Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ankara Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Melih Gökçek Seçimi Kazanabilir mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=51402)

sevdesu 03-13-2009 02:10

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507875)
kazanacağını düşünüyorum...ama inşallah son dönemi olur..yoksa belediyeyi batırır..

bunu tam olarak açıklar mısın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@

sevdesu 03-13-2009 02:14

Alıntı:

Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507938)
Bence Melih Gökçek seçimi kazanacaktır. Kazanmasının nedeni, ekibi ve Ankara halkının O na güvenmesi olacaktır.
Bu seçimde de AkParti, Melih Gökçek den kurtulamamıştır.
Melih Gökçek, Ak Parti kurulurken dışarıda kalmış, seçim zamanı geldiğinde, ne yapıp edip Ak Parti kapısından içeri girmiştir.
Melih Gökçek de sadakat olduğunu söyleyen arkadaşlara şaşarım. Sayın Başbakanın liderliğini kabul etmediğinden kuruluşda yeralmamıştır. Aday gösterilmemesi halinde neler olacağını bir düşünün. Gökçek derhal başka partiden aday olurdu. Bu da Ak partinin başarısını imkansız hale getirirdi.
Kanaatimce maalesef bu seçimde de Gökçek aday gösterilmek zorunda kalındı. Vazgeçilmesi kolay biri değildir Gökçek.
Turgut Altınok ise aday açaıklama töreninde, gayet ölçülü bir şekilde tepkisini göstermiştir.
T.Altınok'a 2004 de verilen sözü hatırlayın; "son kez Gökçek".

Maalesef 2009 da da "son kez Gökçek" denmiştir.

yazdıklarınızın hepside kendi adınıza konuşun .melih gökçek dedi ki aday gösterlmeden önce eger ak parti beni aday göstermezse asla aday olmam dedi... laf ola beri gele.... amacınız ney sizin? melih gökçeği ne kadar tanıyorsunuz merak ediyorum.. bir ak partiliye bu lafları hiç yakıştırmadım ayrıca Turgut altınok denilen şahsiyet devamlı mansur yavaş propagandası yapan ak partinin adını kendi aşk üçgenine sokan bir adamdır.... Melih gökçekle yanyana bide getirilemez..
saygılar...

sevdesu 03-13-2009 02:38

eyyy 29 mart gel artık...............

FatihSultanHan 03-13-2009 02:56

Gönlümüz ondan yana.

Manga_Sym 03-13-2009 03:53

Yandaş medyanın anketlerinde bile Melih Gökçek açık ara önde gidiyor...
Bu demektir ki asıl durum bundan bile fazla...
Yolun açık olsun Sn. Gökçek...
Bu arada Turgut Altınok'a ne zaman söz verildi? Kim verdi?...
Bunun delili bulan bir arkadaş olursa sevinirim...

ELİİF 03-13-2009 04:28

bencede kazanacak :)
o kadar insan ekmek yedi sn.MELİH GÖKÇEK'ten şimdi oy verilmesse ayıp olur :) tabi bizim milletimiz elini vicdanına koyup oy verecepi için kesin kazanır :)

afy 03-13-2009 04:35

Sayın Gökçek seçimi kazanacaktır bundan şüphemiz yok. Ama hedeflenen oy potansiyeli bundan önceki seçimlerdekinden daha yükseği. Sandığa giden seçmen Gökçek için oy vermese bile Başbakanımızın hatrı için Gökçek'e oy verecektir. Kaldı ki karayalçının ve yavaşın hiçbir şansları yoktur medyanın poh pohlamasıyla kendilerini bir yerlerde göreceklerini sandılar. Beklentimiz seçime yaklaşılan son düzlükte Gökçek elindeki belgeleri patlatacak..

sevdesu 03-29-2009 18:48

hadi hayırlısı artık melih başkanın sonuna kadar yanındayım

Yektâ-Ak 03-29-2009 18:54

kazanır ya kendiside tv da konuştu %70 umudum var kesin alırım diye inşaAllah..alıcak...

sevdesu 03-29-2009 18:57

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562783)
kazanır ya kendiside tv da konuştu %70 umudum var kesin alırım diye inşaAllah..alıcak...

inşAllah kardeşim inşAllah....

All times are GMT +3. The time now is 16:18.