Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Seçilse bile başkan olamayabilir.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54858)

ebu ubeyde 02-06-2009 21:42

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506001)
burdan ne çıkarmamı isterdiniz?

ALLAH EĞER İSTERSE HİÇ BEKLENMEDİK ZAMANLARDA ZAFER İHSAN EDEBİLECEĞİ NASIL....

Beritan 02-06-2009 21:43

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506004)
ALLAH EĞER İSTERSE HİÇ BEKLENMEDİK ZAMANLARDA ZAFER İHSAN EDEBİLECEĞİ NASIL....

tamam bunu bilmeyen yok...peki chp nin kazanması bir zafermidir?

ebu ubeyde 02-06-2009 21:46

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506008)
tamam bunu bilmeyen yok...peki chp nin kazanması bir zafermidir?

EVET BUGÜN YENİLMİŞ GİBİ GÖRÜNEBİLİRİZ AMA BU YENİLGİ BELKİ BİZİM AÇIMIZDAN DAHA HAYIRLIDIR....
ONLARIN AÇISINDAN ZAFER AMA BIRAKIN ARTIK BU CHP KORKUSUNDAN ONLAR GELSELERDE ELHAMDÜLİLLAH ÜMMETİN GENÇLERİ İYİCE BİLİNÇLENDİ ESKİ 28 ŞUBAT NESLİ YOK GEREKİRSE BU YOLDA ÖLÜRÜZ AMA BU ÜLKE DE İSLAMA ZARAR GETİRTMEYİZ O YÜZDEN CHP KORKUSU YERSİZ.........

Beritan 02-06-2009 21:50

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506012)
EVET BUGÜN YENİLMİŞ GİBİ GÖRÜNEBİLİRİZ AMA BU YENİLGİ BELKİ BİZİM AÇIMIZDAN DAHA HAYIRLIDIR....
ONLARIN AÇISINDAN ZAFER AMA BIRAKIN ARTIK BU CHP KORKUSUNDAN ONLAR GELSELERDE ELHAMDÜLİLLAH ÜMMETİN GENÇLERİ İYİCE BİLİNÇLENDİ ESKİ 28 ŞUBAT NESLİ YOK GEREKİRSE BU YOLDA ÖLÜRÜZ AMA BU ÜLKE DE İSLAMA ZARAR GETİRTMEYİZ O YÜZDEN CHP KORKUSU YERSİZ.........

chp den korkan kim..;1
ben chp den değil hiç bir partiden korkmam....ama bana o kılıçdar oğlu sanki tamamen hayali bir ürün desem umarım ayıp olmaz ....öyle geliyo...
ben oyumu burda ve büyükşehir belediyesinde saadete veririm vermesi içinde millete çağrımı yaparım gerisi Allaha kalmış....mizahta bile bunu yazdım ya neyse..;ı:

FarukARSLAN. 02-06-2009 21:51

Kendine o kadar güveniyor madem istifa etse ya milletvekilliğinden!.. İstifa etsin kazanamazsa seçimi çekilsin kenara.. Yemiyor heralde!

Ayrıca garib bi durum, seçildi diyelim mecliste veto etti. Eee kim olacak belediye başkanı?

ebu ubeyde 02-06-2009 21:52

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506014)
chp den korkan kim..;1
ben chp den değil hiç bir partiden korkmam....ama bana o kılıçdar oğlu sanki tamamen hayali bir ürün desem umarım ayıp olmaz ....öyle geliyo...
ben oyumu burda ve büyükşehir belediyesinde saadete veririm vermesi içinde millete çağrımı yaparım gerisi Allaha kalmış....mizahta bile bunu yazdım ya neyse..;ı:

HIMMM TUTUMUNUZU TEBRİK EDİYORUM BİRDE BUNU DİĞER İNSANLARA ANLATABİLSEK ALMIŞ BİR CHP KORKUSU VE NEFRETİ GİDYOR İNSANLARI İŞTE NE YAPALIM......

HAYAT İMAN VE CİHAD NEDE OLSA

Üç mevsim 02-06-2009 21:57

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506017)
HIMMM TUTUMUNUZU TEBRİK EDİYORUM BİRDE BUNU DİĞER İNSANLARA ANLATABİLSEK ALMIŞ BİR CHP KORKUSU VE NEFRETİ GİDYOR İNSANLARI İŞTE NE YAPALIM......

HAYAT İMAN VE CİHAD NEDE OLSA

Herkes kendi partilileri adına konuşsun. Biz siyasi olarak kimseden korkmadık ! korkmuyoruz, korkmayız !!! :güzel:

Beritan 02-06-2009 21:59

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506020)
Herkes kendi partilileri adına konuşsun. Biz siyasi olarak kimseden korkmadık ! korkmuyoruz, korkmayız !!! :güzel:

neden korkulacak ya...ben korkanlara ve korkusunu belli edenlere inanılmaz gülüyorum:)

Üç mevsim 02-06-2009 22:00

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506023)
neden korkulacak ya...ben korkanlara ve korkusunu belli edenlere inanılmaz gülüyorum:)

Onu üstteki arkadaşın sinsi iması üzerine söyledim :karizmatik:

Beritan 02-06-2009 22:02

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 506026)
Onu üstteki arkadaşın sinsi iması üzerine söyledim :karizmatik:

maşallah nelere dikkat ediyorsunuz...siz demeseniz hiç bakmayacam bile ama ben bişi çıkaramadım..çokmu safım:(

All times are GMT +3. The time now is 12:42.