÖYLERİM NERDE SİZİN TEŞKİLAT DİYE. BAKALIM O ZAMAN NE CEVAP VERECEKSİN GÜZEL KARDEŞİM.
ÖZELLİKLE ŞU SEÇİMLERDE GÖRÜCEM SİZLERİ NE KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞINIZ NE KADAR ÇOK TOPLANTI YAPTIĞINIZ BELLİ OLUCAK ....ALDIĞINIZ OY ORANLARINDA...

Milli görüş oy uğrunda toplantı yapmıyor İslam alemi için toplantı yapıyor. Biz bu toplantıları, mitingleri oy toplamak için değil Allah Rızası için yapıyoruz Allah rızası için

ÜMİT-AK 01-05-2009 01:31

Saadet partisinin oyu %2.5 öyle çalışıyorki sanki oyu %50-60
akp Saadet partisi kadar çalışmıyor.

NEDENSE SEÇİMLER GELİDĞİNDE AK PARTİ %50 OY ALIYOR SAADET PARTİSİ O KADAR ÇOK ÇALIŞIYOR Kİ AMA NEDENSE %2,5GEÇEMİYOR.

şeyh şamil 01-05-2009 01:32

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489528)

Göreceğiz kardeş.

Şunuda belirteyim bu halk öyle uyutuluyorki çalışana malesef oy vermiyorlar.

şeyh şamil 01-05-2009 01:34

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489533)
Saadet partisinin oyu %2.5 öyle çalışıyorki sanki oyu %50-60
akp Saadet partisi kadar çalışmıyor.
NEDENSE SEÇİMLER GELİDĞİNDE AK PARTİ %50 OY ALIYOR SAADET PARTİSİ O KADAR ÇOK ÇALIŞIYOR Kİ AMA NEDENSE %2,5GEÇEMİYOR.

Dedimya halk uyutuluyor narkozlanıyor çalışana oy vermiyor.

Lafı kaynatmayı bırakın
Sorduklarıma cevap istiyorum

ÜMİT-AK 01-05-2009 01:39

Alıntı:

şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489534)
Göreceğiz kardeş.

Şunuda belirteyim bu halk öyle uyutuluyorki çalışana malesef oy vermiyorlar.

NE YANİ BİZ ŞİMDİ HALKI MI UYUTUYORUZ.YA BU KADARINADA PES YANİ HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK SENDE ANLAMIYORUM Kİ...

ÜMİT-AK 01-05-2009 01:44

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 489532)
Milli görüş oy uğrunda toplantı yapmıyor İslam alemi için toplantı yapıyor. Biz bu toplantıları, mitingleri oy toplamak için değil Allah Rızası için yapıyoruz Allah rızası için

YA BEN BU KONUYA BİR ŞEY DEDİĞİM YOK ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YAPILAN HER ŞEYDE BİZDE DESTEK VERİRİZ SİZLERE ZATEN VERİYORUZDA.
BİZLERDE TOPLANTILARIMIZI OY UĞRUNA YAPMIYORUZ.
ANCAK BİZİM TEŞKİLATLARIMIZIN TEK FARKI TOPLANMAK İÇİN BİR ARAYA GELMEK İÇİN SAVAŞLARIN ÇIMASINI BEKLEMİYORUZ....

ÜMİT-AK 01-05-2009 01:49

Biz gençleri cafeden mafede kurtarmak için çalışmlarımız var.
Yazmak insanı delirtiyor bu kadar da cahilce bilgisizce konu açılmaz.

Hiçbirşey bilmeden nasıl bir insan konu açar ?

BİZLER NEDEN GÖREMİYORUZ.BU ÇALIŞMALARINIZI ANLADIĞIM KADARIYLA UYGULAMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORSUNUZ.

All times are GMT +3. The time now is 01:07.