![]() |
AŞK EVLİLİĞİ Mİ MANTIK EVLİLİĞİMİ ???
mantık çünkü insan karşı cinse karşı duygularına yenik düşerse mantığını kaybeder önce mantık sonra gerisi gelir
|
mantık çünkü aşk geçici ve çok kırıcı bir duygu ama mantıkla beraber sevgi tam dozunda bence...
|
mantık ağır basar sanırım ama Aşk olmasaydı cihan olmazdı buyrulduysa Aşkta olmalı biras tabii ;)
|
Hepsi hikaye..En güzeli mantık evliliğidir.Aşk maşk hikaye..İnanmazsanız denemesi bedava..
|
mantık herhalde çünkü ben kendimi blyrm,şöylmei böylemi diye çok düşünrm...
|
hayatım boyunca matığımın peşinde gittim. halen devam ediyorum.evet ilişki duyguyla başlar,ama mantıkla devam eder benim açımdan.
|
BENCE EN SAÇMA SORULARDAN BİRİ
İNSAN AŞIK OLMADIĞI BİRİYLE NASIL YAŞAR YA EVLİYKEN BAŞKASINA AŞIK OLURSA ??? YA SIRF AŞIĞIM DİYE EVLENİP YAŞAM ŞEKİLLERİ UYMADIĞI İÇİN BOŞANANLAR ??? ??? |
aşk bir mantık oluşumudur zaten
aşk diye birşey varmı |
Alıntı:
Başkasına aşık oluyorsa yada olduğunu zannediyorsa zaten o evlilik evlilik olmamıştır.O yüzden başlangıçta sağlam temellere oturtmalı.Bunun adı da mantık tır.Aşık olmuşmuşta yaşam koşullarını beğenmemiş boşanmışmış.Nerde kaldı o zaman aşk denilen şey.Demekki sıkışınca aşk sıkışınca boşanmak mantık dışı evliliklere mahsusumuş.. |
ewlenmeyi asla düşünmem ama olursada tabikde mantık
|
All times are GMT +3. The time now is 09:24. |