![]() |
Teşekkür edenlere bende teşekkür ederiyorum
|
En Aktif Üye: ishak yılmaz
En Yardımsever Üye:Abdullah kaç En Ciddi Üye:hilal En Çok Rastladığınız Üye: ishak yılmaz..özgüngenç.. En Fanatik Üye:meçhul En Tatlı Başbelası üye: Ay ışığı;;) ak kelebek....siyahgül..(severim belalarımı) En Geveze Üye: meçhul...genç türk En Karizmatik Üye: islam...aşkı ilahi..feyza...mehmetmert En Kibar Üye:ishak yılmaz....özgüngenç..kasım...ay ışığı....ak kelebek En Komik Üye: yokkii:ağla: En Daimi Üye: bennn;ı: En Paylaşımcı Üye:yalçın...ishak yılmaz...siyah gül(şiirleri) En Sevimli Üye:feyza;ı: En Sinirli Üye: faruk arslan.. En Heyecanlı üye: feyza...:) En Sabırlı Üye: kasım... En Sakin Üye: ben... En iyi Kullanıcı Adı: islam...aşkı ilahi...ay ışığı... En Efendi Üye: islam...mehmetmert:) En Muhalefet üye:dolunay kadim..Hun_Yabgu En Tekrarcı üye: meçhul... En Milliyetçi üye: herkes.. En Özgürlükçü üye: özgürlüğün olmadığı yerde özgürlükçü üyede olamaz....kurallar kurallar:) En Aykırı üye: katil En iyi Yorum yapan Üye: katil...islam...hilal...kasım..miraç.. En Kendine güvenen Üye: duyguseli...son...siyahgül...yalçın.... En Anlaşılamaz üye: dolunay kadim..:utandım: En Anlaşılır üye: ben;;) En Yeteneğini yansıtan üye:hep djler derdim..bi yeteneklerini göremiyoz:) |
hata:(
|
Alıntı:
Kenelere prim yok kaşı çatmaya devam. Teşekkür ettim en için... |
Teşekkürler ÜMMÜ... :evet:
|
Selemem çok teşekkür ederim enlerinde boy gösterttiğin için ;1
|
Ümmü_seleme,Feyza ve mechul sizleri seviyorum lütfen kural ihlali yapmayın aksi taktirde ceza vermek zorunda kalacağım :kızdım::w::w::w:
|
Duygum ve ümmü selemem en lerinizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim ;1:ayutandım:
|
Alıntı:
Senin cezan da millete zorla yemek yedirmek olur... :kızdım: :w: ;D :w: :hihi2: |
Enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşk. ederim .
|
All times are GMT +3. The time now is 10:12. |