Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SP'ye Katılımlar Hızla Devam Ediyor Elhamdülillah (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55293)

bilgi müdavimi 02-11-2009 16:24

Anadolu gençliğe gönülden destek veriyorum.Sadece az bir payla görüşüme uymuyor.Aynı kökenden geliyoruz milli görüşle.

Üç mevsim 02-11-2009 16:28

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509340)
Akp aday tanıtımlarında içilen rakılar vs. utanılması gereken şeyler..buyrun müslümanlar olarak utanalım..

Milli Görüşçüler şunu iyi bilmeli, biz bunu hep söyledik; Burası Siyaset Meydanıdır, Cihad Meydanı değil.

Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç !

Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur.

Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da o bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz....

bilgi müdavimi 02-11-2009 16:30

AK PARTİ İSLAMCI BİR PARTİ DEĞİLDİR,İSLAMI SİYASETLE KİRLETMEYİN!!!!!!

Üç mevsim 02-11-2009 16:36

Arkadaşlar Diğer Partiler Bölümünde Diğer Partili Arkadaşlarımızı Baskı Altına Alacak, Konularını Sabote Edecek Tutumlardan Uzak Duralım. Her Seferinde Bunu Söyletmeyin Bize..

MilliGörüşEri 02-11-2009 16:37

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509358)
Milli Görüşçüler şunu iyi bilmeli, biz bunu hep söyledik; Burası Siyaset Meydanıdır, Cihad Meydanı değil.

Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç !

Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur.

Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da o bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz....

EyvAllah...:)

Mevla Milligörüşlü kardeşlerimin İslam yolundaki davasını ve Cihadını kabul etsin insALlah..

....tuğbA..... 02-11-2009 16:55

Kula kul olmak için atılmadık meydana
Biz yalnız Hakikate Hakka secde ederiz
Nasıl girdiyse dava sahipleri zindana
Bilsinki kahbe devir bizde öyle gireriz...

biz bu şiiri erdoğan'a söyleriz ......
sizde biraz eğreti durmuş..........:evet:

Üç mevsim 02-11-2009 17:00

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509365)
EyvAllah...:)

Mevla Milligörüşlü kardeşlerimin İslam yolundaki davasını ve Cihadını kabul etsin insALlah..

Şişli ve Çankaya'daki Cihad erlerinizi gördük muhterem :D Cihad yolunda yolları açık olsun tabi evet...

Biz size bunun farkını anlatmaya çalışıyoruz sen de gerçekten Cihad yaptığınızı sandın.

Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını ayıramazsan böyle acı vakarlarla kendini hangi meydanda bulduğunu görürsün.

MilliGörüşEri 02-11-2009 17:02

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509381)
Şişli ve Çankaya'daki Cihad erlerinizi gördük muhterem :D Cihad yolunda yolları açık olsun tabi evet...

Biz size bunun farkını anlatmaya çalışıyoruz sen de gerçekten Cihad yaptığınızı sandın.

Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını ayıramazsan böyle acı vakarlarla kendini hangi meydanda bulduğunu görürsün.

:) cihad yapmadığımı bende biliyorum ama sizin deyişinize göre cihadsa cihadiımız mübarek olsun diyorum...
eğer açık bayanları aday göstermek kötü bişeyse yada eleştirilcek alay edilcek bişeyse bunu en son yapması gereken sizsiniz muhterem...

MilliGörüşEri 02-11-2009 17:02

Alıntı:

....tuğbA..... Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509378)
Kula kul olmak için atılmadık meydana
Biz yalnız Hakikate Hakka secde ederiz
Nasıl girdiyse dava sahipleri zindana
Bilsinki kahbe devir bizde öyle gireriz...

biz bu şiiri erdoğan'a söyleriz ......
sizde biraz eğreti durmuş..........:evet:

muhterem kardeşim

Şiirin kime ait olduğunu araştırırsanız kimde eğreti durduğunu daha iyi anlarsınız vesselam..

Üç mevsim 02-11-2009 17:05

Alıntı:

MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509386)
:) cihad yapmadığımı bende biliyorum ama sizin deyişinize göre cihadsa cihadiımız mübarek olsun diyorum...
eğer açık bayanları aday göstermek kötü bişeyse yada eleştirilcek alay edilcek bişeyse bunu en son yapması gereken sizsiniz muhterem...

Bak hiç ilerleyemiyorsun. Hep aynı noktadasın. Biz Merkez Partisiyiz biz Siyaset yapıyoruz diyorum sana. Siyaset yapan partiden başı açık olan da olur, rakı içen de. Ama Cihad iddiasında olan bazı Saadetli saf kardeşlerimiz için söylüyorum böyle afallarsın işte.

All times are GMT +3. The time now is 05:39.