Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Gençlik Kolları Ne Yapar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5583)

mehmetal 10-25-2007 22:33

Gençlik Kolları Ne Yapar?

evt bizdede yaşı tutmayan arkadaşlarımız var. ayrıca bence üye olmak okul bitirdikten sonra iş bulma olsun normal hayatta olsun okadar etkilemez

Kartal2 10-30-2007 00:20

Ben üye olup aktif olarak gençlik kollarında çalışmaya başlayalı tam 13 ay oldu arkadaşlar ve şunu net olarak söyleyebilirimki hayatımın en güzel zamanlarını ben son 13 ayda yaşadım.. Seçim zamanında 2 ay gece gündüz çalıştık.. Hiç uyumadığımız zamanlar oldu. Bazen yorgunluktan ayakta duramaz hale geldik ama Genel Başkanımızla Karşı karşıya geldiğim an benim mükafatım olmuştur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz Ak Gençlik olarak duruşumuzla, kişiliğimizle, eğitimimizle, kültürümüzle topluma örnek olmak zorundayız. bunu hiç unutmamalıyız bence..

Kalb-i Mecruh 10-30-2007 04:13

Bu bir sevdadır...

Sevda ise yüreğe düşünce mantığınızla ilişkiniz kesilir... Nasıl mı..?

Bu sevda yüreğe bir düştüyse bana ilerde zararı olur vs gibi düşünceleriniz bile olmaz... Çünkü siz Âşıksınızdır bu davaya ve sonucu ne olursa olsun bu dava sizi çeker içine...

:)

Sevdanız daim ola :)

EpiVaTeS 10-30-2007 04:23

Çalışır....
Afişleme Bayraklama yapar Mitinglere hazırlanır her işin en ağırlarını yapar hiç bir karşılık beklemeksizin bekleyenleri boş verin benim gibi.....

Akfetih 11-02-2007 18:55

insanın inandığı dava uğruna çalışması çok güzel birşey..

akgulrafet 11-09-2007 00:04

genclik kolları bu dönemi seçim heyecanı ile geçirmekte

akgenc81 02-08-2008 23:28

kardeşler ben düzceliyim geclik kollarına katılmayı cok istiyorum ama burda kimse ilgilenmiyor internet siztesinde yonetimle ilgili bişey yok gittim zaman bana ilgisiz bi muamele yapılmasından cekniyorum sizce ne yapmalıyım

Abdullah KAÇ 02-08-2008 23:40

Çekinmenize gerek yok. Bulunduğunuz il veya ilçe AK Parti binasını ziyaret ederek gençlik kollarına üye olmak istediğinizi bildirmeniz yeterli. Arkadaşlarımız ilgileneceklerdir.

mehmetal 02-11-2008 00:09

gençlik kolları ne yapmaz ki. ben darıca ilçe gençlik kolları halkla ilişkiler birim başkan yardımcılığı yapmaktayım ve haftada en az 3 akşamımı akpartili kardeşlerimle birşeyler yapmak için harcıyorum ve çokta mutlu oluyorum. zamanım olsada her aksamımı akpartili kardeşlerime ayırabilsem. gençlik kolları partinin görünürde en alt kademesi olarak görünüyor ama akpartiyle gençlik kolları çıkışa geçmiştir ve bugün dikkatle dinlenen ve değer gören gençlik var. bizlerde buna göre hareket ederek çevremizdeki genç kardeşlerimizi akpartiye davet ediyoruz onlarla arkadaş olup kardeş olup sorunlarını dinliyor ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. bugün akpartide gençlik kolları her kademede rahatlıkla görev alabılıyor. sebepten akpartideyim değer verdikleri benı dınledıklerı için akpartideyim...

akgenc81 02-11-2008 21:10

arkadaslar ALLAH ın izniyle bende bugun üye oldum genclik kollarına genclik kolları baskanı bu pazar secilecekmiş genel merkezden atama yoluyla geliyormus bana sende oy kullanabilrsin dediler ben kimseyi tanımıyorum ne yapmalıyım bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor yardımcı olursanız sevinirim..

All times are GMT +3. The time now is 06:39.