Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Ey Müslümanlar Neden Ak Parti? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50980)

FarukARSLAN. 01-29-2009 00:06

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499914)
AH AH HİLAFET BİTMİŞTİR KARDEŞİM SON HALİFE VAHDETTİN VEFAAT EDELİ YILLAR OLDU SİZ T.ERDOĞANA HALİFE DİYORSANIZ BU HALİFE ANCAK HASAN SABBAH GİBİ ALLAH DÜŞMANLARIYLA İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ SAHTE HALİFEDİR GERÇEKTEN SİZE ÇOKKKKKKKK YAZIK

Son halife Vahdeddin değil Abdülmecid Efendi'dir.

milli görüşçü 01-29-2009 00:06

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499963)
Öncelikle kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz, herkes herşeyi görüyor.

Bak arkadaşım biz Refah partiliydik, Fazilet Partiliydik, köklerimiz aynıdır. Ne Milli Görüşle ne Erbakan'la ne Numan Kurtulmuşla bir problemimiz yok. Ama siz buraya gelip bu şekilde bir yaklaşım sergilediğiniz zaman bu genç kardeşlerimiz Milli Görüşten, Erbakan'dan soğuyorlar.

Beni şimdi İsrail'e verilen uçak modernizasyonu ihalesinden başlatma....

Önce saygılı olun, önce haddinizi bilin !

İSRAİLE VERİLEN UÇAK MODERİZASYON İHALESİ 23 ŞUBAT 1996 TARİHİNDE İMZALANDI AMA BİZ İKTİDARA 3 AY SONRA GELDİK DEĞİLMİ BAŞLARSAN ARTK SEVİNİRİM

mehmetakif24 01-29-2009 00:08

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499963)
Öncelikle kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz, herkes herşeyi görüyor.

Bak arkadaşım biz Refah partiliydik, Fazilet Partiliydik, köklerimiz aynıdır. Ne Milli Görüşle ne Erbakan'la ne Numan Kurtulmuşla bir problemimiz yok. Ama siz buraya gelip bu şekilde bir yaklaşım sergilediğiniz zaman bu genç kardeşlerimiz Milli Görüşten, Erbakan'dan soğuyorlar.

Beni şimdi İsrail'e verilen uçak modernizasyonu ihalesinden başlatma....

Önce saygılı olun, önce haddinizi bilin !

yorumunuzdan dolayı sizi tebrik ederim ancak Beni şimdi İsrail'e verilen uçak modernizasyonu ihalesinden başlatma. diyerek yanlışta olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Bu konuda size bilgi verebilirim.

Necip Fazıl 01-29-2009 00:09

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499964)
HAYIR TABİ Kİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AMA DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ASRININ ALİMİNE BİAT ETMEDEN ÖLEN CAHİLİYE ÖLÜMÜYLE ÖLMÜŞ DEMİYORMU PEYGAMBERİMİZ VE GÜNÜMZ ASRI İÇİN BUNA BAKTIĞIMIZ ZAMAN BU ALİMİN ERBAKAN HOCAM OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ÇÜNKİ DÜNYADAKİ BİR ÇOK ALİMİ DİNLEİDM ONLAR DAHİ HİTAP EDERKEN HOCAM DİYE HİTAP EDİYORLARDI

yaa belki Hırıstiyan'ımdır... bu yinede senin bana karışma hakkını sağlamaz... ;) bak kardeşim herkese sayğı göstermeyi öğrenin önce sonra karşı görüşlerle diyaloglara gir... sen kimseye saygı göstermessen saygı beklemen de anlamsız olacaktır o zaman... ;1

Üç mevsim 01-29-2009 00:10

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499967)
İSRAİLE VERİLEN UÇAK MODERİZASYON İHALESİ 23 ŞUBAT 1996 TARİHİNDE İMZALANDI AMA BİZ İKTİDARA 3 AY SONRA GELDİK DEĞİLMİ BAŞLARSAN ARTK SEVİNİRİM

Hayır o bahsettiğin Konya'da İsrail uçaklarının eğitim uçuşunu da kapsayan anlaşmadır. Uçak modernizasyonu bizim de destklediğimiz RefahYol döneminde yapıldı. Ama hemen kılıfını buluyoır sizinkiler, sen bilmiyorsun ama sizinkiler bu konuda çok mahirdir. Hemen kılıfını buldular. "Ne ayapalım efendim, İsrail'e vermeseydik de uçaklar heba mı olsaydı" dediler. Siz anlaşma yapınca mazeret bulursunuz ve bu gerçerli mazeret olur, bizimki bahane üretmek olur. Daha öğreneceğin çok şey, karşılaşacağın çok acı gerçek var kardeş...

milli görüşçü 01-29-2009 00:12

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499966)
Son halife Vahdeddin değil Abdülmecid Efendi'dir.

