Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Şahan'dan Başbakan'a büyük gaf (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=58384)

DadaşAkp 03-09-2009 17:15

sanatcılar tiyatracular oyuncular siyasi kararlar hayatlarıyla oynarlar şahan gokpınarda aynı yaptı dilerimki olmaz bidaha onun acısı yönü siyasi anla değişir şöhretler bir rüzgar gibi ucup kaybolur

Beyazgülüm 03-09-2009 17:20

şahan açıklama yaptı zaman gazetesinde o şekşilde benzetme yapmadığını açıkladı her zamanki gibi medyanın abartmasıdır diyorum

genç_TÜRK 03-09-2009 20:43

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527227)
şahan açıklama yaptı zaman gazetesinde o şekşilde benzetme yapmadığını açıkladı her zamanki gibi medyanın abartmasıdır diyorum

ben de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum..hemen şahan a yüklenmeyin..yargısız infaz yapmayın,adam bi kere o sözleri sölememiş ki!..niye suçluyosunuz adamı..:)

*AZRA* 03-09-2009 20:52

şahan benim içinde bitmiştir artık!!!!!!

genç_TÜRK 03-09-2009 20:56

Alıntı:

*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527444)
şahan benim içinde bitmiştir artık!!!!!!

PANİĞE GEREK YOK!!ÇÜNKÜ ŞAHAN BUGÜN ZAMAN GAZETESİNE YAPTIĞI AÇIKLAMADA KESİNLİKLE O SÖZLERİN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI AÇIKLADI!..

valla ben anlatmaktan bıktım,siz hala anlamamakta ısrar ediyosunuz...:@:@:kızdım:

*AZRA* 03-09-2009 21:14

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527459)
PANİĞE GEREK YOK!!ÇÜNKÜ ŞAHAN BUGÜN ZAMAN GAZETESİNE YAPTIĞI AÇIKLAMADA KESİNLİKLE O SÖZLERİN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI AÇIKLADI!..

valla ben anlatmaktan bıktım,siz hala anlamamakta ısrar ediyosunuz...:@:@:kızdım:

:w::w:hımm görmemiştim o zaman dememişse sorun yok:utandım:

Beyazgülüm 03-10-2009 02:19

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527459)

:D:D:D bende dicem ama bi defa söyledim :D

Beritan 03-10-2009 02:23

Alıntı:

Erdemir36 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 526015)
Bu Adamı Sevmiyorum Artık Filimde Recep İvedik karslı olarak geçiyor :@

bu nedemek ben anlamadım???

ya bu adama kızmamak lazım...
espiri seviyesi düşük...
espiriyi ahlaksızlıkla bir tutan ve anlam veremediğim bir seven kitlesi olan biri..
o yüzden habere şaşırmadım...
herkes, herkes hakkında yorum yaparsa bu konuşma gibi olur!!

aksavaşçı 03-10-2009 02:25

yav ne recep ivediği ya o kim ya.bu şahan çok oldu.Bu ülkenin başbakanını recep ivediğe benzeten adamdan hayır gelmez.
Ayrıca bel altı esprilerle herkez güldürür.

genç_TÜRK 03-10-2009 19:44

YETKİLİLERDEN BU KONUNUN KAPATILMASINI RİCA EDİYORUM..ÇÜNKÜ ŞAHAN SÖLEMEDİĞİ ŞEYLER İÇİN HUNHARCA ELEŞTİRİLİYOR..şahan BANA SÖLEDİ , ADAMI BİRAZ DAHA ELEŞTİRİRSENİZ DAVA AÇACAKMIŞ..:D BENDEN SÖLEMESİ...:hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 08:58.