Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   ARNAVUTKOY İLÇE GENÇLİK KOLLARI FAALİYETLERİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56922)

_Dilek_ 03-15-2009 19:59

Arnavutköy İlçe gençlik kolları yön. kurulu üyesi sn. Tuna Acar'a dün akşamki güzel organizasyonundan dolayı Feyza, Senadiye ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Güzel bir akşamdı, panoromayı herkesin görmesini tavsiye ediyorum. :gül:

_Dilek_ 03-15-2009 20:04

Alıntı:

mhpugurmhp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528390)
cCc ampulleri söndürün çok az kaldı güneşe cCc " durmak yok satmaya devamm "

asmadığınız adamlar bugün ilçemizi ziyerete geldiler. umarız gerekli tepkileri onlarada vermişsinizdir. dikili bir ağacınız yok vatanı sevme anlayışınız slogan atmaktan başka birşey değil ikdidarınız döneminden hizmet örnekleri vererek bize kendinizi anlatın tabii zararınız dışında yararınız varsa;)

mhpugurmhp 03-16-2009 23:38

wayyy sizin vatanı sevme anlayışınız ne herşeyi yabancılara satmak mı yandaşlarınıza rant sağlamak mı ? oğluna akrabasına mülk edindirmek mi ? hizmetmiş ne hizmeti bee

Feyza 03-18-2009 00:56

Alıntı:

mhpugurmhp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532965)
wayyy sizin vatanı sevme anlayışınız ne herşeyi yabancılara satmak mı yandaşlarınıza rant sağlamak mı ? oğluna akrabasına mülk edindirmek mi ? hizmetmiş ne hizmeti bee

Hayırdır kardeş, Baykal'a mı özendiniz. Çamur siyaseti yapmak Ülkücü ahlakına yakışmaz. Heee gerçi Ülkücü ahlakı sayenizde kalmadı, o eskidendi. Bizim Vatanı sevme anlayışımızı anlayacağına, hakikaten halis niyetli olduğuna inansam anlatırdım. Fakat görüyorumki şartlanıp gelmişsiniz buraya. Niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Siz slogan atmaya, kendinizi tatmin etmeye gelmişsiniz. Vatan'ın, Milletin umurunuzda olduğuna inanmıyorum bende bıraktığınız izlenim budur.

Ahmet Karga 03-19-2009 14:57

Arkadaşlarda yaptığımız faaliyetlere ,organizasyonalra karşı bi beğeni varki sağolsunlar sitemize üye olmuşlar.Bizler meyve veren ağacın taşlandığını bildiğimiz için sıkıntımız yok....

Bizim yarınlara dair hayallerimiz var.Laf üretmiyoruz ....

adinke 05-17-2009 21:32

:güzel::saygılar:

Neşe 05-17-2009 21:35

bende teşkilattaki çalışma arkadaşlarıma katılıyorum..

Ahmet Karga 05-24-2009 01:21

Arnavutkoy ilçesi olarak 1. olağan kongremizi gerçekleştirmenin verdiği gururu yaşıyoruz...(23.05.2009-Arnavutkoy Kapalı Spor Salonu)
Kongrede tek aday olan ilçe başkanımız Ercan ÜNER tekrar ilçe başkanlığına seçilmiştir...
Hakkımızda hayırlı olsun..

Feyza 05-30-2009 17:38

Alıntı:

Ahmet Karga Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621037)
Arnavutkoy ilçesi olarak 1. olağan kongremizi gerçekleştirmenin verdiği gururu yaşıyoruz...(23.05.2009-Arnavutkoy Kapalı Spor Salonu)
Kongrede tek aday olan ilçe başkanımız Ercan ÜNER tekrar ilçe başkanlığına seçilmiştir...
Hakkımızda hayırlı olsun..

Amin...
Tüm Kongre fotoğraflarını silmiş olmasaydım:ayutandım: paylaşırdık...
Şimdi resimleri kurtarmaya çalışıyoruz.:utangaç:

Ahmet Karga 06-18-2009 01:16

Bizde mevcut ama üşeniyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 07:19.