Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=206)
-   -   İdam Oylamasının Sonuçları ve Acı Gerçek; SP (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=57936)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-07-2009 21:37

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 525891)
oy verenler şimdi akpde bey efendi....

kartel medyasını yerden yere vurursunuz,yalancı medya dersiniz, iftiracı medya dersiniz, etmediğiniz laf kalmaz sonra kalkar kaynak olarak karteli veririsiniz.

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu !!!

gerçekse belgeler kimden alındığının ne önemi var hem kartelden almasak siz inanmazsınız belki

hipermuhafazakar 03-08-2009 01:37

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 525881)
idamı kaldırtıp APOYU ASTIRMAYANLARA YAZIKLAR OLSUN!!! bunun lamı cimi yok!..

evet aynen..AB hemen kaldırın demiyordu, 7 yıla kadar süresi vardı, idam edilipte öyle niye kaldırmadılar..hiç mi kafaları yok yada kanları

kasım 03-08-2009 01:42

Bende diyorumki size, sizin hesap sormak istediğiniz kişiler sizin saflarınızda gidin onlara sorun ne soracaksanız.

ahmetermiş 03-08-2009 01:51

urfa eski belediye başkanı ve sonra mılletvekili olan halil ibrahım çelik..o yıllarda pkk sembolü olan renkleri nevşehırde temsil etmişti..bizlerde yadırgamıştık..

hipermuhafazakar 03-08-2009 15:19

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 525772)
Vakit biraz abartır ama bazı gerçekler de var. Mesela;

AK Parti''nin, değişiklik pakedinden -idamın kaldırılmasını çıkaralım- önergesi ve ortaya çııkan gerçek yüzler:

--- AK Partili Ramazan Toprak -idamın kaldırılmasının değişiklik pakedi dışında bırakılması için- önerge veriyor. Toprak, MHP'li milletvekillerinin Bahçeli'nin odasına çağrıldığını ve dönüşlerinde önergesine ret oyu verdiklerini söylüyor. Böylece idam cezasının değişiklik pakedi dışına çıkarılamadığını ve pakedin tümden oylanmak durumunda kaldığını MHP'lilerin bu oylamada idama karşı oy verdiklerini anlatıyor. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ! ( Yeni Şafak -)

MHP, idamı AB paketinden çıkarttırmadı

--- Avrupa Birliği ile ilgili uyum yasaları dün Meclis Adalet Komisyonu’nda görüşüldü. MHP görüşmeler sırasında sürpriz bir kararla, idamın AB paketinden çıkarılması için verilen önergeye destek olmadı.

Ancak maddenin oylaması sırasında ret oyu kullanan MHP’nin bu tavrı, diğer partileri "‘idam’la sıkıştırma taktiği" olarak yorumlandı. ( Zaman - 1 Ağustos 2002 )

Bu bahsettiğim haber işte özgün, gelde çık işin içinden :)

http://img27.imageshack.us/img27/299/26242045.jpg

islam 03-08-2009 22:03

Özgün KArdeşim Bak Anlıyorum yanlış tespit ve ya başka bir açıdan yanlış başlık.. AKP!in ogünkü bakış aÇSININI HEM TBMM tutanakları hemde Gazete yazıları ile cevap verdim.. İsterseniz inceleyin isterseniz TBMM sitesinden sağlama yapınız... Bi utanacak hiç bir şey yapmadık O TBBM tutanaklarını okuyun Prof.Dr.Mehmet Bekaroğlu ve diğer vekillerin ağzından cevaplar var VE AKP vekillerini konuşmaları vaR !!!
LÜTFEN Tahrikkar başlıklardan heleki her kesimin heycanının üst radde de olduğu bu günlerde kaçınmanızı rica ediyorum ... İftira demiyorum Yanlış çözümleme diyorum... Kardeşim....
saygılarımla...

Üç mevsim 03-08-2009 22:07

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 526672)
Özgün KArdeşim Bak Anlıyorum yanlış tespit ve ya başka bir açıdan yanlış başlık.. AKP!in ogünkü bakış aÇSININI HEM TBMM tutanakları hemde Gazete yazıları ile cevap verdim.. İsterseniz inceleyin isterseniz TBMM sitesinden sağlama yapınız... Bi utanacak hiç bir şey yapmadık O TBBM tutanaklarını okuyun Prof.Dr.Mehmet Bekaroğlu ve diğer vekillerin ağzından cevaplar var VE AKP vekillerini konuşmaları vaR !!!
LÜTFEN Tahrikkar başlıklardan heleki her kesimin heycanının üst radde de olduğu bu günlerde kaçınmanızı rica ediyorum ... İftira demiyorum Yanlış çözümleme diyorum... Kardeşim....
saygılarımla...

Sevgili kardeşim siz bana giriş ve gelişme kısmından söz ediyorsunuz ben ise sonucu, çıkan oyları aktarıyorum. Ayrıca oraya eklediğimiz nüsha da büyük önem arzetmektedir... Hepsini bir tarafa bırakarak bu mübarek günde bu mevzuya girmek istemiyorum.

islam 03-08-2009 22:22

Kesinlik tartışma olmasını bende istemem ama bende sonuşları hatta tek maddeyi değil o yasa tasararısındaki tüm oylamalarım cevabı verdim kardeşim...ve önemsiz dediğkleriniz TBMM tutanakları;).. Ama anlaşına teşekkür ederim.. Hayırlı geceler...

All times are GMT +3. The time now is 01:46.