Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Fatih Erbakan'da Erdoğan'ı Eleştirenler Kervanına Katıldı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56901)

kardeşiniz 02-25-2009 09:19

İnşallah:güzel:

:çiçek: :gül: :çiçek: :gül: :çiçek: :gül: :çiçek:

düşünceli 02-25-2009 18:58

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515024)
Siyaset bu şekilde yapılmaz,bu şekilde yapılan bir siyaset sadece değer kaybetirir.Bakın Tayyip Bey kimleri eleştiriyor,kimlerle mücadele içinde?tabiki ülkemizi ve milletimizi gerçekten zarara uğratanlar,uğratmaya çalışanlar..!Ama sizlerin eleştrileri nedense aynı yolun yolcusu olduğunuz kişileri hedef almaktadır,bu mu sizin dava adamlığınız? eleştirmeyi hak edenler dururken neden sizde diğeleri gibi Erdoğan'ı hedef alıyorsunuz???Açıkası heziyan bir durum sözkonusu..!

aynı yolun yolcusu olduğumuzu neyi kıyaslayarak buluyorsunuz? :olmaz:

Özgür Çağrı 02-25-2009 19:03

Oğluda Erbakan Hocaya benzer inş. Beyler abartmaya gerek yok sonuçta muhalefet partinin bir üyesi elbette eleştirecek :)

Milletinadamı sen nerden geldin acaba Milli görüşçülere böyle kin kusuyorsun. Ak partiliyiz ama kökümüzede laf söyletmeyiz.

ishakyilmaz 02-25-2009 19:03

Alıntı:

düşünceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518786)
aynı yolun yolcusu olduğumuzu neyi kıyaslayarak buluyorsunuz? :olmaz:

Aynı yolun yolcusuyuzdan kastım belli görüş çevreleri ile yolcuyuz demiyorum.Bundan kastım islam birliği,müslümanlar olarak.

ishakyilmaz 02-25-2009 19:06

Geçen akşam flash Tv de Numan Beyi izliyorum.Moderatör Bu konu ile ilgili yani Fatih Erbakan'ın Erdoğan için söylediklerini sordu Numan Beye,Numan Beyde;Fatih Erbakan'nın kişisel görüşüdür partimizin resmi görüşü değildir diye bir söylemde bulundu.Oysa ki Fatih bey Sp nin idare kurulu üyesi..!

Özgür Çağrı 02-25-2009 19:08

Yahu Ak partiliyim ama sayın ishakyılmaz Partimizin kırıkkale milletvekili öyle laflar ettiki demokrasiden eser yok

Şimdi bu adamın lafları Ak partinin görüşümüdür. Partideki 1 kişinin görüşü bütün partiyi bağlarmı

Objektif Olmaya çalışalım

düşünceli 03-02-2009 20:33

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518791)
Yahu Ak partiliyim ama sayın ishakyılmaz Partimizin kırıkkale milletvekili öyle laflar ettiki demokrasiden eser yok

Şimdi bu adamın lafları Ak partinin görüşümüdür. Partideki 1 kişinin görüşü bütün partiyi bağlarmı

Objektif Olmaya çalışalım

akp ve objektiflik ne alaka:

milletinadami 03-03-2009 19:11

korfez sen casuslugu nerde ogrendin...
tel aviv de filanmi??
guzel bir taktik akpartili gibi gorunup akpartiyi yipratmaya calismak...
ama cok belli oluyor...

hipermuhafazakar 03-03-2009 19:58

arkadaşlar şu varki siyasi partilerin içinde münafıklar var..mesela turhan çömez vardı ak partide adam ergenekondanmış tutuklama kararı çıkmıştı ona..abdullatif şener denen 2. süleyman demirel projesi vari truva atı vardı gene.. çok sevdiğimiz gazetelerde bile çıkıyor derin kalemler deşifre olmamayı başarıyorlar.. bir partilinin görüşü o parti diye yazılıyor gazetede yani kişisel görüş olarak geçmiyor..o o partinin görüşüdür otomatikmen..eğer bir virüssede çıkartılır partiden ancak öyle temizlenir çamurları

islam 03-03-2009 23:21

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521973)
korfez sen casuslugu nerde ogrendin...
tel aviv de filanmi??
guzel bir taktik akpartili gibi gorunup akpartiyi yipratmaya calismak...
ama cok belli oluyor...

:paat: :paat: :D
Ah ELlerinADamı ...AHHHHHH

All times are GMT +3. The time now is 07:58.