Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Bekaroğlu, rakiplerine meydan okudu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55876)

el-EMIN 02-14-2009 16:00

Bekaroglu nun Istanbulu Dubai yapacam demesi bile ona yüzde 1 oy kazandirmaz.

ebu ubeyde 02-14-2009 16:06

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511810)
LoL

Allah emrediyor ama..sadece kendi Partinize yatirin paralari demiyor :-)

Canla Cihadinizi görmedik henüz:-)

yapamayacaginiz seyi söyleye söyleye senelerce uyuttunuz partilileri :-)

Rektörler selam duracak dediniz..oy verdi millet..birakin selam durmayi..joplattirdilar ve hakaretler ettiler..egitimlerini maf ettiler.

Ne hikmetse aynikisiler bu sefer o hanimlarin basörtülü yüzlerini secim bayraklarinda kullandilar..kurtaracaz sizi diye..:))

hem suclu hem güclüler..

çeçenya da afganistanda bosnada şehit olmuş milli görüş gençlerinin hakkına girdiniz tebrik ederim.....

el-EMIN 02-14-2009 16:13

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511833)
çeçenya da afganistanda bosnada şehit olmuş milli görüş gençlerinin hakkına girdiniz tebrik ederim.....

Milli Görüsmü?

Oraya her Kesimden Müslüman Insan gitti.

Siyasetten kendi hanenize yazmaniz cok ayip birsey abisi.

Özellikle sakaryadan !

Sehidlerin hakkina girmek icin onlara laf söylemek gerekir..ben ise öyle birsey yapmadim..Allah sehadetlerini kabul etsin.

sen yine iftira ile su yüzünde durmaya calistin..

AMGT den akan Paralarla ne yaptiydiniz ?

ebu ubeyde 02-14-2009 17:28

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511853)
Milli Görüsmü?

Özellikle sakaryadan !

Sehidlerin hakkina girmek icin onlara laf söylemek gerekir..ben ise öyle birsey yapmadim..Allah sehadetlerini kabul etsin.

ya kardeşim hangi paralardan bahsediyorsun o paralar bizzat bosnada ve çeçnya da savaşan mücahidlere sialh parası olarak gitti her kesimden müslüman gitti demişsin 2 kesimden insan gitti söyliyim 1 milli görüş gençleri 2 selefi gençleri gitti siz gitmemişsiniz belli neyse yaşım gelsin bende giderim inşallah...

sen demedinmi canlarınızla cihad etmiyorsun bende diyorum ki orada şehid olanlar ne oldu şimdi dersin onlar cihad etmedi neden onlar milli göörüşçü

KARDEŞ NU KONUDADA MAT OLDUN BOŞ YERE HIRPALAMA KENDİNİ HA BANA YENİLMEK ONURUNA DOKUNUYORSA BENİ SALLA GİTSİN AMA SAÇMA SAÇMA CEVAP VERME

MethVural 02-14-2009 17:49

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511853)
Milli Görüsmü?

Özellikle sakaryadan !

Oraya sadece Milli görüşcüler gitti demedi, söylediğin hiç bi cihadınızı göremedik lafına karsılık olarak bu cihat uğrunda şehit olan milli görüşcü kardeşlerimizi hatırlattı..

Şimdi istersen Tayyibi Gülü Topbaşı Arınçı yetiştiren olgunlaştıran Bu görüşe laf atmakden vazgeç. İnan kalkamazsın o yüklerin altıntan..

Biz seçim sonucunda hiçbir hayal kırıklığına uğramıcaz
" Biz En fazla %5-10 arasında birşey alıcağımızı beli o kadar bile alamıcağımızı biliyoruz! Ama gelecek saadet iktidarına zemin hazırlıyoruz...

ebu ubeyde 02-14-2009 18:07

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511966)
Oraya sadece Milli görüşcüler gitti demedi, söylediğin hiç bi cihadınızı göremedik lafına karsılık olarak bu cihat uğrunda şehit olan milli görüşcü kardeşlerimizi hatırlattı..

Şimdi istersen Tayyibi Gülü Topbaşı Arınçı yetiştiren olgunlaştıran Bu görüşe laf atmakden vazgeç. İnan kalkamazsın o yüklerin altıntan..

" Biz En fazla %5-10 arasında birşey alıcağımızı beli o kadar bile alamıcağımızı biliyoruz! Ama gelecek saadet iktidarına zemin hazırlıyoruz...

anlayana ama el-emin abide o kapasite yok 2 konuda mat oldu 3. dede mat olmak istiyor :yehoo::w::hihi2:

el-EMIN 02-14-2009 19:02

Alıntı:

MethVural Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511966)

Onlar Milli Görüscü dür..siz kimsiniz ?

Bunu merak ediyorum..handi fava diye bunun icin soruyorum..

Tayyibi yetistiren..Arinci..Gülü yetistirenler..nerede siz nerede ?

Ömrünüz Ak partiye ve onun kurucularina hakaretle geciyor..onlari yetistirenleredemi sayginiz yok ?

YOK !

Gelecek saadet Iktidari yok..en azindan gercek Milli Görüs RUHU olmadan yok.

sakin ha..biz asiliz iddialarina giripte Polemigi derinlestirmeyin.

el-EMIN 02-14-2009 19:03

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511975)
anlayana ama el-emin abide o kapasite yok 2 konuda mat oldu 3. dede mat olmak istiyor :yehoo::w::hihi2:

nedemessin ufaklik.

el-EMIN 02-14-2009 19:05

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511934)
ya kardeşim hangi paralardan bahsediyorsun o paralar bizzat bosnada ve çeçnya da savaşan mücahidlere sialh parası olarak gitti.

AMGT de Gurbetcilerden toplanan paralarla 5 Bosna bastan Assagiya insaa edilirdi.

Elinde Belgen yok..sadece salliyorsun..ya tutarsa ?

Ertuğrul ÖZGÜL 02-14-2009 19:15

Alıntı:

son durak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511058)
sahsi fikrim ..........

Kadir Topbas Bekaroglundan daha cok milli görüş çizgisindedir...........

isteyenler arastırsın..........

bu sebeple oyları Topbasa vermek cok daha mantıklı olur.....

arkadaşa katılıyorum hem dikkatimi çekti ben bayadır üyeyim kısa süredir katılıyorum foruma ama aşırı şekilde saadet propagandası yapılıyor ayıp diye bir şey var ama bu nasıl bir milli görüş çizgisiyse silinmiş ben göremiyorum rüya görenler var galiba

All times are GMT +3. The time now is 21:53.