![]() |
En Heyecanlı üye: bur-AK, cmbmlu Heyecan Degılde Acemılık Diyelim:w::saygılar: |
eyvallah faruk enlerinde bayaa yer bulmuşuz utandım valla :utangaç: :utangaç: o kadar sinirlimiyim yaff :kızdım: :V :w: ;D |
Farukarslan ve reyakbay enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkürler:D
|
En'lerinde yer veren arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim bende bu ay yapmaya çalışıcam nasipse.Görüşleriniz çok değerli benim için Allah razı olsun :)
|
En Aktif Üye: .......Faruk ASLAN,İshak Yılmaz
En Yardımsever Üye: ....Herkes ;1 En Ciddi Üye: .......Son En Çok Rastladığınız Üye: .......Murat,İshak Yılmaz,Gölge,Yalçın,Melek_Tube En Fanatik Üye: .......Ben:w:,Ümmü_seleme,Murat,Gölge,Siyah_Gül En Tatlı Başbelası üye: .......Duyguseli ve Faruk Aslan ;D Bide ömer faruk En Geveze Üye: .......meçhul,murat ;ı: En Karizmatik Üye: .......İshak Yılmaz,Dolunay Kadim,Yalçın,Müjdat,kara eşref En Kibar Üye: .......Yalçın,Özgün genç,ak-Türk En Komik Üye: .......Dilek ;D;D En Daimi Üye: .......mehmetmert,meçhul,ümit-ak,dirilişf,cnn En Paylaşımcı Üye: .......Gölge,siyahgül,gönülden,ümit-ak,ak-melek;1 En Sevimli Üye: .......reyakbay,aşk-ı ilahi,rukayye,çilik En Sinirli Üye: .......osmancik En Heyecanlı üye: .......politikacı,mechul,ak-melek:w: En Sabırlı Üye: .......Abdullah Kaç;D En Sakin Üye: .......Kara eşref,tolga09,bur-ak,güliş,barışcan En iyi İmza: .......Benim:P: En iyi Kullanıcı Adı: .......Nur-Efsan,eva En Efendi Üye: .......Müjdat,özgüngenç,dolunaykadim,yalçın,gölge En Muhalefet üye: .......Saadetliler:kızdım: En Bilimsel üye: .......BilişimV,kara eşref En Tekrarcı üye: .......Faruk ASLAN:hihi2: En Milliyetçi üye: .......Herkes En Özgürlükçü üye: .......Esra ÖZDEMİR:utandım: Melek_tube En Aykırı üye: .......??? En iyi Yorum yapan Üye: .......Herkes En Kendine güvenen Üye: .......yalçın,siyahgül,gönülden,gölge,farukaslan En Anlaşılamaz üye: .......:neki: En Anlaşılır üye: .......dolunaykadim,son,feyza,neşe,siyahgül En Yeteneğini yansıtan üye: .......Tüm Ak üyeler:ayutandım: Dip not: unuttuklarım varsa affola aklıma gelenleri yazdım lütfen kırılma olmasın :ağla: |
Ablacım teşekkür ederim enlerinde banada yer verdiğin için :)
|
teşekkür ederim ablam... ben konuşuyosam sende düşünüyosun :D :w::D:w::D |
En iyi Kullanıcı Adı: .......Nur-Efsan,eva
Teşekkür ederim :) |
Enlerinde yer veren arkadaşlara çok teşekkürü bir borç bilirim...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:16. |