BEN ASLA İTTİHAT ZİHNİYETİNİN SEÇTİĞİ HALİFEYE BİAT ETMEM ABDÜLMECİD EFENDİ NE ZAMAN HALİFEDEN HİLAFETİ ALDI BİR AÇIKLASANA

milli görüşçü 01-29-2009 00:14

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499970)

yaa belki Hırıstiyan'ımdır... bu yinede senin bana karışma hakkını sağlamaz... ;) bak kardeşim herkese sayğı göstermeyi öğrenin önce sonra karşı görüşlerle diyaloglara gir... sen kimseye saygı göstermessen saygı beklemen de anlamsız olacaktır o zaman... ;1

OLABİLİR GEÇENLERDE İSTANBUL ERMENİ PATRİĞİNİ DİNLERKEN ERMENİ HRİSTİYANLAR OLARAK OYUMUZ AKP YE DEDİ BELKİ SENDE ONLARDANSIN BU KADAR FANATİK AKP Cİ OLDUĞUNA GÖRE

milli görüşçü 01-29-2009 00:16

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499971)
Hayır o bahsettiğin Konya'da İsrail uçaklarının eğitim uçuşunu da kapsayan anlaşmadır. Uçak modernizasyonu bizim de destklediğimiz RefahYol döneminde yapıldı. Ama hemen kılıfını buluyoır sizinkiler, sen bilmiyorsun ama sizinkiler bu konuda çok mahirdir. Hemen kılıfını buldular. "Ne ayapalım efendim, İsrail'e vermeseydik de uçaklar heba mı olsaydı" dediler. Siz anlaşma yapınca mazeret bulursunuz ve bu gerçerli mazeret olur, bizimki bahane üretmek olur. Daha öğreneceğin çok şey, karşılaşacağın çok acı gerçek var kardeş...

BAK KARDEŞİM AKPGERÇEĞİ.COM A GİR ORADA BUNLAR HAKKINDA UZUN UZUN BİLGİ ALCAKSIN 1 SAATTEN BERİ TEK BAŞIMA 10 KİŞİYLE TARTIŞIYORUM KLAVYEYE BASICAK DERMANIM KALMADI

FarukARSLAN. 01-29-2009 00:17

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499972)
BEN ASLA İTTİHAT ZİHNİYETİNİN SEÇTİĞİ HALİFEYE BİAT ETMEM ABDÜLMECİD EFENDİ NE ZAMAN HALİFEDEN HİLAFETİ ALDI BİR AÇIKLASANA

İttihad zihniyeti derken kimi kast ediyorsunuz?..
Yanlış yerlere gider bu sözünüz. Ona bakarsak II. Abdülhamid'de jöntürk eliyle tahta çıktı ve halife oldu. Ve meşrutiyeti ilan etti.. Jöntürkler de İttihadçıların ilk tohumu.. Şimdi Hamid Sultan'ın halifeliğini de tanımayacak mıyız?..

Ama, Abdülmecid'i seçtiren 'ittihadçı zihniyet' tabirinizi biraz açmanızı isteyeceğim ?..

Necip Fazıl 01-29-2009 00:18

Alıntı:

milli görüşçü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 499974)
OLABİLİR GEÇENLERDE İSTANBUL ERMENİ PATRİĞİNİ DİNLERKEN ERMENİ HRİSTİYANLAR OLARAK OYUMUZ AKP YE DEDİ BELKİ SENDE ONLARDANSIN BU KADAR FANATİK AKP Cİ OLDUĞUNA GÖRE

konuyu da ne güzel değiştiriyosunuz yaa... ;1

elhamdulillah müslümanım fakat diyelim ki hırıstıyanım yenede sizin saygı duymanız gerekir... ;1

tabi saygı nedir biliyosanız... ;;)

All times are GMT +3. The time now is 12:26.